Opinie Nowa misja: Upiorny obiad i Pełnia księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 1 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Wcześniej na więcej zagród było za mało wsadu do ich zbudowania.
    A SP mam sporo i podganiam dopiero teraz, aby wreszcie skończyć.

A wszystkie pozostałe misje mroczne ukończone oprócz złego bliźniaka 4 i 5 złote i diamentowe. Również z powodu elfów.

abc2016 lubi to.
  2. patrish1979

patrish1979 Stały bywalec

ja mam 116 lew, odblokowana tylko jedna czesc lasu, z porannych zbiorow zaledwie 30 wypadajek i niestety przy takim "wylatywaniu" to moze uda sie zrobic trzy zadania- nie ma szans na ukonczenie

3. luxor2014

luxor2014 Czeladnik forum

Sposób wypadania spadów z pól pelni to jest skandal. Przedlużanie eventu bo nie da sie w sensownym czasie skonczyc eventu jest żałosnym rozwiazaniem. mam odblokowanie pola pełni.
    Honorowo byłoby przyznac sie że źle obliczono spady i przyznaje sie kazdemu np. po 300 spadów.
    Gram w farmeramę od 2014 roku i to co ostatnio wyprawiacie z eventami i spadami jest bardzo trudne do zaakceptowania.
    Z przykrością to pisałam ale już nie dałam rady z ogarniająca mnie złoscia.

4. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam farmerskie duszki;),
    pnacze zdobyte i teraz wracam zrobic pozostale zadania z itemami,:), roslinka rosnie, na noc posialam 8-godzinne, to wiecej wypadajek bylo niz z ewentowki:), jedna czesc ogrodu jeszcze do zrobienia, potrzebne 199 elfow, mam 4 zagrody, jakos to bedzie, moze jeszcze sie uda, ;)
    Pozdrawiam i powodzenia walczacym;)

draculik34 i Azile lubią to.
  5. margaretazet

margaretazet Mieszkaniec forum

Racja, wypadalność za niska. Tylko pokaż , gdzie napisane, że każdy ewent musisz ukończyć? To gra strategiczna i każdy Farmer wybiera to, co dla niego ważne - jedni misje, inni ewenty z wybranymi nagrodami itp. Grasz długo, więc wiesz jak zwiększyć wypadalność. A tak naprawdę to tylko gra, szkoda "nerw". Pewno też nie zbiorę pnącza, ale robię spokojnie ,co się uda chętnie przygarnę. Miłego dnia i więcej pogody ducha.

6. abask

abask Fanatyk forum

Hehe... Ja mam 130 lvl i też nie zrobię . Ale już chyba przestało mi zależeć na tych eventach.

7. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Witam :)

Widzę metę :) jeszcze trochę muszę się poczołgać :D

8. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

Jakiś wolny żart z tymi wypadajkami >:(

patrish1979 lubi to.
  9. magda2007

magda2007 Książę forum

Roślinka wysiana, brakuje jeszcze 127 wypadajek i misja pójdzie do wora.
    Najważniejsze ,że mam drugi ogród dendrologiczny:D
    Ale z tą misją (ogród dendrologiczny 2) to pocisneli, tam trzeba oddać za 450 000 owoców z drzew i roślin tylko z Pełni.

foczunia84 i usiamik46 lubią to.
  10. AAAS1122

AAAS1122 Forumowy żółtodziób

ten upiorny obiad to do 6 czy 7

11. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Do 7 marca do godz. 14. W zegarze jeszcze nie naniesiono zmiany, ale ma być dzisiaj.

olgs3 lubi to.
  12. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

jest napisane "wydarzen", a nie "wydarzenia", to raczei i pelnia i misja;)do 7-go marca do 14-ej:)
    w zegarze jest 48h34, juz poprawione;)

Ostatnie edytowanie: 5 marca 2018
    draculik34 lubi to.
  13. AAAS1122

AAAS1122 Forumowy żółtodziób

14. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

na chwile obecna 488 chochli i tak sobie wyliczam czy zdąze:music:rano miałam 355 o 6 rano zbierałam pierwszy zbior . do wieczora tak mysle powinno sie uzbierac do 550 a nawet i troszeczke wiecej .Przy non stop sianiu powinnam skonczyc event w ostatnim dniu :wuerg:

Jak przedłużą event oczywiście bo zegar na razie zmienił czas pełni a nie eventu:eek:

Ostatnie edytowanie: 5 marca 2018
    usiamik46 i Frytka2012 lubią to.
  15. niebo016

niebo016 Generał forum

Traf w Zombie---> potrzebuję tylko jeszcze 6 chochelek, ale żeby zdobyć pnącze to AŻ 534. Ze zdobycia super paszy i złotych bananów chyba zrezygnuję.

kwietnik lubi to.
  16. kkowalczykzdw

kkowalczykzdw Czeladnik forum

eventu nie robiłam w ogóle, więc mam wszystkie chochle które nazbierałam... całe 343
    dobrze, że nie robiłam, bo tylko bym się wnerwiała...

kwietnik i patrish1979 lubią to.
  17. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Witam eventowo. U mnie z chochlami już nadmiar, wypadajki lecą aż miło :) Natomiast pozostaje jeszcze ok. 2700 roślinki, ale to już na spokojnie. Event będzie w całości odhaczony. Miłego :music:

draculik34 i pati_1980 lubią to.
  18. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

wow aż nadmiar to nie wiem co u mnie jest . Sieje od samego początku bez przerwy i chochli mam 488 jak do tej pory o_O

kwietnik lubi to.
  19. usiamik46

usiamik46 Stały bywalec

ale "upiorny obiad" u mnie dalej ma tylko 23 godziny z ogonkiem >:(

Frytka2012 lubi to.
  20. -jarecki66-

-jarecki66- Czeladnik forum

witam mam pytanie czy ta nowa roślina purchawka zostanie w grze?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.