Opinie Nowa misja: Zabawy w śniegu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

mogłby mi ktoś przypomnieć ile jest małych pól na głównej, dzikiej i leśnej polanie? ;)

skaliwa i dantic3 lubią to.
  2. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

gadek bardzo dziekuję,, o ja tępa...:)

skaliwa, dantic3 oraz gadek lubią to.
  3. gadek

gadek Fanatyk forum

Napisałam Ci,że to są pakiety rękawic do kupienia 50 szt,100 szt i 150 szt.

4. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

Event robiony "na prędce" a większość itemów wygrzebana z archiwum i odkurzona ;)

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

jakie wartości?
    po prostu w jednym zadaniu trzeba np 100 rękawic w innych trzeba 50 rękawic i tak dalej :p tak samo jak roslinki eventowej itp

6. Awodorgo

Awodorgo Okazjonalny autor

Ja każdy event robię, ale nie każdy kończęxDxD:D Farmy nie demoluję, bo długo się starałam żeby była ładna! Ale "imprezówki" mnie kręcą,bo bardzo lubię kręcić!!:D:D A inne nagrody też chętnie zgarnę!

7. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

czy te rękawice mają każde inną wartość ? Rękawice 50x 100x 150x? Albo mnie jakaś tepota ogarnęła bo nie rozumiem , albo już nie wiem sama co...​
    Napisałam Ci,że to są pakiety rękawic do kupienia 50 szt,100 szt i 150 szt.

Przepraszam ale nie zauważyłam, kawy nie piłam jeszcze...:)

8. gadek

gadek Fanatyk forum

Powrót do przeszłosci nam fundująxD

9. Mirela19

Mirela19 Czeladnik forum

A mi sie najbardziej podoba roslinka do siania :D chodz tez z zeszlego roku :p ale pieknie wyglada wiec bede siac dla nastroju swiatecznego :D mysle ze nie jedna osoba sie ucieszy z nagrod bo nie kazdy wszystko ma :)

10. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Ten item smoczy żongler nie jest jakiś inny? W sensie bardziej zimowy? (w innych kolorach?)

morellaa, skaliwa oraz dantic3 lubią to.
  11. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

A mi gdzieś zwierzęta ze stodoły poszły... jak sprawdzam na targu, to mogę sprzedać, a w stodole nie ma.... takie dziwo, może wieczorem wrócą, jak się ściemni...
    EDIT: znalazły się, to wyszukiwarka ich nie pokazuje, "normalnie" są.

Event robię. Wszystko trzeba zdemolować, ale trudnio. Najgorzej drzewa się z powrotem ustawia ręcznie, żeby ładnie było, bo kombajn robi jak chce...

12. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Haha, po przeczytaniu poradnika sprawdziłam datę dodania postów, bo w pierwszej chwili zastanawiałam się, czy ktoś jakiegoś starego eventu przez przypadek nie podlinkował xD:cry:

Z drugiej strony chyba się sentymentalna robię, bo ten lodowy kwiat i te itemki przypomniały mi czasy, kiedy eventów było mało i były związane z konkretnymi wydarzeniami, świętami, czy właśnie zjawiskami takimi jak: zima, wiosna itd. Tak jakoś mi się sympatycznie zrobiło na widok kwiatuszka i kuli :inlove: ale może to przez moją obsesje na temat śniegu, zimy i świąt xD:cry:

13. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

bo to jest zimowa wersja :D no i troszkę więcej PD daje oraz TPD

Czy Wy widzicie wszystko w poradniku? Łącznie z zagrodą wilków i naklejką?

14. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Ja widzę, naklejkę i wilki.
    Żongler ładny!

15. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Tak, wszystko widać.

16. gadek

gadek Fanatyk forum

A to tak ma być? Oni już są oficjalni?To z naszego poradnika.
    [ciach]

Po odświeżeniu strony nie widać.

Grafikę usunęłam, nasz błąd, ale stronka nadal jest nieoficjalna i nie może być taka grafika na Forum
    MOD_Magiczna

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 grudnia 2015
  17. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Po odświeżeniu zniknęła wilcza jama i naklejka, reszta jest. Jest też tabelka z ilosciami do eventu.
    Zastanawiam się nad strategią.........czy robić cały, czy tylko wybrane zadania.
    15 tys roślin to wcale nie tak mało, tym bardziej, ze leśna polana nie do ruszenia, tam mam baobaby i cukrowe i solne i nigdy tego nie likwiduję. Na pozostałych mam drzewa i pola. Nie bardzo chce mi się to wszystko usuwać, bo nie lubię demolki, ale wtedy pól nie będzie za dużo i event będzie mi się ciągnął jak guma do .......I tak źle i tak niedobrze :eek:
    Szkoda, że nie dali pnącza, te itemy w sam raz by były oprócz smoka :oops:

Ostatnie edytowanie: 2 grudnia 2015
  18. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

nie nie są oficjalni. Już tego nie ma w poradniku. Grafikę usunęłam z cytatu i z Twojego posta, jako że nadal jest to strona nieoficjalna, czyli obrazek na Forum nie powinien się pojawić. Oczywiście z góry przepraszam za zamieszanie i nasz błąd
    Zaginęła naklejka, zaraz ją odnajdziemy

19. gadek

gadek Fanatyk forum

Spoko;) A wilki sie znalazły czy wyją na widok eventu gdzieś pod lasem?xD

20. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

ja je widzę, gdy jestem niezalogowana. A WY?

skaliwa, dantic3 oraz gadek lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.