nowa misja

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wandeusz, 4 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

jak można zrobić misję w spółdzielni kiedy zagród z nowymi zwierzakami nigdzie nie można zdobyć??????

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Mówimy tutaj o misji Święty spokój ? (kliknięcie na zielony napis przeniesie nas do poradnika)

Jeżeli tak, to mówimy tutaj o zwierzętach kret, łabędź, pancernik, żabka oraz borsuk. Wszystkie te zwierzęta są do zdobycia w grze :) Możemy je wygrać przede wszystkim kupując i odkrywając tajemniczego stajennego. Jest również możliwość zakupy na targu jak i otrzymania zagród podczas G&T.

Więc jak widzisz możemy te zwierzątka zdobyć :)

Czy mogę z w czymś jeszcze pomóc ?

3. Ewik63

Ewik63 Mieszkaniec forum

Pozwolę podpiąć się pod ten temat. Otóż kupiłam 10 zagród ani jednego borsuka, łabędzia lub wydry. Niestety na ten duży pakiet mnie nie stać. Tak że misji w sp-ni nie ma jak zrobić. To chyba specjalnie a nie losowo. Trudno się mówi, pozdrawiam.

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Ewik63, przypominam że dział pomocy nie służy do dyskusji. Swoją opinię na temat Tajemniczego Stajennego możesz wyrazić w tym temacie: Mini Eventy - Temat do rozmów.
    Jak już pisał MOD_Kirito zwierzęta te możemy zarówno zakupić na targu jak i ich zagrody zdobyć w Tajemniczych Stajennych. Misja w Spółdzielni nie zniknie, może poczekać i zostać ukończona w przyszłości.

wandeusz, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

5. Ewik63

Ewik63 Mieszkaniec forum

Oj przepraszam, zastosuję się na przyszłość do rady i jeszcze raz pozdrawiam oraz miłych snów.

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.