Opinie Nowa misja: Zabawy w śniegu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dzień dobry xD Dzisiaj sypnęło rękawicami i mogłam zrobić kolejne zadanie. Jeszcze 65 rękawic i koniec . Myślę, że wieczorem po zbiorze cebulki pożegnam ten nudny ewent. Na wsi mówili , że mikołaj do wszystkich przyjechał i pierniczki przywiózł więc wszyscy farmerzy byli grzeczni. życzę dużo skarpet , udanej niedzieli i teraz ja idę się pobawić w mikołaja.:inlove:xD:inlove:

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Ja dzisiaj zakończyłam evencik ;)
    i na dodatek zostałam mentorem o_O jakież było moje zdziwienie :D
    ale patrząc po nickach to chyba trafiłam na trójke Polaków. no zobaczymy
    Dziekuje wszystkim za rękawiczki ;)
    Powodzenia Wam życzę :)

3. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Gratuluje :D Mi zostało 5 i 6 w całości do zrobienia :(

4. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Gratulacje . Będziesz świetnym mentorem. Za 10 godzin zbiór cebulki, żeby było w temacie.:inlove:

5. wilandra

wilandra Analityk forum

Gratuluje sąsiadko :)

6. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam Mikołajkowo:D
    wora rękawiczek życzę:D
    u mnie goździki nie zawiodły:D
    całej głównej,całej leśnej i połowy dzikiej (plus 14 drzewek nawozowych) z goździków na małych polach wypadły 124 rękawiczki:D
    co w tym evencie jest dużo:D
    brakuje mi jeszcze 260 rękawiczek,więc może obejdzie się bez kasztanków:D
    chrumcia podwójne grateczki:D

Ostatnie edytowanie: 6 grudnia 2015
  7. Aqqus

Aqqus Okazjonalny autor

Dzień Dobry.. :)Chyba po raz pierwszy, nie irytuje mnie
    częstotliwość niewypadania wypadajek ,bądź wypadanie niewypadajek..
    Siłą pędu tylko choinkę wyrwę, bo a nóż widelec na świąteczny się przyda :p ?
    Albo Mikołaj będzie miał gdzie prezenty kłaść..
    Tak czy siak - dla mnie jedyna nagroda warta zachodu.

Wszystkim życzę miłego dnia Św.Mikołaja :inlove: udanych prezentów..

8. marynia53

marynia53 Cesarz forum

mnie zostało do zrobienia IV i VI zadanie. Będzie jak będzie.:p

Mentorem też zostałam ale się nie cieszę bo brać nie gra.:(

9. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

grateczki:D
    ja też mam nowych,bo poprzednie były za bardzo czerwone....................
    dwa kurczaczki idą jak burza,w nagrodę dostają coś na pd:D
    trzy nieco się ślamarczą,ale póki nie świecą się na czerwono,to ich nie wyrzucam:D
    a w temacie:jeszcze tylko albo aż 258 rękawiczek do końca...............

10. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Witam, brakuje mi jeszcze 24 rękawic żeby zdobyć choinkę dającą bombki :) Jak już ją będę mieć to potem na co starczy to na to starczy :).

11. .annamaria79.

.annamaria79. Forumowy żółtodziób

u mnie też tak marnie...

dantic3, xBabciaEwa oraz -katie1234- lubią to.
  12. -katie1234-

Nasz nowy członek Rodziny :D A rękawiczki to chyba sama wcześniej na drutach zrobię niż mi z pól wypadną :(

Edit: Czemu zdjęcia nie widać :(??

13. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

A ja jestem zadowolona :p Ze zbioru goździków dostałam 132 rękawice, więc wszystkie itemy już zdobyte :) Do SP brakuje 49 rękawic, do kerststola 40, a do wejściówek i SN 105, więc jutro rano kończę :) Event niezbyt wymagający, chociaż szkoda, że pnącza nie ma... Na itemki powoli zaczyna brakować miejsca :(

14. -katie1234-

Trzymajcie Mnie >:(:mad: Na 3 pola eventówki dostałam w sumie 9 wypadajek w stosunku do pól 1:7:1... No kurczę chyba teraz sobie Mikołaj żarty stroi :cry:-.-8) Rozumiem, że losowo wypadają, ale to już przesada... A w goździkach zostało mi do zdobycia ostatnie uszlachetnienie zwiększające efektywność wody i qpy :D

15. czala11

czala11 Czeladnik forum

dołączam do smutnych...podrasowałem puchary,zebrałem badyla i....1 rękawica! żeby chociaż druga do pary wpadła:D

16. visa77

visa77 Komandor forum

Ja też mam jakieś wielkie braki w rękawicach :( lecą jak chcą :p
    Jeszcze się pochwalę że zostałam mentorem ale kurczaki chyba nie chcą grać :(

17. juliuszka

juliuszka Generał forum

Dzieńdoberek !

Do końca wszystkich zadań brakuje mi już tylko 80 rękawic.
    Za 6 godzin dojrzeje orzech laskowy, czyli będzie "po ptakach" ;)

Gratuluję tym, którzy już ukończyli i trzymam kciuki za oczekujących na wypadajki !

18. LadyMirabelle

LadyMirabelle Okazjonalny autor

Hej, u mnie jakoś nie idzie:( Zrobiłam jak na razie trzy pierwsze zadania (w całości), eventówkę ciągle rozsiewam, a rękawiczek to jeszcze 480 brakuje:/

19. rzabaa9

rzabaa9 Analityk forum

To i ja się pochwalę :) brakuje mi dokładnie 198 wypadajkowych rękawic żeby zrobić wszystkie zadania :) jeśli chodzi o eventową roślinkę to trochę więcej, bo ją niestety mogę sadzić i zbierać tylko raz dziennie o_O ale powolutku jedziemy do przodu xD:p:D

dantic3, Nutka oraz -katie1234- lubią to.
  20. JJoanna

JJoanna Książę forum

Mi brakuje żeby zrobić całość zadania 442 rękawice , a do innych zadań co chcę zrobić - bo nie wiem czy zdążę zrobić całość zadania 245 rękawic - na razie Choinkę odpuszczam :( Bo mam dwie - dobre i to i odpuszczam też super paszę :( bo chcę zdążyć z zadaniem 6 całym , żeby mieć itemy - może to mi się chociaż uda ?

P.S.

Składałam wniosek żeby być Mentorem ( i to kilka wniosków ) od 55 poziomu i czekam i czekam , czekam i jeszcze raz czekam i mam już poziom 88 - ba zaraz będę miała poziom 89 i nic i tak można rzec , żeby być tym mentorem to żeby nie przesadzić to czekam może rok i nic :sleepy:
    Dobra więcej nie narzekam , może się uda żeby chociaż zdobyć wszystkie itemy z 6 zadania xD

P. S. 2

Tutaj w tym ewencie mi zależy żeby zdobyć Item Kulę Śnieżną i będę w pełni szczęśliwa i resztę ewentu zrobię jak zdążę i już .

Mój poziom 88 , Wyspa 217
    Piekarz 5 , Przetwórca 4 , Kwiaciarz 4 , SPA 4
    Gram od Września 2013
    To chyba nie czekam prawie rok , żeby być Mentorem , może troszke przesadziłam :p

Ostatnie edytowanie: 6 grudnia 2015
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.