Opinie Nowa misja: Zabawy w śniegu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. godia17

godia17 Fanatyk forum

Czarne jagody mamy :) ale tu chodzi nie o nie ;)
    Itemy :sleepy: masakra . Dlaczego nam za świeże roślinki i śliczne zwierzątka wciskacie przeterminowane prezenty ?:cry: Mogli się bardziej postarać :(

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Te itemiki TPD nie będą dawac? a kurcze, no pewine nie, skoro bahama jest wyłączona z eventu... co prawda smoczy żongler nawet ładne pd bedzie dawał i bardzo mi sie podoba. jedną śnieżną kulę juz mam, choinkę również....choinka z bombkami sie przyda, bo mam tylko 2, lodowego rzeźbiarza nie mam,a wilkow kilka w pasku jest....

3. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

:D ale nagrody hahahaha szok,itemy jesli sie nie myle sa ze starszych eventow niektore,albo podobne,ale ile pd daja hihihihih

godia17, .Robaczek. oraz draculik34 lubią to.
  4. KaczuszkaMakKwacz

KaczuszkaMakKwacz Analityk forum

Eventy w spoldzielni maja to do siebie, ze nie musisz wykonywac wszystkich zadan. Mozesz sobie wybrac o jaka nagrode chcesz powalczyc. Chociazby z tego powodu event jest latwy. Co do nagrod fakt same stare itemy, ale mi to nie przeszkadza i event zamierzam robic w calosci jak zwykle. Cena bombek na rynku moze mocno spasc w dol, szkoda.

Jest nowy item, Smoczy zongler i daje nie najgorsze PD szkoda tylko, ze zajmuje az 4 pola.

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a no fakt że mamy.....zawsze myslalam ze to jagody xD

godia17 lubi to.
  6. Menasa

Menasa Forum Pro

Do zrobienie kampanie 1 i 5 dla super paszy. Reszta? Zobaczę jak będzie mi się chciało. Robię na dwóch. Demolowanie nie jest trudne, ale późniejsze wyszukiwanie i ustawianie.... ehhh, nie chcę mi się.

7. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

ja na nagrody nei narzekam

żadnego itemu nie mam
    choinki nie ma

a 80 szt SP na drodze nie leży xD

event robię oczywiście :D

8. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

tez robie na 2 a nawet na półtorej,obliczylam ze 3 dni styknie;)

9. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Co to znaczy rękawice 50x ,100x 150x ?

10. christoph29

christoph29 Zaawansowany

Żeby zdobyć to co chcę potrzebuję tylko 5500 szt. roślinki i 385 rękawiczek. Resztę niech sobie wsadzą.

draculik34 lubi to.
  11. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

szału nie ma..nagrody nie powalają... zastanowie się nad robieniem eventu...ale jeśli już to tylko wybrane zadania, szkoda demolować farmę, a wilczych zagród to mam od groma w pasu

amber♥ lubi to.
  12. amber♥

amber♥ Komandor forum

Event będę robić ..;) Rzadko narzekam na itemy - ale ta kula i choinka mnie załamały :oops::p..kurza twarz dopiero się tego badziewia pozbyłam a wciąż wracają jak bumerang ( mam na myśli choinkę dającą 35 PD) ..a wilki pójdą do paska ..właściwie do jutra się zastanowię które zad robić - na razie real ważniejszy ..już zmykam i dużo wypadajek życzę ..:)

13. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Robię od deski do deski... zawsze trochę wpadnie nawozów i paszy... nawet sporo do wygrania. Tak w gruncie rzeczy nie jest jeszcze tak najgorzej z nagrodami. Szkoda że nie ma pnącza i liczyłam na tajemniczości... ale następnym razem. I brak kuponów :cry::cry:

14. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Ja na kulę mam alergię, ten item jest wyjątkowo brzydki, jak dla mnie :)
    Zrobię zadanie z sp i żonglerem , resztę zobaczę .

15. gadek

gadek Fanatyk forum

X = sztuk w pakiecie.

toDzasta i godia17 lubią to.
  16. -mariola99-

-mariola99- Naśladowca mistrzów

wszystko skompletowane - event zrobie o ile wypadajki będą wypadac
    szału nie ma, ale dla zasady trzeba zrobić

godia17 lubi to.
  17. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dwa itemy, które dają ponad 500 PD na małe pole w czasie do 12 h (żongler i rzeźbiarz). Jak dla mnie są one warte zachodu i do eventu podchodzę.

18. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Dzień dobry
    Event łatwy to i nagrody marne 8). Dobra ilość super paszy ale nie cieszę się bo to znaczy że w hodowlanym będą potrzebne kosmiczne ilości spo_O. Robię event na 2 polach i zrobię ile dam radę ;).

19. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

czy te rękawice mają każde inną wartość ? Rękawice 50x 100x 150x? Albo mnie jakaś tepota ogarnęła bo nie rozumiem , albo już nie wiem sama co...

20. Megan

Megan Komandor forum

Muszę dobrze przeanalizować poradnik, większość takie słabe, bez pnącza, zagroda wilków i po co mi ona, jak kilka jest w pasku.
    Zrobię dla SP i choinki, mam tylko jedną.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.