Opinie Nowa strefa gry: "Kryształowe Wodospady"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 21 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Chciałam napisać dokładnie to samo. Podpisuję się wszystkimi kończynami
    Moja reakcja -.-:(

kasiag33 i gosiunia007 lubią to.
  2. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

Zgoda, zgoda. Nie marzyły mi się nowe tereny.
    Ale, ale :D, tu może moja naiwność wyjdzie. Bo mam cichutką nadzieję na fajnie pomyślane eventy z wykorzystaniem różnych terenów. Jakieś novum w eventach.
    Obecne jeszcze mnie bawią. Ale powoli wyczuwam sztampe i ograniczoność w pomysłach.
    Bo i jest to forma gry, która siłą rzeczy ma swoje ograniczenia.
    Ale tam siedzą tęgie/nietęgie:music:;) umysły. To może dadzą radę i odmłodzą jeszcze kiedyś Farmeramę.:D
    Bo inaczej to już tylko Farmerama Trzeciego Wieku przed nami.xD
    Może to naiwność a może optymizm z mojej strony;)

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja na następne pola nie czekałam-Rafa mi się marzyła,czyli coś zupełnie innego.Bahę mam zagospodarowaną,nie bardzo mam pomysł na to następne pole...

hlnrys, toDzasta oraz gretag lubią to.
  4. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Jak już i jeśli w ogóle odkryję ten nowy obszar to drzewami obsadzę, dodam kilka małych pól, które obsieję samymi kwiatkami, zagrody i warsztaty dla pand, może i tygrysy tam wpuszczę. I tyle. I będzie kolejny ozdobny ogród :)

5. gosiagosia60

A może i ja tak zrobię,że sobie ogród następny urządzę?Na WS mam lamus-zbieram stare itemy a na te nowe miejsca brak-dzięki za podpowiedz.:music:

6. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Siać, siać, siać, zbierać, zbierać , zbierać.
    Przestaje mnie to bawić. Tyle czasu trzeba poświęcić na ciągle rozbudowujące się pnącze, obklikanie pól i itp., że na zabawę i strategiczne myślenie nie ma już czasu ani siły.
    Zamiast urozmaicać grę eventami, w których trzeba pomyśleć, pokombinować, coś zaryzykować, poszaleć, robią z nas maszyny do obrabiania pól.
    Faktycznie, albo trzeba na stałe zainwestować w kombajny, albo nabawić się schorzenia nadgarstka.
    Zresztą po 6 latach chyba czas spasować...

7. gosiagosia60

Takie myśli miewam niekiedy ale żal roboty,którą włożyłam,więc po kilku dniach nic nierobienia mi przechodzi i wracam...I tego Tobie życzę...

8. abask

abask Fanatyk forum

No to będę jedną z nich. No cóż. Jak kombajnu nie styknie to się pożegna i już ;)
    Płakać nie będę chociaż nie powiem, ale nawyk jest silny :)

9. gosiagosia60

Nie powinnam polubić-nie ma mowy o pożegnaniach,kto da tej grze radę,jak nie my...:p Ja tylko kombajn kupuję,jakoś z resztą daję radę...

10. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

A mnie najbardziej podoba się ta nowa wyspa z wodospadem taka zarośnięta, tajemnicza. A jak się odkryje te pola to będzie taka sama jak dwie pozostałe, tylko pola, pola, pola. ;););););)

11. abask

abask Fanatyk forum

Ja jeden miesiąc kupiłam ale nie opłaca mi się kiedy na PaySefcard przeliczają mi funty na złotówki. W związku z tym nie czeka mnie zbyt długa zabawa z tyloma polami do ręcznej obróbki :(

Anetta41 i ross2 lubią to.
  12. gosiagosia60

Nie znam się ale chyba to lepszy przelicznik niż w drugą stronę?:p Poczekamy do poniedziałku,to zobaczymy co i jak...

ross2 i Nutka lubią to.
  13. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Ja zacznę od wydania ZB na pierwszą strefę (mnóstwo od królowej to nie żal), tam wrzucę tanio kupione za farmarki jaja sowy i wrony
    drugą strefę odblokuję za farmarki, a trzecią za misję (dopiero jak policzę koszty zadań)
    Jak powtórzą pomysł to następne strefy będą za: więcej ZB, farmarek i droższą misję.

14. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Myślę co by tu napisać.........skoro już wszystko zostało napisane:)
    pole zbędne i tyle:oops:nie dlatego że trzeba go wykupić -to pikuś -Pan PikuśxD
    Ciekawi mnie kto będzie z tej nowej wyspy zadowolony;)

15. Nutka

Nutka Komandor forum

Z jednej strony nowe pole mnie cieszy, bo coś nowego. Z drugiej odkrycie go nie będzie nawet specjalnym wyzwaniem. Kombajn mam cały czas więc postawię drzewa i nie będzie problemu ze zbieraniem. Jednak po co mi tyle drzew czy innych rzeczy jak zdobywam je tylko do stodoły. Rynku nie lubię, więc z zakupów dużo towarów nie mam, a w związku z tym nawet szansy na dożynki. Dlatego moja radość z nowego pola będzie pewnie trwała chwilę, do całkowitego odkrycia.

16. SirMarkIIII

SirMarkIIII Stary wyjadacz

Ilości potrzebne do wykonania zadania w spółdzielni na pdst. losowo wybranych towarów :)

Tropikalne produkty 1750000 sg np. pióra papuzie 939 szt.
    Tropikalne zwierzęta 1500000 sg np. małpy 3676 szt.
    Tropikalne rośliny 2250000 sg np. maniok 160 714 szt.
    Tropikalne owoce 2250000 sg np. guawa 12 500 szt.

17. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Wreszcie ktoś, kto nie lubi rynku. Jak jeszcze powiesz, że nie lubisz hodować zwierząt, nie cierpisz Renzo a w czasie G&T udajesz się na wewnętrzną emigrację, to jesteś moim klonem:D

W pierwszym odruchu ucieszyły mnie nowe powierzchnie, ale raczej w kategorii wyzwania niż zapotrzebowania na nie. Finalnie będzie to tylko kolejny kąt do obrobienia. Na co dzień mało kłopotliwy, ale ta kolejna łąka do demolki w trakcie eventów...
    Punkt widzenia BP rozumiem, liczą na wzrost sprzedaży maszyn, TS-ów, ale coraz częściej gracze mogą się czuć jak chomik w kołowrotku...

18. Nutka

Nutka Komandor forum

Prawie xD. Renzo to jednak zawsze coś innego w grze i zaczynam go nie cierpieć dopiero tak po jednym dniu :p. G&T mnie za bardzo nie rusza. Nie wyczekuję go, ale jak już jest to najczęściej szukam czegoś w balonie, żeby potem się wściekać, że marnuję tyle czasu :p. Więc również po jednym dniu mam go już dość. Jeszcze troszkę i będę mogła uchodzić za klona xD.
    Znowu od świnek dostałam 4 kupony i trzeba się będzie wziąć za pieczenie ;).

19. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

witajcie dla mnie może być postawię drzewa same xxl i będę czerpała spokój spokojności -nie trzeba podlewać , pielić,

hlnrys, agni33, ross2 i dalsza osoba lubią to.
  20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Albo..
    1 750 000 SG - 939 piór papuzich
    1 500 000 SG - 2 143 pandy
    2 250 000 SG - 28 847 melona (na razie mam połowę)
    2 250 000 SG - 37 500 bananów (mało brakuje, bo mam 36 074 - staram się mieć je wiecznie wystawione na Baha jak to tylko możliwe ale problem tu jest taki, że u mnie lepiej je sprzedać na targu)

Co nie zmienia faktu, że ogromnych ilości żądają.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.