Opinie Nowa misja: Pasterz z piekła rodem

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 15 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ewanta

ewanta Komandor forum

a ja już oddałam farmowe futrzaki i co teraz?? wolałabym ważki.....

2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

No i gucio.
    Wczorajszy item, działający na oazy, odpalam wieczorem, to mogę poczekać i z hodowlą, i z wpłatami zwierzaków.

Ostatnie edytowanie: 17 października 2019
  3. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Nie warto się spieszyć,pośpiech wskazany jest tylko przy łapaniu pcheł.

4. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

No i gucio.
    Wczorajszy item, działający na oazy, odpalam wieczorem, to mogę poczekać i z hodowlą, i z wpłatami zwierzaków.[/QUOTE]
    Czytam teraz wpisy Twoje i wyżej. Wcześniej skończyłam całą misję. Wrrr. :cry:xD

5. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Tylko, żeby się wyrobili do jutra do 14 :p

6. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

ewanta, to czemuż nie poczekałaś na wyniki naszego dopytywania...?

Ja poczekam na naprawę. Wolę oddawać zwierzaki z Bahamy... W sumie mogę i do jutra poczekać, bo z karmieniem Cerbera zwlekam do dnia, kiedy w nagrodach losowych będą anakondy. Nie cierpię hodować tych gadzin jak mało czego...:sleepy:

7. ewanta

ewanta Komandor forum

weszłam na forum już po oddaniu zwierzaków :p myślałam, że to ja źle doczytałam o tych wyspowych :cry:

8. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ja nie lubię produkować paszy dla anakond - strasznie zwierzożerna.
    I hoduję anakondy tylko wtedy, jak uzbiera się paszy ze skrzynek.

9. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Super, żaby po 100 tysięcy, sprzedane są róże pustyni i całodobówki z wyspy. Nikt od godziny 7 nie chce kupić, beznadziejny serwer trafiłem jedenasty. Co mam kupić za 149SG!>:(>:(>:(>:(>:(>:(
    A mi szkoda tych PD za odznaki

10. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Jak Ty gospodarujesz tymi SG, ze masz tak mało?

Sprawdź skrzynki z SG, które wypadają z niektórych itemów [​IMG]
    i pnączy.

Ostatnie edytowanie: 17 października 2019
  11. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Wystaw taniej jak masz tak mało sg żeby zeszły na drugi raz. Teraz albo marchew albo pszenica po bardzo małej cenie.
    Żaby zakończone, drugi item stoi.

12. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Naprawione można wpłacać zwierza z wyspy.
    Misja skończona.:D

13. BA_Marion

Faktycznie naprawione:) No to lecimy z koksem, znaczy... z ważkami :D

14. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jak to dobrze, że nie robię już więcej misji hodowlanych:p Wczoraj przynajmniej mogłem wpłacać zwierza z wyspy (ale mi to tam wszystko jedno, bo i tak tylko 28 tukanów zużyłem).

15. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Ważka to stawonóg, a dzisiaj wrzucamy płazy, więc..... ???

16. BA_Marion

Nie rozumiem. W 3 zadaniu nie powinno być i po naprawie nie ma ograniczeń co do rodzaju wpłacanych zwierząt. Możesz wpłacać płazy, stawonogi, ptaki, ssaki, gady i ryby. Z farmy i wyspy. Tylko jeśli chodzi o odznaki (wymagane w drugim zadaniu każdej z misji) uzyskuje się je z konkretnego rodzaju zwierząt. W tej misji z płazów, czyli faktycznie z żab, bo tylko je można hodować w oazach miłości...

17. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Wg poradnika zwierzęta z farmy i wyspy lub z hodowli. Nie jest wyszczególnione że jak są płazy to trzeba oddawać płazy a jak gady to gady

18. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

I ja skończyłam. Dziś oazy uraczyły mnie 5 dodatkowymi odznakami :)

19. Pryku

Pryku Weteran forum

Takze mialem kilka dodatkowych nie liczylem gdyz nie mialem zbytnio tych zab a nie chcialem zbytnio przeplacac, dodatkowo nagrody daly mi 12 sztuk zab wiec jakos sie udalo.

20. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Witam,
    a ja robiłam przed chwilą i nie mogłam wpłacać z Bahy. Nic już nie rozumiem. Może powinnam była odświeżyć stronę :oops:

W każdym razie misja zakończona, item postawiony na wybiegu. Ale w hodowli nie miałam dzisiaj farta - jedynie +2 dodatkowe odznaki na 88 wsadów. A i przeskoki marne>:( Może jutro pójdzie lepiej xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.