Opinie Nowa misja: Upiorny obiad i Pełnia księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 1 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Mnie 104.Ale mam tylko 7 zagródek.Więc też nie wiem czy się wyrobię.

gosiunia007 lubi to.
  2. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

Ja odpuściłam event...robie tyle, żeby banany zdobyć i jak coś starczy to może oddam do misji jeszcze. nie mam wogóle odblokowanego lasu grzybowego i to mnie trzyma...a jeszcze zbieram zeby mieć zagrody wszystkie bo jestem daleko w tyle z wszystkim z pełni.

3. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

A ja mam tylko 3 zagrody!!!

4. Kathea

Kathea Baron forum

Ja właśnie pierwszą zagrodę kocich elfów postawiłam, więc trochę potrwa zanim się ich potrzebna ilość uzbiera. Ale też postawię na sp, bo bez tego będzie ciężko.

gosiunia007 lubi to.
  5. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

Uważam, że drugi event powinien być z miejsca przedłużony. Pytałem się moich sąsiadów i mają dopiero skończone pierwsze całe zadanie ( tak jak ja). A mam tylko podstawową pełnie dostępną a na Las Grzybowy nie mam produktów. Powinni otworzyć pełnie na co najmniej 3 dni bez eventu tylko na uzupełnienie produktów właśnie na potrzeby odsłonięcia grzybowego lasu.

6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

A czemuż to ma być przedłużony?Ten event właściwie niczego nie wnosi,nie ma absolutnie żadnej wartościowej nagrody.To są właśnie te dodatkowe dni na rozbudowę lasu.Sama eventu nie skończę,ale las postaram się odkryć tym razem do końca.

7. frixi77

frixi77 Ambasador forum

Event jest dla tych ktorzy sie nudza na mroczkach a ci ktorzy nie maja odblokowanego grzybowego powinni korzystac i to robić ..bo nic ciekawego w tym evencie nie ma ...tak to wlasnie zostalo pomyslane a Ty decydujesz co chcesz robic ...ja odblokowalam ile moglam reszta musi poczekac niestety na zgromadzenie potrzebnych zwierzakow i owocow ...co nie znaczy ze teraz nie zbieram a na reszczie wolnego pola sieje sobie badyl i potrzebne mroczki :p
    Kazdy ma swoja strategie :)

8. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Nie załamuj mnie, nie mam dwóch części lasu, a jednak podjęłam rękawicę i ciągłe mam nadzieje, że się uda.:D
    Moim zdaniem kilka fajnych nagród jest, chciałabym przytulić mroczne itemy, bo w nawiedzonym domu wiatr hula, a i 60 SP nie chodzi piechotą.

9. aisunel

aisunel Generał forum

Dzieki;).A juz szukalem sklepow rodzinnych/Tak to jest jak sie nie ma telewizora,a czyta gazety i to rzadko;)/:p.No to koniec, ewentow nie zrobie,5h markety,7h sen,2h gielda,1h posilki,toaleta i higiena1,5 h,a mialem jechac na basenxD.Po zupie obiadowej wejde to przyspiesze:).Duszkow w calosci nie ogarne,ale drugi w calosci;).Czy warto?,zawsze:eek:

frixi77 lubi to.
  10. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

Dla mnie pnącze jest ważne i gdyby go nie było nie proponowałbym przedłużenia eventu. Chodzi mi o to, że powinni dać możliwość uzupełnienia roślinek bez wyborów event albo grzybowy las. Wiele osób by na tym skorzystało. Skoro nie robicie eventu oki dla mnie każdy event to pnącze inne nagrody mnie nie interere. Miłego popołudnia

11. frixi77

frixi77 Ambasador forum

No nikt Ci nie zabrania jak lubisz pnacza :p Ja np uwazam ze lepiej postawic itemy w ogrodach a przynajmniej niektóre ... Niestety BP ma swoje wizje i my nic na to nie poradzimy :)
    Powodzenia w evencie :p

-agax3- i aisunel lubią to.
  12. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Aha, czyli nerwica natręctw 8)xD
    Dzięki za odpowiedź, w taki razie jeszcze trochę sobie pośpię xD

13. frixi77

frixi77 Ambasador forum

"Po" ja tez mam chrapke na te itemy dla tego robie ile sie da :) Pnacze hmmm no z SP zawsze sie przyda ale jakos cisnienia na nie nie mam ...itemy i tak wyladuja w mrocznym ogrodzie a nie lubie jak mi swieca pnacza szarościa ... ale nie mowie nie jak sie uda zrobie caly evencik :p Na luzie

14. kurkawodna25

kurkawodna25 Okazjonalny autor

Witam wszystkich. Eventy jak eventy...jednemu się podobają drugiemu nie, ale ponieważ nie ma obowiązku więc robi kto chce. Mam jednak pytanie odnośnie misji. Może mnie ktoś mądrzejszy oświeci i powie jak skończyć misje gdzie potrzebnych jest 20 gromnic? Jak przeczytałam czas jaki potrzebuje ten kaktus do ,,wyprodukowania,, gromnicy to mi pióra opadły. 750 godzin (!!!) to nie inaczej tylko 1 gromnica co pełnię...to prawie dwa lata. Pocieszcie mnie i napiszcie,że się mylę a czas pokazany w tabeli itemów to błąd...

15. anna0089

anna0089 Książę forum

Ja ma odblokowane oba pola w całości :) ale niewiele mi to pomaga w ewencie bo mój charakter - wszystko muszę mieć powoduje , że już są zawalone zagrodami i drzewami a mam np. 18 fosforyzujących, 12 jabłoni, 10 wierzb, ileś tam zagród/12/ i mam mało miejsca na roślinę ewentową:cry: a i wypadajki lecą tak marnei, że sama się tłukę po główce

gosiunia007 lubi to.
  16. zzizzie

To nie błąd.
    A misja w spółdzielni nie zając, nie ucieknie.
    Swoją drogą te kaktusy warto podsypywać obydwoma drzewkowymi nawozami, trochę szybciej pójdzie.

gosiagosia60 lubi to.
  17. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Nie 2 lata tylko 4 pelnie przy podlaniu SNZ zbierasz 6 przy kazdej pelni

18. kurkawodna25

kurkawodna25 Okazjonalny autor

Nie napisałam ,że je mam. Jednak w takim układzie specjalnie mi na nim nie zależy.A misja jak piszesz niech leży tylko, w takim układzie dla kogo ona jest? Nawet z nawozami zbiór to jedna gromnica co pełnię. Szkoda,że tych upiornych towarów nie można kupić...no ale jest jak jest.Pozdrawiam

19. frixi77

frixi77 Ambasador forum

Jakim cudem 1 gromnica ... moj po podlaniu zośka daje 6 szt :) Wiec ?? a po podsypaniu nawozem czas sie skrocil z 375h na 210 h ale podsypalam dzis a pelnia od wczoraj wiec to nie realny czas od odblokowania pelni co nie zmienia faktu ze zbior i tak raz na miesiac "czytaj" pełnie

Ostatnie edytowanie: 3 marca 2018
    zzizzie lubi to.
  20. zzizzie

No właśnie ;)

frixi77 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.