Opinie Nowa misja: Zabawy w śniegu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nutka

Nutka Komandor forum

Najpierw musisz jak masz otwarta farmę na polu gdzie zgubiłaś kwiatki kliknąć klawisz "PrtSc", a potem otworzyć dowolny prgram graficzny i wcisnąć jednoczenie klawisze Ctrl i v.
    Uzbierałam już 2300 lodowych kwiatków :). Na noc idą róże.

2. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Gratuluję tych 2300 kwiatków :) Zaczęłam o 18-tej więc takich ilości nie mam :)

3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

dzięki:*
    udało się:)
    mam screna,napisałam do PT.................

-katie1234-, dantic3 oraz Nutka lubią to.
  4. Nutka

Nutka Komandor forum

Dziękuję :). Sama jestem w szoku, że tyle mam :p. Ale to dlatego, że tak krótko rośnie, a zaczęłam wyjątkowo chwilę po 14. Dużo roślin, ale da się radę. Nad wypadajkami bardziej będzie trzeba popracować, bo mam tylko 115, więc jak piszą wyżej - nie wyrobiłam normy ;).
    Proszę bardzo. Cieszę się że pomogłam :)

5. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

A ja też dziekuję bo muszę przyznać, że miałam z tym kłopot ale i mi udało się zrobić screena :D :inlove:

6. puszapek1

puszapek1 Analityk forum

witam,u mnie slabo 92 rekawice a jutro jeszcze pelnia,o matko jak to pogodzic

-katie1234- i dantic3 lubią to.
  7. -rybka24-

Pełnia ma swoje pole więc nie ma problemu :) Pogodzisz :)

8. *ewa*

dałam plamy:oops:
    zapomniałam,że na dzikiej mam duże pola,stąd braki pól.................

9. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie :)

nie mam motywacji do tego eventu:cry:, roślinki rozmnożyłam i stan na dzisiaj wynosi całe 545 sztuk:oops: event postaram się zrobić ( chyba) na dwóch polach
    na noc posiałam coś co długo rośnie, rękawic na stanie 169 sztuk, wyleciały z samych drzewek i 5 zagród oraz kochani Sąsiedzi podesłali:inlove:
    jakoś wyjątkowo nie czuję klimatu tej zabawy w śniegu:cry:

10. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Kończę dziś zabawę z eventem, roślinki ok 1600 sztuk, rękawic 120. Na noc poszła eventówkę, sensowniej było by coś dłuższego wypadajkodajnego, ale zawsze mnie kusi jak najszybciej wysiać badyla... nawet jeśli jest to wbrew logice.

11. rzabaa9

rzabaa9 Analityk forum

Udało mi się zrobić całe 1 zadanie (dla super paszy) i doszłam do 4 zadania w srebrnych gwiazdkach, powoli się zrobi :)
    Na noc posadzone róże, może tych rękawic z rana trochę wyleci i jakoś podgonię :D
    A teraz idę spać i mówię dobranoc ;)

12. -rybka24-

Po zbiorze eventówki 157 rękawic :) Na noc posiane róże, jutro zobaczymy :)
    Norma dzienna wypadajek wykonana :)

13. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Wróciłam, chciałam posiać to coś a ja nie mam tego na stanie???? Napisane żebym się nie martwiła bo dostanę jutro???
    Ufff no dobra wróciły roślinki, alem się zdenerwowała :cry:

eliza9070 i -katie1234- lubią to.
  14. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Och, to takie kobiece :)

15. *ewa*

czyli kolejne błędy......................

Anuszki i -katie1234- lubią to.
  16. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

w Świeta odpoczywam w swoim własnym domku dzięki Bogu :D Ale może chociaż parę nagród z tego eventu zgarnę :)
    Nie wypadają z Bahamy i tam też sadzić nie można :(

eliza9070 i Anetta41 lubią to.
  17. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Dokładnie... nawet przy robieniu eventów prawdziwe xDxDxD

Ja zebrałam całą łąkę (ręcznie) a za chwilę pojawiła się cała znowu... i dzień świstaka... klik, klik, klik ... wrrrr

18. *ewa*

też tak miewam:(

.Robaczek. i -katie1234- lubią to.
  19. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Szału nie ma :sleepy: zebrałam 73 rękawice ... a raczej nie, bo dużo od sąsiadków moich :inlove: dostałam

eliza9070, -katie1234- oraz .Robaczek. lubią to.
  20. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Właśnie tak samo zrobiłam :D W tej chwili mam obsadzone 76 super pól, około 11 rano zmieniam na małe pola i jeżeli jutro uda mi się zebrać 3x to w sobotę skończę ewentówkę. Potrzebuję jej 6980 szt., o czym pisałam tutaj (post #219):
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/nowa-misja-zabawy-w-śniegu.28262/page-11#post-861260

Być może do tego czasu uda się zebrać 470 rękawic, bo póki co 114 sztuk mam ???
    W najgorszym razie w niedzielę będzie "po zawodach" z czego się bardzo cieszę :p;)xD

Z samą wodą 12:48, a jak jeszcze dasz nawóz to 11:31

Ostatnie edytowanie: 3 grudnia 2015
    Anetta41 i .Robaczek. lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.