Opinie Nowa misja: Zabawy w śniegu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

U każdego tak jest bo w poradniku do ewentu było napisane, że bahama jest wyłączona z tego ewentu :).

2. tak3

tak3 Stary wyjadacz

jeszcze 115 rekawic i koniec eventu

3. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Event skonczony, do trgo udalo mi sie wylosowac na kole zamek:music::inlove: Jeszcze strach pogo i skaczacy i wszystko bedzie fajnie:)

4. kasia750

kasia750 Hrabia forum

witam orałam:sleepy::sleepy: orałam:sleepy::sleepy: i skonczyłam xD23 rekawic na plusie:p wiec ok ,reszcie orajacym zdrówko i powodzenia zycze:);):):)

5. -mariola99-

-mariola99- Naśladowca mistrzów

witam
    u mnie wreszcie koniec, event robiony na luzie, bo wypadajki jakos słabiej leciały, ale bez dopalaczy się udało

powodzenia jeszcze walczącym

6. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Witajcie przedpołudniowo! [​IMG]
    Dziękuję Wszystkim darczyńcą (rękawiczkodajcą dziwnie brzmi). Później wymienię ich z imienia.
    Widzę, że wszyscy odliczają do końca, więc dopasuję się do trendu. Do końca pozostało 88 rękawiczek, więc jestem optymistą. Rano wyleciało (o, teraz zauważyłem, że też) 88 sztuk. Dzisiaj jeszcze jeden zbiór i jutro rano, to (chyba) spokojnie. Jednak pozostaje ta szczypta niepewności. [​IMG]
    Tylko, żebym nie zapomniał oddać do spółdzielni... [​IMG] , bo głupio by było...

7. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Od początku nie chciało mi się robić tego eventu. Nie zdejmowałam z pól drzew ani zagród i robiłam na niecałych dwóch polach. Ślimaczy się strasznie. Mój cel osiągnęłam - nowe itemy i SP. Ale myślę, że jeszcze coś mi się uda do jutra zrobić. No i fajnie ;)

8. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Tak, racja, ale wypadajki chyba zawsze leciały wszędzie mimo, ze nie na wszystkich polach się siało. Mogę się mylić, ale tak chyba było do tej pory.

-katie1234- i dantic3 lubią to.
  9. farmerka_x

farmerka_x Koneser forum

Witam. U mnie jeszcze 13 rękawic i koniec. Pozdrawiam. Gratuluję tym co już ukończyli :)

10. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Nie kojarzę, ale tu od początku było napisane że wypadać nie będzie, więc to nic dziwnego, że nie wypada :)

11. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

uffff, jeszcze 24 rękawiczki i będzie koniec. Na polach rośnie różna, może tyle wypadnie:):).

12. Menasa

Menasa Forum Pro

Potrzebuje jeszcze 120 rękawiczek, jak wypadną to wypadną jak nie to nie. I tak już zdobyłam wszystko co chciałam. Reszta tylko dla gwiazdek i to przy okazji.

13. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

już tylko 23 rękawiczki, może z róż wypadną;):p

-katie1234-, Anetta41 oraz kropelka04 lubią to.
  14. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Witajcie ;) rękawiczek 54 a kwiecia brakuje nieco więcej :p ale do zrealizowania :) plan mam więc nie martwię się.
    Jeszcze nigdy tak długo nie robiłam eventu o_O ciekawe dlaczego

15. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

Koonniieecc, jupixDxDxDxDxDxD

16. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Gratuluje xD
    u mnie jeszcze 12 rękawiczek i też będzie koniec ,strasznie długo robie ten event ,no jak nigdy :eek:aż się sama sobie nie mogę nadziwić :eek:

17. LadyMirabelle

LadyMirabelle Okazjonalny autor

Hej, aj podgoniłam trochę wypadajki na cebuli(z SN) i pojawia się nadzieja, że uda mi się ukończyć event:):)

18. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    W końcu koniec ;). Ależ te event się ciągnął straszliwie :wuerg:. Ale najważniejsze, że skończony i to cały xD. Rano orzeszki aż tak bardzo się nie wykazały :p i zabrakło 5 rękawic do zakończenia, ale po pracy Sąsiedzi i maki nie zawiedli i mam już zapas 42 rękawic xD Z roślinką udało mi się niemal idealni, bo zostało tylko 106 kwiatków :).
    Gratuluję Tym co skończyli i trzymam kciuki za pozostałych, żeby wytrzymali do końca ;)xD.

19. kropelka04

kropelka04 Generał forum

witam, melduje, ze dzis rano skonczylam c a l y event (brakujace 30 rekawic wypadlo z orzecha laskowego), mimo ze na to nie liczylam. sialam na 250 malych poletkach(dozbiorow zjadlam 5 cjm, zeby nie zapominac), nie uzywalam pnacza kasztankowego, sn tylko na rozsiew - czyli mozna bez specjalnych dopalaczy, na spokojnie skonczyc.
    wszystkim, ktorzy skonczyli gratuluje, a pozostalym farmerom zycze zdobycia w evencie, tego co sobie zalozyli :)

Ostatnie edytowanie: 8 grudnia 2015
  20. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Zakończyłam akcje zbierania rękawic po polu 21 godzin przed końcem eventu.....-.--.- Masakra jakaś czuję się jakbym się cofnęła do jakiegoś 75 poziomu.o_Oo_O:mad: Zebrałam przed chwilą kalafiora z jednego pola 100% kalafior 9o_Oo_O rękawic z drugiego aż 11-.-. tyle to mi czasem z czterogodzinnej eventówki wypadło.-.- Ktoś mi puchary z drzewa zajumał czy jak ... :mad::mad:ciężko było.
    Dziękuję wszystkim za rękawice gdyby nie WY pewnie jutro do 14 bym za nimi po polu biegała... :inlove::inlove:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.