Opinie Nowa misja: Zabawy w śniegu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Wieczorkowo! [​IMG]
    Ewentówka podgoniona 8550 na stanie. Rękawiczki, no mogę powiedzieć, że "sypnęło", po wczorajszych 81, dzisiaj aż 120 sztuk! Tyle radości. Do minimalnego minimum brakuje jeszcze 20, do przyzwoitego 71! (mam 319 na stanie). No ale stresu jeszcze nie ma, mały ból głowy [​IMG] . Na razie tylko eventówka siana, zobaczymy co później goździki dadzą.

2. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Nie liczę ile czego mam bo oddaję od razu do misji. Aktualnie jestem przy 4 diamentowej. Brakuje mi do niej ileś tam kwiatu bo resztę już mam:D Piątą na pewno robię ale czy szóstą to nie wiem bo chyba średnio warto:sleepy: Choć punkty na Bahamę zawsze w cenie:music:

3. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

supeeer, z 3 łąk 24 rękawiczki, po prostu suuuuuper>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(

4. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

To całkiem nieźle ;)

U mnie wahało to się dzisiaj od 12 do 23 wypadajek ze zbioru eventówki.

Ogółem 413 rękawiczek oddanych i ponad 8 tys wysianej roślinki.

Na noc posiane goździki na wypadajki.

5. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Wczoraj z 3 pól eventówki było 9, 9 i 10 wypadajek. Dziś troszkę lepiej, bo od 12 do 17. Ostatni zbiór "lodowca" będę miał dopiero 1:20. Rękawic mam 450 sztuk ale to głównie dzięki uszlachetnionej cebuli sianej na noc i drzewkom, których nie ściągałem z tych bocznych kratek. Jutro może ze zwykłych roślin trochę lepiej poleci, bo z eventówki u mnie jest tragicznie.

6. kgospoda

kgospoda Forum Pro

u mnie z eventowki jest po 7 rękawiczek na pole :(:oops:-.-
    w tym tempie bedzie kiepsko, zwlaszcza ze zaczem event z półtora dnia opóźnienia... tym razem chyba nie skończę :(
    na razie jak mam kombajn to sieje eventowke na malych polach z CMJ, tak do poniedziałku rano, a potem długorosnące na wypadajki... zabaczymy co się uda :p

dantic3, -katie1234- oraz xBabciaEwa lubią to.
  7. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

8. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

zebrane,zasiane:D
    zmykam spać,dobranoc:D

9. kheme

kheme Analityk forum

Codzienny bilansik, brakuje mi 325 wypadajek i 4385 roślinki.

Tak sobie myślę, że chyba źle robię, bo sadzę eventowe na dwóch polach, a na 3 coś na 10h i tak się babram z tą eventówką i końca nie widać. :p Jak wrócę dzisiaj z zajęć to chyba już będę sadziła normalnie na 3 polach eventówkę, a potem na 3 polach coś po 10h - taki mam plan. :D Wolno trybię, ale nie spałam ponad 40h wolno mi się mylić :D

Bry wszystkim. :)

Ostatnie edytowanie: 6 grudnia 2015
  10. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Witam.
    Po nocnych zbiorach wypadajek wystarczyło mi tylko na diamentowe w zadaniu 6.-.- Zdobyłam rzeźbiarza i teraz zbieram na zadania z super paszą. Nawet śnieżna kula, zdobyta po drodze znalazła miejsce w ogrodzie ozdobnym bo znalazłam gorszy item niż ona. Co prawda dziś wylądowała już w pasku bo chwilowo jej miejsce zajął item z kalendarza świątecznego. Zasiałam orzechy laskowe, może wieczorem uzbiera się na trochę super paszy.

11. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Witajcie! [​IMG]
    Wydaje mi się, że plan całkiem dobry. Plan mam podobny, a do końca brakuje mi więcej, więc planowo Ci idzie. Wysiewam najpierw eventówkę (efektywnie na dwóch polach, mimo, że na trzech) reszta to drzewa, czyli na wypadajki.

12. tak3

tak3 Stary wyjadacz

brakuje mi jeszcze 380 wypadajek i bedzie koniec eventu

13. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Hej! Ja sobie tak powolutku robię event i dziś rano patrze że pnącza nie ma o_O Szok i niedowierzanie!

14. grazyna19547070

grazyna19547070 Naśladowca mistrzów

A co ja mam powiedziec jak mi brakuje 410 rekawiczek,mam ukonczone 2 cale zadania.sloneczka zycze i bogatego Mikolaja.

15. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam Mikołajkowo :).
    Mikołaj wyrównał mi dzisiaj ilość ciepłych rękawiczek do 500 :p, jeszcze dwa siania i będzie dość roślinki. Potem to już będzie z górki ... ;). Miłego dnia życzę Wszystkim :)

16. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

U mnie event jakoś słabo. Eventówkę dopiero dzisiaj wysieje, wypadajek prawie 400 brakuje...
    Ale SP i Żonglera już mam więc nie ma się do czego spieszyć.

17. hp25

hp25 Forum Pro

U mnie podobnie. W poniedziałek mi się kasztan odblokuje, więc w razie potrzeby wtedy doprodukuje wypadajek na goździkach i będzie koniec.

18. mahartka

mahartka Baron forum

Zabrakło mi jednych rękawic to przesunięcia się w stronę żonglera xD
    500 roślinki i 46 wypadajek dzieli mnie od wykonania planu podstawowego :D
    roślinka zasiana - już dziś będzie jej więcej :), a wypadajki jakoś się uzbiera :)

19. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

Witam prawie w południe. piękna pogoda i udało mi się zrobić zadanie I, III, V w całości. Reszta jak wypadnie:):):)

20. wilandra

wilandra Analityk forum

Plan na event do końca zadanie 5 ;) plus smok, którego zdobylam :) Myślę że 5 do końca dam radę zrobić :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.