Opinie Nowa misja: Upiorny obiad i Pełnia księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 1 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Misja małymi kroczkami idzie do przodu :)

[​IMG] dzisiaj jeszcze jeden zbiór dłużej rosnącej rośliny i jutro rano powinien być koniec.

Dzięki temu, że miałam Grzybowy Las cały odkryty wypadajki jakoś się uzbierały. Największe dzięki jednak dla super sąsiadów i znajomych.:):inlove:

2. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

215 chochli - czy da radę uzbierać ?
    Mam wątpliwości, przy tej wypadalności ciężko będzie.

-agax3- i olgs3 lubią to.
  3. magros

magros Nadzorca forum

a mnie brak elfow do odkrycia 4

-agax3- lubi to.
  4. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Za niecałe 2 godziny event przejdzie do historii. Brakuje mi tylko 7 chochli. Dzisiaj u mnie królowała czubajka. Gałązka skracajaca czas wzrostu upiornych roślin pozwolila częstsze zbiory. Chyba na G&T trzeba bedzie poszukać 12 godzinnych jabłoni i postawić w grzybowym lesie. Obecnie to najdłużej rosnące drzewo pełniowe.

5. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

Jesli bedziesz pilnowac zbiorów i zbierac jak od razu urosna to tak. Mi brakuje więcej i czuje ze mi sie uda;)

Właśnie wygrałamna kole bonus 100% za żniwa :D. dobrze że baha tylko już była posadzona na noc . Farma i pełnia jeszcze dziś skorzysta :) troche elfików jutro podwójnych wpadnie , chyba polece na sp żeby było szybciej, bo jeszcze 78 brakuje do odblokowania ostatniej częsci pola

Ostatnie edytowanie: 5 marca 2018
    Frytka2012 i -agax3- lubią to.
  6. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Panie i Panowie :)
    Upiorny obiad ugotowany :D wreszcie :)

Powodzenia życzę i szybkiego ukończenia tej upiornej misji :)

7. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Też mam obiadek upiorny.xD
    Z przygodami było, ale można się częstować.;)

8. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Dzięki długiej pełni i 100% do stodoły już 5 stref mam odblokowanexD;):D Elfów do IV jeszcze sporo brakuje:oops: A teraz poskubie troche Upiornego obiadu ;) Chochli mam na całość:) może przez przedłużony event uda mi się większośćxD

9. usiamik46

usiamik46 Stały bywalec

Gratulacje !!!
    Powodzenia walczącym :)

10. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

na dzisiaj koncze 606 chochli . Po calym dniu zbierania dzis 255 chochli. Myslalam ze bedzie gorzej

usiamik46, -agax3- oraz Frytka2012 lubią to.
  11. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Ja skończyłem kolację bo już poźna pora. Na początku było kiepsko ale jak wysialem eventowkę i posialem rosliny mroczne to wypadajki wypadły i takim oto sposobem zakonczylem mroczny event.

12. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Brak 20 chochli i 2500tys badyla :)

olga33331, usiamik46 oraz foczunia84 lubią to.
  13. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Pnącze odpalone można odpocząć

14. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Dzien dobry obiad ugotowany przed sniadaniem ,powodzenia gotujacym.

15. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

81 chochli mi tylko zostało.Więc zupełnie niespodziewanie,jednak skończę.Ale tylko dlatego,że przedłużyli.

16. farmerroza

farmerroza Czeladnik forum

Ja nie skończę bo mizernie ze wszystkiego leci , Dziś z pierwszego pola poleciało aż 15 sztuk a z drugiego co jest mniejsze o trzy poletka też 15 masakra bo inaczej tego nie można nazwać , Wypadajek brak na całe ostatnie zadanie nie zrobię i tyle , Jeśli moge proszę o wypadajki dzięki

17. gieniasprzet

gieniasprzet Analityk forum

Witam ,mnie też brak 81 szt. raczej skończę przez wydłużenie, do ostatniej części grzybowego lasu brak 200 kotów, ale zrobiłam srebrne i złote w tej edycji więc jest ok.

-agax3-, draculik34 oraz foczunia84 lubią to.
  18. Kasiunia13

Kasiunia13 Baron forum

U mnie jeszcze 169 chochli brakuje. Może jakoś się doczołgam do końca dzięki temu przedłużeniu. Ale odsłoniłam kolejne części grzybowego lasu, zostałó tylko jedno poletko jeszcze, to już w następnej pełni.

draculik34 lubi to.
  19. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Bogusiu, brawo...mnie brakuje 120 chochli ...

20. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Pierwszy raz nie ukończę eventu przez głupie wypadajce po nocy wypadło tylko 35 z półtora pola mam dopiero około 60 %.Coraz większe wymagania pomimo siedzę całe dnie i klikam,do bani z taką stresogrą ,więcej nie robię .Szkoda że zepsuli taką fajną farmę jaka była parę lat temu.

-agax3-, pati_1980 oraz wiocha5 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.