Opinie Nowa misja: Ptasie wakacje

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 15 sierpnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Mi brakuje jeszcze 496 wypadajek. Mam 2 łąki w drzewach i jedną w zagrodach.
    Wywalę zagrody i postawię drzewa, może wypadnie potrzebna ilość jakimś cudem.
    Jeszcze muszę dokupić po 8szt owoców z drzew/rambutan i t.k./ ale to już jak uzbieram wypadajki.

kalinamala, tereska1108 oraz gretag lubią to.
  2. magosiek34

magosiek34 Naśladowca mistrzów

Podpowiesz jakie statki i skarpeta?

gretag lubi to.
  3. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

statek pirackiej papugi i turbo nawóz Zosi

gretag lubi to.
  4. magosiek34

magosiek34 Naśladowca mistrzów

Dzięki :)

gretag i abc2016 lubią to.
  5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

bonus z jezowego domku z lotniskiem dziala 6 h....
    zbieram dwa razy z takim ukladem...
    xxl rosna wtedy tyle,,,,,
    trzeci zbior xxl juz normalnie...czyli 12 h....
    przy ukladzie fiolka+ jeden statek....nie zrobi sie trzech zbiorow w 24 h.....bedzie obsuwa min 30 min...

6. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Witam, ptasie wakacje zakończone w całości. Te nieszczęsne nowe owocki cudem zanabyłam.
    Brawo ja!!! 3mam kciuki za walczących:).

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A u mnie za jakieś 30 minut dojrzeją ośmiornice i myślę, że potrzebne oponki wypadną. Tak że bez większych kombinacji, jeżowych domków, itp... uda się zrobić wszystkie zadania. Na dwóch łąkach mam różnego rodzaju zagrody i na jednej drzewa :)
    Powodzenia zbierającym oponki życzę :)

kalinamala i gretag lubią to.
  8. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witajcie.
    Mi coś kiepsko idzie nie wiedzieć czemu, bo od początku mam same zagrody, warsztaty (w tym menażerie i manufakturę) i drzewka (niektóre podlewam skarpetą i używałam fiolki). Na noc "długie" zagrody, na dzień kilka zbiorów tych szybszych. Jutro z rana ostatni zbiór przed pracą, więc raczej nie skończę. Myślałam, że to event z tych co się same robią, ale nagrody uszu nie urywają, więc płakać nie będę ;).

gretag lubi to.
  9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Nie wiem po co te wyliczenia i co mi chcesz udowodnić.
    Wczoraj zebrałam drzewka xxl 3 razy i tym samym wieczorem zrobiłam misję w całości. Teraz już mam 167 oponek w nadmiarze.
    A ty kombinuj jak mi się to udało.
    Przyjemnej niedzieli wszystkim.:)

gretag, MaDzo, GoskaK i dalsza osoba lubią to.
  10. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Po pierwszym zbiorze mojego bahamowego drzewno-zagrodowego misz-maszu widziałam, że nie ma potrzeby kombinowania, więc nie kombinowałam:) Zbierałam jak zwykle - rano i wieczorem, tyle tylko, że przed zbiorem sprawdzałam, czy nie mam aktywnego jakiegoś pnącza zwiększającego ilość wypadających przedmiotów. Jeśli było - odpalałam, to samo z itemem Dom ze słomy. Misję skończyłam rano, i wychodzi, że teraz gromadzę słoninkę :D

gretag lubi to.
  11. saktura

saktura Forum Pro

Brak 200 wypadajek. Nie demolowałam baha więc idzie trochę wolniej. Jutro rano, na styk ale powinno być po evencie.
    Najbardziej cieszy zarobek na topoli i rambu.

gretag lubi to.
  12. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ewent skonczony rano. Żadnych przeróbek na wyspie nie było- zostały drzewka zagrody. Żadnych dopalaczy . Ten ewent sam się zrobił.

kalinamala, ania1713 oraz gretag lubią to.
  13. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

W większości postawiłam na zwierzęta.
    Dzisiaj brakowało ok 70 oponek ale od rana ganiam papugi po klatkach/ w ramach aktywnie spędzanych wakacji/:p
    Za 10 min kolejny zbiór i koniec

kalinamala i gretag lubią to.
  14. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Bry niedzielne.A mnie jakoś ten evencik ślamazarnie idzie jak nigdy,na stanie mam 31 oponek a do zrobienia całości brakuje mi wliczając te 31- 240 sztuk.Zobaczę wieczorem po zbiorze zagród i drzew ile mi zostanie do zrobienia.

kalinamala lubi to.
  15. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

moze wymyslisz trudniejsze pytanie.....stac Ciebie....
    pierwszy zbior np 0h 30 min..drugi fiolki etc (czas wzrostu 5 h 28 min)..zbior 6h 00....no i trzeci juz normalnie czas wzrostu 12 czyli zbior o 18.....
    a wedlug mojego schematu takich zbiorow bedzie 4,,,, pierwszy 0h 30 min ...drugi (czas wzrostu 5 h 38 min) 6h 08 min....trzeci(czas wzrostu) 11h 46 min,,,no i ostatni zbior czyli czwarty(czas wzrostu 12 h)...23 46...

olgs3, aleksandra oraz abc2016 lubią to.
  16. oset53

Szkoda że zaczęłam tą misję bo mam marne szanse na jej ukończenie
    Z łaki z drzewami 20h wypada 40-50szt wypadajek, po prostu jakiś "dramat".
    Szkoda oddanego towaru.

olgs3 lubi to.
  17. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Wybacz, ale nie przyszło Ci w takim razie do głowy, żeby coś zmienić/poprzestawiać? Już tutaj ktoś pisał, że 20 godzinne drzewa dają mniej niż xxl i sandały, niektórzy mają zagrody i też dają radę. Rozumiem, jak byś spróbowała każdej wersji i napisała, no nie dam rady, każdy układ daje tyle, że nie ma możliwości, żebym skończyła. Widzę, że na jednym polu miałaś zagrody. Może trzeba było zmienić drzewa, dać wszędzie zagrody? Pokombinować, a jak nie wyjdzie to wtedy narzekać.

abc2016, Anhedrea oraz mania4691 lubią to.
  18. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Mnie tyle samo wypada z drzew xxl.
    Zbiór 2 razy na dobę i wychodzi, ze mam 2 razy więcej oponek.:p
    Z dopalaczami 3 razy na dobę.

Brakują 33 oponki, ale jeszcze na wodospadach parę drzewek jest dzisiaj do zebrania i będzie całość.

Czas na karnegię na jutro.

olgs3 i abc2016 lubią to.
  19. oset53

Miałam już wszystko - zagrody, drzewa xxl i zwykła a także po trochu wszystkiego i nic to nie dało.Nadal mi brakuje 351 a w wersji okrojonej 200.
    Efektów namacalnych moich poczynań nie widać.

olgs3 lubi to.
  20. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

o oponkach już zapomniałam.... mam prawie 200 ponad te co były potrzebne...
    z woda i napojem magicznym rośnie 18:26, to jeszcze 3:04 do siania xDxDxD

już pisałam, że z jednego pola drzew 20h wypadało średnio 85 oponek, a z sandałów 55/114
    przy ostatnim zbiorze zwykłe drzewa "się poprawiły" bo dały po 97 wylotek z jednej łąki

olgs3 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.