Opinie Nowa misja: Zabawy w śniegu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 2 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

Dzień dobry.
    Ja wczoraj posiałam już na 3 polach same goździki zobaczymy ile z tego wyleci.
    Takie pytanko:
    ile czasu będzie rosła roślinka z wodą nawozem i super nawozem wie ktoś?
    i jeszcze jedno? chodzi mi o białą niewinność i ten drugi przetwór tylko niewiem jak on się nazywa kerstsol cy jakoś tak: chciałam kupić i tego użyć tylko niewiem czy najpierw to zjeść i dopiero później super nawóz czy najpierw podlać nawozem.?:eek:

ross2, dantic3 oraz b7ozena lubią to.
  2. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

najpierw zjadasz kerstol i białą niewinnosc i dopiero siejesz i dajesz SN

Ostatnie edytowanie: 3 grudnia 2015
    Peonia, ross2 oraz b7ozena lubią to.
  3. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Najpierw musisz zjeść przetwory , a potem dopiero lejesz SN .

Peonia, ross2, dantic3 i dalsza osoba lubią to.
  4. martynka1428

martynka1428 Młodszy ekspert

Jako że ja stary gracz, to itemy stare tu oferowane mam, ale event i tak robię w całości ;) SP, gwiazdki, wejściówki.. Tego nigdy dość :D

5. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Ja będę robić bez spinki. Bez demolki farmy i bez użycia SN - jedynie na rozsiew. Mój priorytet, to SP, może wystarczy na nią. Jeszcze się zastanawiam, ale tak chyba zrobię.

6. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

ja tez :D
    edit: mam pytanie bo jakoś nie zrozumiałąm poradnika czyli z bahamaramy nie bd wypadać wypadajki?

7. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Nie będą, i na bahamie nie będzie można siać, jest wyłączona z tego eventu :)

8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja na 2 tygodnie xD potem wracam na 2 dni i znowu na swieta wyjezdzam xD
    dokładnie ;)
    chciałam zrobić sobie demolke na bahamie ale xxlki mi nie urosły jeszcze :(

Event zaczne dzis po 15... Nie udalo sie kosmetyczki przełożyć na pozniejsza godzine :(

-katie1234-, dantic3 oraz b7ozena lubią to.
  9. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

A wiesz że i ja się nad tym zastanawiam ;) ostatnie nagrody nie powalają 8)
    drzewko choinkę kupiłam za florki, jedną ktoś mi na G&T podarował, śnieżna kula stoi i daje około 400 PD ;)
    Wilczą jamę dają? Mogliby chociaż zimorodki ;) no nic... ponarzekałam sobie ;)

10. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

słuchajcie a mam takie pytanie odnośnioe morwy do eventu bo ktoś na forum napisał ze potrzeba jej 1100szt. a w poradniku 110 i zonk nie wiem wkońcu ile trzeba :eek:

ross2 i dantic3 lubią to.
  11. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Potrzeba tyle ile w poradniku, pewnie komuś się o jedno 0 za dużo wcisnęło na klawiaturze :)

Peonia, ross2, pat3l i dalsza osoba lubią to.
  12. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

tylko 110

ross2 i dantic3 lubią to.
  13. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

z runami i woda/woda+nawóz/woda+nawóz+super nawóz/woda+nawóz+super nawóz+biała niewinność+kreststol
    zwykłe pole - 3:11/2:52/1:08/0:42
    super pole - 12:47/11:31/4:36/2:52

14. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Dzień dobry. Jak przygotowania do eventu? :)
    I ja też nie rozumiem. W poradniku jest wszystko czarno na białym napisane co i jak - o roślince (z czego ma wypadać, jej wartości, ile jej trzeba), o wypadajkach, nawet jest tabelka razem, żeby Wam ułatwić podejście do zadań lub ewentualne zakupy na targu. Pomijam fakt, kiedy rzeczywiście w poradniku jest jakiś mały błąd lub dostaniemy późniejsze poprawki od BP (ale takich sytuacji naprawdę jest bardzo bardzo mało, a zresztą Gracze bardzo szybko nam na to zwracają uwagę, zaraz po ukazaniu się poradnika). Jest dzień po ukazaniu się FAQ na Forum, poradnik można już było przeczytać wzdłuż, wszerz z milion razy. Czy on naprawdę jest tak trudny i niezrozumiały? Pytam teraz na poważnie, bo nie rozumiem... Jeśli w poradniku pisze, że rękawice wypadają z tego i z tego, to dla mnie logiczne, że z innego nie. Czy naprawdę potrzeba to w FAQ dopisywać? Tabelka razem jest ładna i kolorowa, a przez to wydaje mi się być bardziej czytelna. W ogóle w poradnikach staramy się, żeby było więcej obrazków, kolorków, treść wystarczająco, żeby nie było za mało, ale też i za dużo. Wydawało mi się, że w obecnej treści poradniki są zrozumiałe i łatwe do ogarnięcia przez Graczy. Czy jednak nie mam racji i naprawdę tak trudno znaleźć w nim potrzebną Wam informację? Jeśli macie jakieś pomysły odnośnie nowej wersji poradników, zawsze możecie skorzystać z tegoż wątku: https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/faq-pod-lupą.10623/ lub w jakiś sposób dać nam znać.
    Również po ukazaniu się poradnika staram się od razu wchodzić w ten wątek, bo wtedy widzę, czy czegoś w poradniku nie ma, czy czegoś nie widać - Wasze sugestie są wtedy bardzo przydatne, tak było i tym razem

15. wolf031973

wolf031973 Książę forum

O matko, Magiczna, teraz to ten twój post jest chyba dłuższy niż poradnik...;);)xDxD
    A w temacie: cały czas myslę, ile tego eventu zrobić.

16. chrumcia91

Wszystko jest jak najbardziej czytelne i zrozumiałe-wystarczy 1 raz czasem dwa przeczytać jesli się czegoś nie zrozumiało. Natomiast większości zapewne nie chce się czytać poradnika więc woli zadawac milion tych samych pytań....ewenutalnie sie upewnic czy z tego i tego wypadajki nie leca.
    Mnie tez irytuja te pytania w kółko o to samo chociaż jest jasno na białym napisane co i jak. Sama jednak przyznam, że zdarza mi sie zacmienie umysłu i czegoś nie widze chociaz jest to jasno napisane :p
    ale ogólnie uważam że części forumowiczów nie chce sie czytać dokładnie i stąd te pytania co chwila....

17. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry:)
    To tego typu event, że można go zrobić bez specjalnych przygotowań. Wystarczy mieć trochę czasu i po evencie.;)

Magiczna, pozwoliłam sobie skrócić Twoją wypowiedź i pozostawić to do czego chciałam się odnieść. Pisałam w tym poście, że przydałaby się poprawka nazwy itemu "smoczy żongler" ponieważ mamy już jeden o tej samej nazwie i w przyszłości będziemy mieć problem podczas wymiany w czasie G&T. Moja wypowiedź albo nie została zauważona albo po prostu pominięta.

18. gadek

gadek Fanatyk forum

No i właśnie dlatego nie rozumieją,że jest jasno na białym,bo gdyby było ciemno na białym to pewnie by zrozumieli:pxD

Czekam na event:music:

19. chrumcia91

:cry:xD serio tak napisałam? :p za dużo myśli na raz. sorki:D oczywiście miałam na myśli czarno na białym

20. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

MOD_Magiczna nieco się zniecierpliwiła i to zrozumiałe ale mam jedno ALE, grają tu też i dzieci, możliwe że ciężko im zrozumieć ;)
    W sumie ja też skomentowałam że tylko na trzech polach można siać i z trzech pól będą wypadać rękawice i ten nieszczęsny znak zapytania :p. Było to jednak pytanie retoryczne czyli "pytanie zadane nie dla uzyskania odpowiedzi, lecz w celu skłonienia odbiorcy do przemyśleń na określony temat, podkreślenia wagi problemu; ewentualnie pytanie, na które odpowiedź jest oczywista"
    Posiałam wczoraj goździki, mam nadzieję że duuuuużo rękawic wypadnie gdy wrócę z pracy ;)
    Ps. swoją drogą to nie chciałabym być MOD-ką i odpowiadać kilkanaście razy na jedno pytanie. Podziwiam Was ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.