Opinie Nowa misja: Zabawy w śniegu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Masz trochę racji,ale jaka motywacja do gry i robienia eventu.Pozdrawiam.

dantic3 i xBabciaEwa lubią to.
  2. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Błąd w poradniku. Ma być 5 x super pasza.

dantic3 lubi to.
  3. patrish1979

patrish1979 Stały bywalec

mam to samo odczucie, nagrody fajne dla młodych graczy dla mnie nic ciekawego, szkoda zachodu na robienie tego eventu

dantic3 lubi to.
  4. Malinka_75

Malinka_75 Czeladnik forum

o_Ooo...z wysp baha nie dostałam ani jednej rękawicy :( .... muszę poczytać.... a z goździków 103.....tak se , zważywszy że mam 7x sowa po 5%, plus dzem wielkanocny, plus 20% od od franka...raczej kicha

dantic3 lubi to.
  5. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Na wyspie wypadać nie będą, A wyższe PD nie podnosi wypadalności przedmiotów specjalnych.

dantic3, gadek, Nutka i dalsza osoba lubią to.
  6. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Łiii, pierwsze zadanie zrobione, mam 10 SN i pięć skarpet, żyć nie umierać. Swoją drogą śmieszna sprawa... oddaje rękawiczki, a dostaje skarpetę. Dziwna wymiana xD:cry:

7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

I ja z poślizgiem zaczełam dziś event-ale za to mam piękne niebieskie paznkocie z padającym sniegiem :p i na jedyn paznokciu cudnego bałwanka :p

2 razy na dużych już zebrałam i rośnie pierwszy zbiór na małych. Póki kupa tania to z kupą robię bo czasu nie mam za dużo. wypadajek narobilam troszkę-421-reszta wypadnie przy zbiorach;)

8. KaczuszkaMakKwacz

KaczuszkaMakKwacz Analityk forum

Nikt nie lubi odgrzewanych kotletow, ale chyba zapominacie, ze do wygrania sa dwa itemy lodowy rzezbiarz i smoczy zongler, ktore na male pole daja nieco ponad 500 PD/TPD, a to juz cos. Bombki u mnie na targu chodza miedzy 900-1300 sg tez nie malo. Reszte itemow mozna komus podarowac na G&T. Nie jest tak znowu tragicznie.

9. miloszka81

miloszka81 Forumowy żółtodziób

15000 lodowe kwiaty

dantic3 lubi to.
  10. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

już poszedł pierwszy siew na małych polach tylko z wodą:D
    niestety rękawice nie chcą do mnie iść:(
    na chwilę obecną tylko 119 szt.:(
    w odwodzie są jeszcze kasztanki i ulepszone goździki:D
    ale jeszcze się wstrzymam:D

gosiunia007, dantic3 oraz gadek lubią to.
  11. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Kiepsko z tymi rękawicami ja mam dopiero 80, ale panikować zacznę w drugiej połowie eventu... Na razie wysiewam powoli roślinkę, jak już skończę zacznę pracować nad rękawicami. Może nie będzie źle.

12. *ewa*

ja tym razem też postanowiłam tak zrobić:D
    przy poprzednich eventach na dzień dobry odpalałam kasztanki i zbierałam aż zebrałam wszystkie wypadajki,albo aż brakło mi sn.

dantic3 lubi to.
  13. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Ja nie mam ani kasztanka ani drzew nawozowych:sleepy:, więc chce czy nie muszę zbierać na piechotę. I zazwyczaj wypada tyle ile trzeba tylko czasem trochę to trwa. -.--.-
    Chyba czas się zacząć leczyć, śniła mi się dziś farma, o_Oo_Opierwszy raz.o_Oo_O Wchodzę do miasta a tam stoi blaskiem spowity pociąg ...o_OxD ja w szoku że nie doczytałam że ma być ten event w dodatku z drzewkami, jeden rodzaj ładunku można było wysłać... pobiegłam na forum poczytać czy toś wrzucił jaki wsad najtaniej wychodzi i sen się urwał.... ehhh -.--.- Źle się dzieje :p:p Fajnie by było kiedyś zrobić evencik taki jak ten na super nawozie....:p

14. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Ja tam nie jestem taka skora do używania SN jak nie jestem zmuszona,może to chytrość,może oszczędność,nie wiem,ale swoj zapasik trzymam na czarną godzine.Może dlatego mam już ponad 4tys SN i strasznie bym cierpiała jakbym miała z nim sie pożegnać hihihihih.
    Event dopiero sie zaczął więc spoko,robię na głownej łące i połowie dzikiej, nie spieszę sie:))))

15. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Z wypadajkami tak sobie. Na ten moment mam 95. Biorąc pod uwagę, że 2 łąki w drzewach to trochę mało :p. Ale pożyjemy, zobaczymy xD. Kasztanka na samym początku nie mam zamiaru używać, bo a nuż się uzbiera rękawic bez niego ;). Wszystkie pola już w zasiane, a i trochę w stodole. Na ten moment mam zamiar poczekać na uzbieranie kwiatka, a czy wytrzymam to się okaże :p. Chcę jak najszybciej wysiać lodowe cudo, ale chyba jednak na noc się nie opłaca bardzo i pójdą róże w ruch, albo coś innego ;).

16. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Fajnie się robi na SN:)Tym razem zużyłam 100 szt SN. Oszczędzam na świąteczny. Powolutku do przodu.W sobotę powinnam skończyć sianie badyla.

17. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

No właśnie ja na noc chyba posadzę goździki, bo lodowy kwiatek za krótko rośnie, a w nocy nie planuje wstawać a tak to przynajmniej trochę więcej wypadajek będzie po porannym zbiorze, niż jakbym siała na noc lodowy kwiat :)

18. *ewa*

u mnie tym razem na połowie dzikiej stoją drzewka nawozowe.....................
    nagrody nie powalają,wolę zebrać trochę sn.
    antenko dałaś mi dobrą myśl:D
    chyba też dam na noc goździki,bo też nie zamierzam w nocy wstawać,nigdy tego nie robię...............

19. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

u mnie wypadajek całe 58 sztuk :(
    nic to, sieję, zbieram, sieję, zbieram a jak na koniec okaże się, że nadal brakuje >:( to odpalam kasztankowe :p

20. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

A ja na noc posieję jednak lodowy kwiatek, ale .....na 56 super polach. Rano, przed pójściem do pracy, zbiorę i kwiatki/ bez maszyn/ i trochę wypadajek, ale więcej wypadajek zbiorę i tak z drzewek i zagród, których nie usuwam. I ten sam manewr powtórzę na dzień.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.