Opinie Nowa misja: farmerska nostalgia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 23 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. miszaw

miszaw Młodszy ekspert

No żeby ich:( 22 super paszy niepotrzebnie zmarnowałem

mysza199710 i juras lubią to.
  2. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

Ja wczoraj zlikwidowałam drzewa do ostatniej misji w spółdzielni wiedziałam że braknie mi czasu, a dzisiaj dowiaduje się że wydłużyli czas do jutra do 14 :cry: jak pech to pech .Trochę to nie fer , ale cóż mówi się trudno

mysza199710 i bogusiania lubią to.
  3. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

Czy robiąc misję ostatnią na czas tylko 12 godzin jest jakaś inna możliwość niż wystawienie 10 strzygalni owiec? Bo wełnę i jajka da na dwa razy zebrać, trudniej z kozami, już miałam zamiar dokupić 6 fabryczek bo na tyle starczy mi desek, 4 mam ale zabraknie mi desek na fabryczki wełny owczej :( Skąd mogę wziąć desek na 6 fabryk?? :(

4. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Sprawdź w zakładce Dekoracje -> towar konsumpcyjny czy nie masz skrzynek z narzędziami oraz także tu sa czasem narzędzia:

rolnik_matik lubi to.
  5. rolnik_matik

Nie mam, ciągle rozpakowuję jak dostaję, na bieżąco - mam 1800 desek a to za mało na tyle fabryk .... ehhh. Trochę wygórowane te ich zadanie, zniechęca do zabawy.

bogusiania lubi to.
  6. Anhedrea

Aż poszłam sprawdzić stan moich desek po wybudowaniu do misji tylu strzygalni.
    No nie wiem skąd ich jeszcze tyle[​IMG] :

No ale ja długo gram.

rolnik_matik lubi to.
  7. rolnik_matik

Chętnie odkupię ze 2 tysiączki deseczek :D

Anhedrea lubi to.
  8. Anhedrea

Gdyby można było, to tyle bym podarowała Ci:)

Poszukaj w Spółdzielni misji, gdzie są do wygrania skrzynki z narzędziami.

rolnik_matik lubi to.
  9. rolnik_matik

Wielkie dzięki - sama bym na to nie wpadła :) Trochę SG poszło na hodowlane ale uzbierałam na brakujące strzygalnie i mleczarnie. Obym tylko dobrze wyliczyła i zdążyła zebrać, bo niektóre dwukrotnie.

Anhedrea lubi to.
  10. justi_j

justi_j Okazjonalny autor

i super że dłużej, tak to skończę a już "było po ptakach ..."

rolnik_matik lubi to.
  11. rolnik_matik

Ok, fabryki porozstawianie, teraz tylko nie uruchomić kombajnu ... Włączyć zegar za godzinę, pierwszy zbiór angorskiej a kolejny i cała reszta jutro rano - obym tylko nie zapomniała ... dwa budziki nastawię: jeden na pobudkę, drugi dla przypomnienia zbioru. Oby się udało.

Anhedrea lubi to.
  12. Maja31213

Maja31213 Forumowy żółtodziób

Na przyszłość nie róbmy takich rzeczy. Zwłaszcza podczas jubileuszu nie wygląda to ładnie:(-.-

bogusiania i rolnik_matik lubią to.
  13. WilczyKierz

WilczyKierz Mieszkaniec forum

Dla kogoś super, dla kogoś nie...
    Ja zabrałam się za misję późno (jak trochę ogarnęłam robotę za którą mi płacą, a nie orkę na farmie) - bo choć miałam palcem w tych urodzinach nie kiwnąć, to oczywiście nie wytrzymałam i pomyślałam "a co tam... co zrobię to zrobię..."
    Dopiero po trzech dniach przeczytałam poradnik do końca i zerknęłam na nagrody.
    Przyznam, że miałam chrapkę na ten itemik co daje +25% PD (chyba dobrze kojarzę?).
    No, ale dziś rano stwierdziłam, że nie ma bata - nie zdążę. I wyrzuciłam te wszystkie strzygalnie.
    I co?
    I mam za swoje. Tak to bym sobie skończyła, a teraz znowu nie mam szans.
    Buuuuu....:cry:-.-:(:oops: :mad::mad::mad:

A ile przekleństw pod adresem BP zmełłam pod nosem jak zobaczyłam nagle 27 godzin do końca misji, to Wam nie powiem, żeby nie podpaść adminom ;)

14. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

To nie fair, że o godzinie 13.16 dajecie info o przedłużeniu eventu. Brak słów.

[ciach]

Offtop usunęłam, do rozmów na temat kalendarza zapraszam do właściwego wątku: >>
    Kalendarz imprez<<.

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 stycznia 2018
  15. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziękujemy za Wasze opinie, wątek zamykam i archiwizuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.