Opinie Nowa misja: Upiorny obiad i Pełnia księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 1 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magros

magros Nadzorca forum

witam nawet z ta doba dodana nie dam rady tego zrobic przez chochle

goskaskubi i niebo016 lubią to.
  2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

66 % ukończone.Ale to bez żadnego znaczenia :) Event robię jedynie przy okazji - 38 elfików do odblokowania lasu do końca.

-MarekW- i usiamik46 lubią to.
  3. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

u mnie jest 79% na obecną chwilę jeszcze 235 chochli brakuje raczej powinnam skończyć ten ivencik czego i Wam życzę

-MarekW- i Anhedrea lubią to.
  4. Flipkowo

Flipkowo Naśladowca mistrzów

Chwała za przedłużenie eventu, graczy ucieszyłaby jeszcze większa wypadalność chochelek, bo z tym ciężko - nawet przy harówce:)

niebo016 lubi to.
  5. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

U mnie minimum wykonane :) Męczę ostatnie, 4 zadanie :) może dam radę :p

6. spinka

spinka Młodszy ekspert

U mnie jeszcze 300 chochli, albo coś koło tego, koniec, hehe...logiczne, ze to nie jest do zrobienia:)

goskaskubi i juras lubią to.
  7. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

mam bardzo podobnie (89%), zostały do zebrania 184 chochle i one mnie blokują

Ostatnie edytowanie: 4 marca 2018
  8. juras

juras Weteran forum

Jeżeli siejesz na jednym polu, to może być trudne, ale przy odkrytej przynajmniej części grzybowego, masz duże szanse na uzbieranie brakujących chochli. Do środy (67h) zostało wystarczająco dużo czasu.;)

9. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Serio tylko ja zajęłam się odkrywaniem grzybowego (zostały mi 2 strefy)o_O
    a tak się wszyscy zarzekali, że nie robią xD
    Ja ruszyłam tylko całe pierwsze zadanie. Nie wiem po co :p może item chciałam do ogrodu na pamiątkę, a może wejściówki xD

10. aisunel

aisunel Generał forum

Ta przedluzka to bardziej pod przyspieszenie zrobienia misji lasowych i drzewek dendrologicznych,bo ewent w tej dlugiej pelni nie jest dominujacy;).Poniewaz za chwilke 3-cie pole i kilka misji stalych:p.Pelnia jest bardzo klopotliwa w symbiozie z baska i farma szczegolnie jak toczy sie rownolegle:eek:.Napompowanie pelni+plotkowana rafa/bardzo prawdopodobne po powiekszeniu pojemnosci/.Starszaki beda zainteresowani,ale zolto opiezeni moga nie podolac:eek:.Koncze dendrologiczne,a idzie ciezko,bo kociakow potrzeba ilosci kosmiczne,a mam ich 6 i robiac je na bogato duzo paszuni wychodzio_O

11. kkowalczykzdw

kkowalczykzdw Czeladnik forum

nie tylko, ja też skupiam się na grzybowym:) bo mam odkrytą tylko jedną część, więc każde dodatkowe miejsce jest na wagę złota
    i niestety pewnie kolejne 2-3 eventy tak samo odpuszczę, chyba że faktycznie dadzą coś szałowego

12. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Roślina wysiana. Brakuje mi 292 sztuk chochli. Teraz tylko cały czas długie i to co przyślą sąsiedzi. Ciekawy jestem czy się uda nazbierać?

13. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Ja sie poddaje ryje całe dnie i mam dopiero 41%,to ma być relax ,koszmarne ilości nie do wykonania.Czas zakończyć grę.

niebo016 lubi to.
  14. uleczka320

uleczka320 Forumowy żółtodziób

Te wypadajki to jest żenada,z wszystkich pól na obu strefach podczas zbioru wypadnie 10 lub 11 sztuk i jak tu wykonać zadanie kiedy potrzeba ich aż 855 sztuk,nie ma takiej opcji nawet przy intensywnym sianiu

elwira17 i niebo016 lubią to.
  15. niebo016

niebo016 Generał forum

Udało mi się odkryć pole grzybowe:), więc chociaż to się udało;), będę wysiewać na zagrodę kociego elfa xDbo raczej ponad 600 wypadajek8)-.->:( to mi przez 3 dni nie wypadnie. Chochle nie wypadają tak żeby skończyć event.:oops::mad:o_O>:(:(-.-8)

olgs3 i abc2016 lubią to.
  16. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

nie zniechęcaj się, tym bardziej jak masz dwa całe pola do siania - przez te dwa dni i trochę ponad 7 godzin wypadło mi i dostałam od sąsiadów i znajomych 717 chochel
    u mnie sporo wypada z dłuższych drzew (jabłonki MK) i ze świetlików

17. niebo016

niebo016 Generał forum

Mam tylko 1 całe pole i 2 pola grzybne , więc.....

olgs3 i abc2016 lubią to.
  18. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Mam do zrobienia całe 4 zadanie, z braku czasu na farmę złożyłam sobie, że zdobędę tylko itemy, bo w mrocznym ogrodzie akurat jest na nie miejsce.
    I to się udało.:) Ale jak event przedłużony to może i pnącze uda się zdobyć, niestety brakuje mi jeszcze 315 chochli.
    Mam do dyspozycji wszystkie pola (Grzybowy Las cały otwarty), to długorosnące (ha,ha - 8 godz.)powinny dać radę:)

19. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

No i ślicznie ...Psst! już stoi w ogrodzie. Może nawet jeszcze coś się uda zdobyć. Podoba mi się Traf w zombie, zatem ... spróbuję trafić. Brakuje tylko coś z 1900 purchawek i 260 chochli czyli ... czas zacząć chochlować. No to zaczynam ...
    A...pochwalę sie, że zdobyłam kolejną grzybową strefę .

abc2016 lubi to.
  20. kasia750

kasia750 Hrabia forum

robie i robie-.- ,zrobie to zrobie 8)płakac nie bede:wuerg: traf w zombie:inlove: moze ktos łaskawie bedzie chciał wymienic;) wiec nie bede popadac w paranojexD bedzie jeszcze wiele eventow:p:p:p:p

niebo016 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.