Opinie Nowa misja: Zabawy w śniegu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Poradnik:

2. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Ostatni zasiew zrobiony, posiałam tylko na głównej powinno wystarczyć.:) Korzystając z kombajnu na reszcie porobię zapasy drobnicy a potem już długo rosnące. Rękawic na chwilę obecną mam 365 sztuk. Czyli nie ma nawet połowy.o_Oo_O Taki emocjonujący ten event że gdyby nie to że rękawice słabo lecą nie było by oczy pisać.... xDxDxD

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Wiecie, albo nie, ale ja nic już nie rozumiem. Zasiałam ziemniaki i wypadło mi z nich z dwóch pól 12 rekawic, a z ewentówki, która rośnie dłużej tylko 2 . To jak to jest, bo wiem , że nic nie wiem. :cry::cry::cry:

4. Nutka

Nutka Komandor forum

To jest wypadajkowa losowość BP :). Był czas przywyknąć ;)xD. U mnie wypadajki już przekroczyły 50% potrzebnych :), no i kwiatki też trochę podrosły - jutro z nimi powinnam skończyć xD.

5. xBabciaEwa

Tak zgadzam się, ale dziwne to troche :sleepy: A w temacie zbieram jeżyne za chwile, zasieje cebule , rano zbiore i zobaczymy czy mikołaj do mnie przyszedł:oops: A może za stara jestem, ech:cry::cry::cry:

6. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Wiek tu nie ma nic do rzeczy :p Mikołaj tylko do grzecznych przychodzi :D Ja na nockę goździki i może odbije się w wypadajkach...

7. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

witam ,z tymi rękawicami to jakaś paranoja, a tak przy okazji czy z 32 targu nikt nie zdobył w TS łabędzi ,bo u mnie na targu tylko szarość widzę,sieję goździki jutro zobaczę ile z nich wypadnie ,z cebuli mało leci .

8. xBabciaEwa

W moim wieku to tylko grzeczność :p zostaje i rozpieszczenie wnucząt, a u mnie z cebuli ładnie wypadaja rękawice. a z jeżyny wypadło mi 5 rękawic. Nic tylko siać.:cry:

9. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Też mam 32 trag... raz widziałam łabędzia... ale kupić nie zdążyłam. nikt nie wrzuca bo cena jeszcze niska. Ten co go widziałam kosztował ok 900 sg.
    Smoczy żongler już zdobyty, na razie w pasku... po wieczornym zbiorze z wyspy znajdzie tam swoje miejsce.

10. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

dantic3 lubi to.
  11. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

bardzo fajne nagrody :D można trochę wbić poziomek na baharamie :D

brydzia175, .Robaczek. oraz dantic3 lubią to.
  12. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

A na noc polecacie siać goździki na małych czy dużych polach?? Mikołaju, Mikołaju jutro dużo wypadajek chce, bo kiepsko lecą ostatnio :(

13. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

na małych o ile z użyciem chutney marchwiowo jabłkowy przy zbiorze, oczywiście zjeść przed zebraniem :)

Ostatnie edytowanie: 5 grudnia 2015
    dantic3, kheme oraz -katie1234- lubią to.
  14. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

skończyłam sianie eventówki:D
    teraz będę siać moje niezawodne goździki,bo brakuje mi jeszcze 392 rękawice:(

15. xBabciaEwa

Wiecie, mówią we wsi, że gdzie diabeł nie może tam babcie pośle, bo na jeżynce i ziemniaczkach uzbierałam rękawic na 1 zadanie w ostatnim 6. Można ? można i mikołaj nie potrzebny, teraz cebulka i odpoczynek . Miłego wieczoru życzę, dożo rękawic i czego tam sobie życzycie. Wyczyście buty na rano, bo do brudnych rękawice nie przyjdą. Dobranoc.:cry:xD:inlove:

16. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Dobry wieczor.
    Dziekuje, lacznie tez mi nie pasowalo.
    A nie, za to serdecznie dziekuje, nie lubie sie denerwowac.

Nie wiem ile zielska powinnam jeszcze wysiac, ani ile rekawiczek brakuje. Sieje i zbieram - pierwsze i trzecie zrobione cale, w pozostalych (bez szostego) same srebne.

17. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

zaplułam się:D:oops::p
    dobranoc:D
    ja jeszcze na młodej faremce czekam na zbiór:D

18. Nutka

Nutka Komandor forum

Na dzisiaj koniec z eventem :D. Uzbierane 12 tys. kwiatka, to jutro 2 zbiory powinny wystarczyć, a ciepłych rękawic 418, ale jeszcze mogą przybyć, bo na polach jeżyna ;). Potem będę wykorzystywać siewnik i siać to czego brakuje z nadzieją, że rękawiczki wypadną :). W nocy nad rękawicami popracują róże :p

19. suzi971976

suzi971976 Mieszkaniec forum

Nie wiem jak wy , ale sobie dałam spokój z sianiem na siłę dla rękawic i posiałam pszenicę a tu niespodzianka i po 2 rękawice z każdego pola . Zaraz robię test i jak tak dalej będą wpadać to jest ok.

20. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

12 wypadajek po zbiorze eventówki... bez komentarza -,-

Ostatnie edytowanie: 5 grudnia 2015
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.