Opinie Nowa misja: Ptasie wakacje

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 15 sierpnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

No jakoś mnie to nie przekonało ale działam w/G zasady,, nigdy nie mów nigdy,,xD

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

aankaa_66, bo tu nie chodzi o to, aby Cię przekonywać. Skoro sama nie jesteś przekonana, to OK. Grasz jak lubisz, to Twoje święte prawo;)

aankaa_66 i oset53 lubią to.
  3. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

u mnie kiepsko z wypadajkami tylko 71 na start na polach hiacynt wodny,zagrody,warsztaty i drzewa

saktura i abc2016 lubią to.
  4. saktura

saktura Forum Pro

Wypadajka nie leci z upraw. Wczoraj wieczorem przerabiałam bo posiałam karnegię.
    U mnie 93 wypadajki, ale jeszcze jedna polana w warsztatach czeka na zbiór za 1,5 godziny.

5. alien195353

alien195353 Czeladnik forum

gdzie można kupić drzewo judaszowca?

6. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Bry. Ja miałem na wszystkich polach ważkę a po bokach chlebowiec ,granaty,asyminę,róże pustyni i mahoniowiec wyleciało mi z dopalaczami z pnącz 157 oponek.Teraz dałem na wszystko warsztaty , drzewa zostawiłem zobaczymy ile poleci.

7. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Drzewo Judaszowca można zdobyć w TS polecam zakup owoców na targu.

8. magros

magros Nadzorca forum

witam malo tych wylotek tylko 118

9. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Dzięki wielkie za uświadomienie zaraz naprawię swój błąd i wystawię zagrody

10. Cardamon

Cardamon Analityk forum

Witam :)
    na wodospadach menażerie , manufaktury ogrody dendrologiczne a na pozostałych same drzewa ( pitomby ,sandałowce ,
    papugowce i wszelkie rzadkie atrakcje) .

z 466 wypadajkami zrobione 4/7 misji.
    Pozdrawiam .

11. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    252 sztuki z drzew 20 godzinnych, 2 menażerii, ogrodu i manufaktury. Teraz zobaczymy ile wyleci 82 wybiegów dla małp. Na noc jednak zasadzę drzewa 12 godzinne

12. mamusia

mamusia Naśladowca mistrzów

A u mnie tylko 2 wypadajki, bo nie doczytałam, że kolejny event i posiałam wczoraj karnegię, żeby nie wchodzić jeszcze i na wyspę :cry::cry: Ale nie poddam się bez walki xD

kalinamala lubi to.
  13. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Mam wszystko oprócz tego przeklętego Rambutanu,(i wypadajek, ale te same sie zbiorą) U mnie na targu 27 rambutan jest szary od dlugich godzin, ale moze ktos wystawi i trafie. Za to topola po 340000/szt.

Ostatnie edytowanie: 16 sierpnia 2019
    KrysQ lubi to.
  14. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

42 wypadajki z 82 wybiegów dla małp czyli nie specjalnie

Frytka2012 i abc2016 lubią to.
  15. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Mnie przekonują skrzynie z ptakami. Skubane wolno się zbierają, a zapisałam sobie, by teraz otworzyć 500 szt. i zobaczyć czy dostanę wszystkie zagrody nagrody.

No i oba itemy do ustawienia w strefie pełni, a u mnie tam może 1/4 zajęta :p

Ostatnie edytowanie: 16 sierpnia 2019
  16. abask

abask Fanatyk forum

O! Kolejne zadanie? Znów zaspałam :( Ja chyba muszę znów sobie zrobić ze 3 miechy przerwy bo mi ostatnio kompletnie nie idzie gra :(

17. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Nawet nie mając Rambutanu zarobiłem ponad 140 mln plus event skończyłem :)

olgs3 lubi to.
  18. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Heh :D Przegapiłam OO,wiec nie robię,luuzik 8)

.Farmeria., abask oraz olgs3 lubią to.
  19. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Jak skończyłeś event.o_O
    Uzbierałeś już 881 wypadajek.?

Na szczęście mam drzewa rambutanu i topoli, nawet wspomogę potrzebujących.:)
    Miałam wystawione drzewka 20-godz. i na jednej łące zagrody. Wypadło mi 289 oponek. Teraz dojrzewają drzewa 12-godz. z fiolką wzrostu i dwoma statkami. A ile z nich wypadnie oponek???:)

olgs3 lubi to.
  20. abask

abask Fanatyk forum

Nie mam ani rambutanu ani topoli czyli robić nie muszę. Ufff :)

aankaa_66 i bacowa70 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.