Opinie Nowa misja: Zabawy w śniegu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Magda2689

Magda2689 Czeladnik forum

Ja utknęłam na ostatnim zadaniu, nie mam rękawic a do końca zostało 21h, posiałam na noc co miałam najwięcej szpinak i czosnek o 6 rano urośnie, nie wiem czy uzbieram....szkoda będzie co będzie a mam 72poziom.pozdro

2. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

A czemu ja byłam przekonana, że dzisiaj event się kończy? Roślinki mi zabrakło to odpuściłam a tu patrzę jeszcze 21 h... No cóż.... odpuszczę jednak to zadanie, nie chce mi się rozsiewać znowu roślin.

3. kropelka04

kropelka04 Generał forum

gratuluje:) ja tez dopiero dzis rano skonczylam. ale poniewaz nie spieszylo mi sie wcale, nie demolowalam farmy - wiec i tak sie ciesze, ze calosc zrobilam ;)

4. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Fajnie że Ci się udało. Ja roślinę miałam już dawno ale siałam na 2,5 łąkach ... ale te rękawice po nocach będą mi się śniły. xDxD

5. kropelka04

kropelka04 Generał forum

dziekuje:) podeslalam ci dzis cieplutka, swiezo udziergana rekawiczke, ale nie wiem, czy nie za pozno.
    najwazniejsze, ze skonczylas :) brawo

6. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Dziękuję ... jeszcze zdążyła w ostatniej chwili żeby się załapać do eventu :)

7. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Raniutko udało mi się do zebrać brakujące rękawice,event ukończony,po powrocie z pracy wypadajki poleciały ,ze hej....;)

8. .mimik.

.mimik. Okazjonalny autor

mi udało się zrobić prawie wszzystko zostalo jedno zadanie i o dziwo rękawiczek tylko 7 brakło tylko roślinki sporo i nie chce mi się już siać chociaż może na noc jeszcze na super pola posadze i rano wrzucę :p

9. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Dziwi mnie dlaczego tak zrobili, a nie co napisali, jak tak dalej pójdzie tylko z roślin eventowych będą lecieć wypadajki. Fajnie myślisz będzie jak kupi się koszyki to będzie event ukończony, a jak nie to trudno bo było napisane. Event ukończony dziś, bo siałem długo rosnące, a jak pójdą drogą tak jak napisałem ... ?

-katie1234- i xBabciaEwa lubią to.
  10. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Koniec eventu! : D

11. glajda1011

glajda1011 Moguł forum

U mnie też ewent zakończony (z wielkim bólem jak nigdy). Jeszcze nigdy mi się tak nie ślimaczył. BP wyraźnie kurek z wypadajkami przykręcił, bo dopiero teraz został nazbierany komplet....o_O

12. dzidzio2

dzidzio2 Młodszy ekspert

A ja jeszcze nie skończyłem, jak nigdy. Co bym nie posiał, to i tak mało wypadajek. BP jednak naprawdę przykręcił kurek, bo tak mało to jeszcze nigdy nie miałem. Może uda się mi skończyć, ale płakać też nie będę, gdyż założony plan zrealizowany....:(

13. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Ja nie mówię, że fajnie, że lecą tak a nie inaczej, sama ewentu też nie dokończę bo wypadajki lecą słabo a koszyków nie kupuje, ale nie mam na to wpływu jak został ewent wymyślony i zrobiony. A tu chodzi, oto że co chwila ktoś się dziwi że nie leci mu z bahamaramy zamiast przeczytać co napisali w poradniku tylko tyle.

14. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

lepiej im nie podpowiadaj................

15. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

kurczę brakuje mi jeszcze 80 rękawic :sleepy:

a jutro nie będę mieć czasu na farmę od rana i chyba nie uda mi się skończyć tego eventu
    a jeśli tak się stanie, to będzie to pierwszy raz od dawna :(

-katie1234-, xBabciaEwa oraz kropelka04 lubią to.
  16. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

posiej coś długo rosnącego,co zdążysz rano zebrać...........................

17. mahartka

mahartka Baron forum

no.. rękawice już na plus lecą :) zobaczymy czy uda się wysiać brakujące roślinki.. 1300 brakuje.. jeden zbiór na polu i drugi na rano pewnie trzeba będzie posiać.. ale że i tak już po planie podstawowym jestem to nie jest źle :) i jeszcze wykręciłam stracha na kole i tylko jednego mi już brakuje :)

18. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

68 rękawiczek na plusie. Even zrobiłam bez specjalnej spinki. Nic nie demolowałam, na małych polach rośliny eventowe + chutnej, a później długorosnące. Wystarczyły róże, cebula, czosnek. Goździków nie siałam, bo już nie mogę na nie patrzeć, przy każdym evencie siałam je dla wypadajek, że stodoła trzeszczy w szwach. I co z nimi robić? Na puchary nie mogę oddać, bo z roślin już mam max. poziom. Może na rynek?
    Powodzenia dla walczących do ostatniej chwili :)

19. radek08

radek08 Czeladnik forum

8 rękawiczek, pomocy :(

-katie1234- i mysza199710 lubią to.
  20. juliuszka

juliuszka Generał forum

Na samej pszenicy albo marchewce spokojnie je zdobędziesz...
    A jak nie, to puszczaj expresową sowę i na pewno coś poradzimy !

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.