Opinie Nowa misja: Zabawy w śniegu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

a u mnie z całej głównej,połowy dzikiej i całego lasu kukurydzy na małych polach wypadło 7 rękawiczek:(
    brakuje mi jeszcze 22 rękawiczki....................
    idę siać pomidory,bo mi do chutneya potrzeba,zobaczymy ile rękawiczek od nich dostanę.............

2. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

Jeszcze 131 rękawic i ze 300 sztuk badyla 8)
    Badyl rośnie na połowie leśnej a na pozostałych polach kurki (na wodzie i qpie 8h 20 coś minut). Jutro pewnie koniec :)

3. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

A ja z tego niechcenia żeby zrobić cały event dopatrzyłąm się że brakuje mi kilka rękawic i około 500 szt rośliny...
    to zrobię jednak cały.

4. *ewa*

o 18,30 zbieram pomidory i zobaczymy ile rękawiczek mi przybędzie..............
    teraz zmykam do pracy:D

5. grazyna19547070

grazyna19547070 Naśladowca mistrzów

Witam.Kwiat czeka na rekawiczki,ale brakuje mi 146szt.W takim tempie to evenciku nie zrobie.Dopalaczy brak tylko na wodzie rosnie.Ale glowa muru nie przebije.Jeszcze jutro bede siedziala w domu to moze cos uzbieram.Gratuluje Tym co ukonczyli,a sobie i podobnym do mnie zycze duuuzo wypadajek.Pozdrawiam cieplutko.:)

6. kijjek

kijjek Czeladnik forum

witam,ja bardzo pomalu robie,denerwuje mnie ze nie moge z wyspy miec wypadajek,jestem mlodym graczem i niemam wysokich pucharow,baobabow i nawet pnacza,juz mnie nawet na chmj i jablecznik nie stac,chociaz robie co moge wypadajki wcale nie leca,przed chwila z 7 warsztatow 0 wypadajek,troche mnie to smuci ze wkladam tyle pracy a efektu niema,koszyka napewno nie kupie

7. kasia750

kasia750 Hrabia forum

podeslij sowke to jutro cmj podrzuce;)a na marginesie 99 wypadajek brak:cry::cry::cry::cry::cry::p

8. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Babciu Ewo gratuluję ;) i dziękuję za trzymanie kciuków między innymi za mnie :D
    U mnie nie jest źle, brakuje trochę kwiecia ;) i troszkę rękawic ale dam radę :D

9. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Trzymam kochana za wszystkich, jak to babcia. Dacie rade, bo jak nie farmerzy to kto. Teraz mam nadmiar skarpet, ech xD;)xD Kijjek napisz sówke do mnie

10. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Bilans popołudniowy ,brak 87 wypadajek i tysiąc zielska,myslę ,ze jutro popołudniu będzie fenito.Jak na sianie na jednej łące ,to chyba dobry efekt:p;)xD

11. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Brakuje jeszcze 54 wypadajki, roślina wysiana wczoraj w całości - troche długo, ale siałam na dwóch łąkach (leśnej nie ruszam prawie nigdy), a jeszcze zaczęłam w czwartek po 17tej event i w sobote też cały dzień mnie nie było - uruchomiłam farme dopiero ok 17tej.
    Skończe prawdopodobnie jutro, bo siać mi sie juz nie chciało dziś i rano poustawiałam drzewa i zagrody na całej farmie. Dzisiaj pewnie jeszcze z 10 wypadajek wyleci, a reszta rano.
    Nawet lekko poszło. Bez użycia SN (jedynie tyle co na rozsiew), w ciągu dnia eventówka na samej wodzie, na noc orzechy laskowe do chutnejka, raz goździki, na leśnej zagrody i drzewa i nawet się uzbierało tych wypadajek.
    I na kupce troche zarobiłam. :p

12. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

U mnie event zaczął się po 22:00 wróciłam z pracy i poszłam w pole ;)

13. Yoozek

Yoozek Naśladowca mistrzów

brakuje jeszcze ponad 200 rekawic (posiadam kilka na wymiane)

-katie1234- lubi to.
  14. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Rękawice na SP uzbierane, brakuje kwiatków :) Policzyłam, że gdybym miała zrobić całość, to .... łapki miałabym stale zmarznięte. Po zdobyciu SP zostanie mi trochę rękawic, to może dosieję na coś kwiatków? Zobaczymy .... na razie muszę zebrać jakiś 725 sztuk, żeby zrealizować swój plan minimum.

15. mahartka

mahartka Baron forum

do zakończenia 6 zadania brakuje mi koło 80 rękawic i ok. 2.400 kwiatków..
    ile tego eventu jeszcze zostało?
    zobaczymy co się uda zrobić :) rękawice pewnie wypadną, a co do kwiatków to ciężko powiedzieć.. najwyżej je podgonię super nawozem.. jakoś to będzie ;);):)

-katie1234-, Peonia oraz LadyMirabelle lubią to.
  16. *ewa*

witam popracowo:D
    z pomidorów nawet nieźle poleciało jak na ten event,całe 13 rękawiczek:D
    do skończenia całego eventu zabrakło 3 szt.
    teraz sieję marchewkę do chutneyka,bo też mam braki..................
    ciekawe czy z niej też polecą rękawiczki:D
    no i z marchewki połączonej z pszenicą wyleciała jedna rękawiczka:D
    to już tylko 2 mi brakuje:D
    nadal sieję marchewkę:D

Ostatnie edytowanie: 7 grudnia 2015
  17. visa77

visa77 Komandor forum

To jest chyba pierwszy evencik który traktuję po macoszemu :D ile zrobię to zrobię ale bez jakiegoś większego zapału :)

xBabciaEwa, -katie1234- oraz .Robaczek. lubią to.
  18. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

U mnie brak 164 rękawiczki i coś mi się wydaje, że jednak wylecą - zostało przecież 43 godz eventu
    A skoro u mnie wylecą, to i u Ciebie ich nie braknie :)
    a jeśli tak, to jednak muszę dosiać kwiatki, bo źle oszacowałam i braknie mi jakieś 400.
    Ale to już jutro, bo teraz kończy mi się działanie chutneja, a nie mam potrzeby na noc go odpalać - a gdyby komuś brakowało tego ostatniego, to mogę podarować spóźniono-mikołajowo :) tylko na sówkę czekam - pierwsza wygrywa hihi

19. *ewa*

i znów z marchewki jedna rękawiczka:D
    mam 2 w 1.............rękawiczki i marchewkę do chutneyków:D

20. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie :)

jakoś nie mogę dokończyć tego eventu, ślimaczę się i ślimaczę :oops: ale jaki event, takie traktowanie :p
    zostało jeszcze 13 rękawiczek do zebrania, ale one same wylecą, no i 2300 roślinki :wuerg::cry:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.