Opinie Nowa misja: Ptasie wakacje

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 15 sierpnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

I tym razem beze mnie. Dla niektorych to juz stare drzewa, niestety do mnie nie zawitaly z TS-ow. Z nich to mam tylko starocie XL (oraz najczesciej zolte wspanialosci)

magdusia668 lubi to.
  2. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Tu nie ma co biadolić tylko zabrać się za robotę,ja też nie mam tych drzew.Jednak potrafiłam kupić na targu i teraz na nich jeszcze zarobić.

3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Kolega i do roboty farmerskiej?
    Raczej do biadolenia.
    A Ty tak jak ja zaopatrzyłaś się na targu.
    Rambutan jako drzewo jeszcze nie zawitał w moje progi a owoce tak i misje zrobię :p

magdusia668, jagoda1953 oraz olgs3 lubią to.
  4. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Tak to jest jak ktoś nie czyta co zrobić aby mieć bez drzew owoce.Najłatwiej napisać nie dla mnie bo nie mam.

5. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Witam

Tak się składa że wszystko mam, nie muszę iść na polowanie czy kupowanie.Czego się obawiam,to jak zwykle wypadajek.Powodzenia wszystkim i fajnego wieczorku

6. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

nie mam drzewek, na targu pusto i szaro wiec itemów nie będzie, chyba ze pod koniec misji ktoś wrzuci
    miałam zachomikowane 17 tajemniczych sadzonek w których była ta topola do wygrania - no i oczywiście nie było ani jednej - sam szajs

7. matthero

matthero Hrabia forum

Wszystkie wymagane owoce znajdują się w stodole i czekają na rozpoczęcie eventu. Mam nadzieję, że wypadajki polecą nieźle! :)

magdusia668 i Frytka2012 lubią to.
  8. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ranne duszki;)
    wszystko przygotowane, czekam na ewent:)
    rambutan po 250 000 , topola 220 000, hmm, moze nowi gracze nie beda miec problemu z ewentem;)
    hlnrys tabelka super, dzieki, tak powinni nam przygotowac w poradniku,
    hmm, ale mam wymagania;)
    Pozdrawiam, milego dzionka, usmiechu i slonka;)

9. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

tak sobie was czytam ... i nadal nie wiem czy będę robić -.- owoce zakupiłam a co do oponek , to się zobaczy :)

julkalulka111, Frytka2012 oraz olgs3 lubią to.
  10. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

U mnie dziś topola ponad 310 tysięcy a rambutan ponad 340 tys. - kupując go wczoraj po około 120 tysięcy trochę żałowałam, że za drogo, że może taniej będzie :music: - dziś już nie żałuję :p8)
    Także taką nadzieję w sobie mam i pełna jasnych myśli czekam na rozpoczęcie zabawy - już to kiedyś pisałam i powtórzę;
    ,, zamiast patrzeć w czarne chmury, lepiej spojrzeć tam gdzie tęcza,,
    - słonecznego dnia wszystkim życzę :)

11. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

na targu nr 2 rambutanu nadal brak cena maksymalna to ponad 5000 sg- czyli ktoś od wczoraj sprzedawał- z dobroci serca...- bo cena wyższa niż wczoraj, niestety upolować mi się nie udało- jak mam zbiory na targ zaglądam i kilkanaście razy oferty odświeżam- siedzieć po kilka godzin na targu i polować nie mam ani czasu ani chęci...może będę miała szczęście i przed końcem misji uda mi się kupić na targu a może nie...miłego dnia:)

Frytka2012 lubi to.
  12. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A ja grzecznie rankiem świtkiem zebrałam wszystko z pól.xDxDxD
    Będę testowała czy da się zrobić bez przygotowania.:pxD

13. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Pamiętam, że przy poprzedniej takiej misji sypało słoninką aż miło. Optymistycznie zakładam, że teraz też tak będzie:) Na wyspach mam stały wystrój, czyli miks drzewek od sasa do lasa na 2 łąkach i na wodospadach głównie zagrody/warsztaty. Rano zrobiłam normalny zbiór, teraz zbiorę wieczorem i zorientuję się, czy warto wprowadzać korekty...

Aaa... zerknęłam na targ. Faktycznie ceny imponujące. Rambutan po 250 tys. a topola po 160 tys. Mały ruch BP, a jak wielki ruch na targuxD

14. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Rambutanu brak zarówno w stodole jak i na targu. Reszta jest

abc2016 i Frytka2012 lubią to.
  15. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Wczoraj kupiłam, mam w nadmiarze 20 szt ?
    Ale w z wypadajkami będzie problem, bo wczesnym rankiem zebrałam co się dało, a na domiar złego na noc posiałam coś długo rosnącego. Teraz nadrabiam papugami, może się uda ? Gamoństwo to straszna rzecz. :
    Pozdrawiam poszukiwaczy rambutanu i topoli kanadayjskiej !:)

Bilonge i Frytka2012 lubią to.
  16. fargul

fargul Aktywny autor

Do czego służy domek dla ptaków? Zmusza do wykonania misji w całości.

17. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Wczoraj późnym wieczorem udało mi się kupić 50 szt rambutanu, nawet nie wiem po ile był, tak szybko klikałam xD
    Z topolą kanadyjską było łatwiej i chyba taniej niż dziś.... zobaczę czy ceny pójdą do góry po starcie i nadwyżki sprzedam, pozostałe owoce mam w stodole w dużej ilości.
    A rano wszystko sobie pięknie zebrałam z Bahamy i już po fakcie przypomniało mi się o wypadajkach :D..... no cóż, skleroza :p;)mam nadzieję, że będą ładnie wypadać.:)

jola0909g i Frytka2012 lubią to.
  18. BA_Marion

fargul, domek dla ptaków to przedmiot evetowy. Zdobywany w jednych zadaniach misji, oddawany w kolejnych.

19. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Jakoś nie udziela mi się Wasza radość z tej misji.Może mi ktoś napisać dlaczego warto ją robiC? Bo być może przycmilo mi rozum 8) (zaznaczam, że mam wszystko)

gosiagosia60 lubi to.
  20. BA_Marion

aankaa_66, bo lubimy i traktujemy jako zabawę radzenie sobie z wyzwaniami rzucanymi nam przez Twórcę gry?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.