Opinie Nowa misja: Zabawy w śniegu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kgospoda

kgospoda Forum Pro

a u mnie roslinka w komplecie czeka od wczorajszego poranka - ale wypadajek zabraknie. Jeszcze róże posiałam, rano przed pracą zbiore i może jeszcze się uda coś dodatkowego zgarnąć... ;)
    Itemy wszystkie mam, SP wiekszosc tez...:) Nie chce mi sie tracic SN tylko dla kilku przetworów i naklejki :p (nie mam drzew SNowych :()

Nutka, -katie1234- oraz Anetta41 lubią to.
  2. mamuńka-

mamuńka- Naśladowca mistrzów

jesteś Aniołem:inlove:
    wieeelkie dzięki:inlove:
    już mam 6 zadanie zrobione:D

Anetta41 i -katie1234- lubią to.
  3. juliuszka

juliuszka Generał forum

I co dalej ?
    Jakie plany na przyszłość (ile jeszcze Ci brakuje) ?

Anetta41 i -katie1234- lubią to.
  4. mamuńka-

właściwie na więcej nie mam szans:(
    najmniej 20 na część zadania pierwszego................
    i tak jestem szczęśliwa:D

Anetta41, -katie1234- oraz JJoanna lubią to.
  5. eldena

eldena Młodszy ekspert

Kochani, po raz pierwszy zdarzyło mi się ( a gram od marca 2010 r) - że zabraknie mi wypadajek (cieplych rękawic). Koniec evwntu za 14 godz, a mnie brakuje ponad 100 szt. Mam puchary i wszystkie inne cudawianki - ale deszcz wypadajek jakoś dla mnie niekorzystny w tym evencie. Jeżeli ktoś mnie biedną farmerkę wspomoże - może liczyć na odwzajemnienie na G&T. Pozdrawiam serdecznie,
    Mój nick eldorado50 buziaczki dla wszystkich czytających. Dobranoc i milych snów! lvl 97 - bahama 259 rzemioslo wszystko na 5 z wyjątkiem alchemika.:D

6. juliuszka

juliuszka Generał forum

Przy takiej ilości i takim LVL to i ja wymiękkam...
    Tak, że ... tego ... dla wszystkich miłych snów (?)
    Ja spadam !
    Dobranoc.

7. mamuńka-

juliuszko a Ty nie potrzebujesz rękawiczek?????????
    wszystkim pomagasz,ale (wstyd się przyznać:oops:) nie zapytaliśmy Ciebie czy nie potrzebujesz pomocy
    dobrej nocki Święty Mikołaju:D
    eldena i tak możesz dostać dziennie tylko 20 prezentów............
    zmykam i ja spać,dobranoc:D

Ostatnie edytowanie: 8 grudnia 2015
    Anetta41, -katie1234- oraz kheme lubią to.
  8. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Witam sie nocnie. :)
    Nie! :cry:xD Rekawiczkodajca brzmi rewelacyjnie! xD:cry:xD
    Skonczylam! Skonczylam na spokojnie przed 19, zgodnie z zalozeniami! :)

p.s. Czy Wy jestescie pewni, ze ta choinka dajaca 35pd nie zostala podrasowana? Ona jest jakas wieksza i jakas taka calkiem ladna, xD postawilam ja na wyspie skarbow i podziwiam... podziwiam i... podziwiam! xD Pd moglaby miec wiecej. Item choinka i item zongler wystawione, a o kuli kompletnie zapomnialam! Jutro ja sobie obejrze! :)
    Dobranoc!

9. Agnes89

Agnes89 Zaawansowany

Przy takich ilościach to i ja wymiękam, zabraknie mi rękawic do ostatniego zadania, ale szczerze mówiąc nie przyłożyłam się do tego eventu :p Oby następny był ciekawszy :)

10. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

11. Luna11.11

Luna11.11 Aktywny autor

Skarbie,
    nie zawsze udaje sie pozytywnie wyslac zimowe rekawiczki.
    Czytajac wpisy postanowilam swoje prezenty wyslac wszystkim potrzebujacym, a niestety mam ich tylko 7.
    W moich sasiadach nie ma potrzebujacych, a tutaj pomyslalam, ze moze wlasnie tej jednej komus brak.
    Ja w mojej tastaturze nie mam /a, e, o itd z ogonkami, kreskami/ i tutaj jest klopot. Mowi: nie ma takiego gracza.
    No coz. Ale i tak sie ciesze, ze w zimowe dni 7 osob bedzie mialo cieple raczki.
    Wszystkim zycze ukonczenia eventu i pozdrawiam wszystkich
    Luna11.11

eliza9070, Anetta41 oraz -katie1234- lubią to.
  12. kijjek

kijjek Czeladnik forum

kochani pomozcie uzbierac rekawiczki,brakuje mi bardzo duzo,a poranne zbiory to znowu lipa,chcialbym miec item z choinka ale sam nie dam rady,wychodze do pracy,bede po 9,bardzo prosze

Anetta41 lubi to.
  13. tak3

tak3 Stary wyjadacz

event skończony, posiadam rekawice do podarowania (pisać sówki)

LadyMirabelle i -katie1234- lubią to.
  14. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Gratuluję :) Ja czekam na ostatni zbiór kwiatków...

Anetta41 lubi to.
  15. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Ja Tobie również dziękuję :) 7 prezentów na 30 sąsiadów i wielu znajomych, to zdecydowanie za mało. I jak tu wybrać komu go podarować?:oops:
    Jeżeli komuś jest zimno w łapki, to mogę podesłać jeszcze 4 rękawice;)

Wczoraj skończyłam event (nie używając kasztanka):) Nie po drodze było mi na farmę:p

16. LadyMirabelle

LadyMirabelle Okazjonalny autor

Hej, na ten moment brakuje mi jeszcze 31 rękawiczek, walczę do końca:p

17. visa77

visa77 Komandor forum

Itemy które chciałam zdobyć już mam :)

LadyMirabelle i -katie1234- lubią to.
  18. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Brakuje Ci 30 rękawic ;)

19. visa77

visa77 Komandor forum

Źle policzone roślinki i choinki z bombkami nie będzie ale już mam więc łez lać nie będę :p

-katie1234- lubi to.
  20. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Czekam na zbiór kwiatków z super pól. Zgarnę jeszcze jakieś dodatkowe nagrody , bo plan już zrealizowałam. Jeszcze nie wiem co, bo jak zbiorę , to będę wiedziała ile mam:D
    Za to .....3 ciepłe rękawice mam do oddania, ale tylko do 9.00. Potem zaczynam realne życie :p

.Robaczek. i -katie1234- lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.