Opinie Nowa misja: Pasterz z piekła rodem

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 15 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magros

magros Nadzorca forum

Witam a gdzie sa ropuchy

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

a propo tego ogloszenia....
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/okazja-w-farmerskim-kole-fortuny.70775/
    i tego fragmentu.....
    Podczas trwania tego wydarzenia zwiększona zostanie również szansa na uzyskanie lepszych poziomów hodowli w oazie miłości.
    to szansa na lepszy poziom w hodowli bedzie tylko dla tych gatunkow,ktore w danym dniu beda wypadac na kole fortuny....;)
    czyli np 16 10 godz 14....18 10 godz 13 59...ptaki i plazy

3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Już jest drożej:

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Co masz na myśli? 5 ropuch jest potrzebne w zadaniach misji nr 2.

5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

ropucha to plaz....

6. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Ja już je straciłam :p :cry:
    Ejj... żebym ja to wcześniej poczytała, to bym sobie hamulec ręczny zaciągnęła z tym targiem :p
    No to mam pocieszenie :);) - odsprzedam - i może nawet z całkiem niezłym zyskiem, bo już ich cena niemal się podwoiła od chwili mojego zakupu - i tylko jedna oferta z ponad trzydziestu została o_O
    Moja Mietka twierdzi tak samo - i ostrzega , że jak ,,wywalę,, tyle SP to ona mi harakiri zrobi,
    albo jakieś inne se-kuku :sleepy::cry:xD
    - sama nie wiem :music: muszę to przemyśleć jeszcze i może coś tam zrobię, bo jednak te czerwone zagrody i fabryczka szczoteczek kuszą - o dziwo bardziej mnie niż Miecię :p - no zobaczymy co z tego będzie
    - niedawno wspominałam , że wraz z pełniowym ,,rajem,, może nam się i ,,piekło,, otworzyć - no przedsionek piekła jest,
    a przy okazji i ,,czyściec,, na całą szerokość otwiera swe podwoje -,, piękniej,, niż mogłam przypuszczać :music:

7. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Bry ja sprzedałem teraz manty bo cena skoczyła 6 krotnie. Szkoda że nie ma w nagrodach SP a mogli dać przynajmniej tę końcówkę 120 szt do zwrotu.Ciekawi mnie kiedy w nagrodach dadzą jakąś zagrodę np:mrówkę ,węgorza lub drzewo tak jak kiedyś np: wolemię (marzenia ściętej głowy-.-)

8. magros

magros Nadzorca forum

Norbijas ale skad wziac te ropuchy

9. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

wyhodować lub kupić na targu.

10. magros

magros Nadzorca forum

przepraszam juz mam znalazkzm chwilowy zanik pamieci

11. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

12. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Witam
    Ja oczywiście robię,bo jak inaczej.Czy ja kogoś rozdrażnię jeśli powiem że wszystko mam ?? Super pasza poleci jak woda,ale już kręcę jak szalona,a zaczynam już uzupełniać to co będę musiała oddać żeby się pokochały i efekty dały :)Ale przy hodowlanych zawsze był jakiś minimalny zwrot SP, teraz nic.Jedyne co, to mieć nadzieję że przy hodowli trafi się też inna odznaka a i też jakieś ekstra okazy wyhodowane.Życzę powodzenia i szczęścia na kole fortuny

13. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Witam,
    muszę to przemyśleć - strasznie dużo super paszy potrzeba>:(. Więc pewnie wszystkiego nie zrobię, ale coś skubnę. Czy ktoś wie, czy ten czerwony warsztat szczotek do zębów dadzą z podstawą, bo mi jej brakuje?

14. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Podstawa będzie w zad.2 misji nr 5 - tej z gadami :) - a nawet całe dwie sztuki ,,zwykłej,, fabryki szczotek

15. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Robić będę.... SP jest, chociaż pojechali z tą ilością po bandzie.
    Manty na szczęście mam, ale uważam, że takie nowalijki nie powinny być wymagane, sporo ludzi ich nie ma, a na targu kosztują majątek.
    Są przecież rekiny, dużo starsze, ale co zrobić, tak sobie tam wymyślili.

16. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Piękne dzięki:D

17. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Z pewnym zakłopotaniem przyznam się do czegoś... Bardzo podobają mi się itemy z tego eventu (czerwony ogar zresztą też) :D Pomyśleć, że kiedyś zwracałam uwagę wyłącznie na wartość użytkową... wszystko się zmieniaxD:cry:
    Mój wybieg dla zwierzaków domowych tak na oko nie jest nawet w połowie wypełniony, więc czeka już na nowych lokatorów:D

18. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Rzeczywiście z tymi mantami to pojechali. Musiałam kupić bo osobiście nie mam żadnej. Bardzo dużo super paszy- tym razem bezzwrotnej . Bo jakoś nie wydaje mi się ,żeby te stworzonka po "nakarmieniu" i strawieniu chciały super papu zwracać.Raczej drugą stroną a tam to ewentualnie super nawóz.:p

19. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

To i ja robię:) a czy się uda całość?...hmm zobaczymy;)
    Szczotki jednak zdobyć muszęxD

20. robins71

robins71 Stary wyjadacz

Łot i mi ćwieka zabili:pjak mało kiedy (wezme się za to klonowanie) ale nie wiem czy skończę:sleepy: zwierz jest ale paszy za mało:wuerg:;)no zobaczymy w praniu jak ten kolor wyjdzie;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.