Opinie Nowa misja: farmerska nostalgia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 23 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

a za pare dni trzeba bedzie np o trzeciej w nocy wstac,,bo przeciez nie mozna sobie pozwolic na strate pd,,:pxD
    gra ma sprawiac przyjemnosc a nie doprowadzac do poswiecen.......................................

2. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

:)xD masz rację :)
    ale nie jestem aż tak bardzo ambitna i skłonna do poświęceń - przynajmniej nie na co dzień.
    Dopóki nie zostanie "coś" wprowadzone na skrócenie czasu (a czuję, że coś będzie) wykorzystam sposób Marka i będę zbierała podwójnie co drugi dzień.
    Zastanawiam się też nad aktywacją itemu codziennie rano, bo już mam coraz więcej itemów 24-godzinnych.

abc2016 lubi to.
  3. Rafauek16

Rafauek16 Aktywny autor

Ostatnie zadanie z drzewkami mi zostało i koniec 8) Gratuluję tym co ukończyli i powodzenia dla robiących ;)

4. -norbijas-

nawet przy zbiorze podwojnym co drugi dzien przesuwasz sobie zbiory o godzine ,,wiec przyjdzie kiedys taki dzien w ktorym bedziesz musiala podjac decyzje..idziesz w hardcore,,,:p czy opuszczasz jeden zbior itemow;).,

kea275, abc2016 oraz zielonygroszek83 lubią to.
  5. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

Dziękuję a co masz na myśli pisząc do diamentowego?

abc2016 lubi to.
  6. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

- czas drzew można skrócić turbo nawozem Zosi
    - drzewko podlane dodatkowo super nawozem Zosi daje 6 owoców a nie 4

Jak nie masz nawozów to jak postawisz 100 drzewek z każdego rodzaju i włączysz misje w spółdzielni przed samym zbiorem drzew jak będą gotowe to zrobisz bez problemu

trzeba tylko wystawić te 400 drzew (100x4) i poczekać aż dojrzeją (do zadania diamentowego potrzeba po 400 owoców)

*diamentowego czyli - 3 zadanie w 5 misji
    - w każdym zadaniu masz 3 misje 1.srebrna 2.złota 3.diamentowa
    i w każdej z nich inną ilość wymaganą owoców

7. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

Dzięki dzięki rozumiem i się orientuję... zapytałam jeszcze
    ponieważ czasami są jakieś dopalacze ,których nie zauważamy
    z braku czasu itp. Zapewne gdybym miała aż po tyle drzewek
    byłabym ukończyła tą część zadania. :p Okazuje się że
    tylko dla wyspy jest eliksir na drzewka, aby przyśpieszyć wzrost.... :p
    Kto pyta nie błądzi no nie? :p

8. bartek444

bartek444 Forumowy żółtodziób

W spółdzielni nie wyświetla się jako misja ograniczona czasowo. Więc jak to jest z tą misją. Trzeba się spieszyć czy nie?

9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No jak nie jak tak.
    Do końca masz:

10. bartek444

bartek444 Forumowy żółtodziób

u mnie się nie wyświetla klepsydra i czas

11. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

o_Oo_Oo_O Możesz wstawić screen?

12. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Bardzo słuszna uwaga :)
    Trzeba jeszcze tylko zrozumieć, że to, co dla jednego jest poświęceniem, dla innego może być przyjemnością ... to, co dla jednego jest porą nocnego wstawania, dla innego może być porą największej aktywności. No, ale żeby to pojąć, trzeba również chociaż na chwilę, odstąpić od wzorców własnych, które się ma za jedynie słuszne ... i to bywa często całkiem niewykonalne.
    Bo są ludzie, którzy jak ten koń z klapkami na oczach, patrzą tylko do przodu, z boku już nic nie widzą, bo świat klapkami mają przysłonięty ... biedne te konie ... :(

13. -norbijas-

pomozesz mi zrzucic te klapki z oczu?? chetnie odkryje nowy wymiarxD

Ostatnie edytowanie: 28 stycznia 2018
  14. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

ja też jak ten konik z klapkami,,gdybym pomyślała chociaż trochę,,byłoby już po nostalgii

SperanzaE, Anhedrea oraz -Batka74- lubią to.
  15. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

[​IMG] Nostalgia skończona dzisiaj rano, urodzinki wczoraj, troszkę zapasów do stodoły pouzupełniałam i teraz pola obsiane dziką różą,obrządek zrobiony więc spokojnie można odpoczywać ;) Z Tsów oprócz różowych bobrów nic ciekawego:(

Ostatnie edytowanie: 28 stycznia 2018
    SperanzaE i aleksandra lubią to.
  16. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

Ja walnęłam się w obliczeniach i ostatniego zadania z drzewami nie zrobię , ale jakoś to przeżyję ;) nie pierwszy i pewnie nie ostatni to event którego nie zrobię do końca . Gratulację dla tych którzy ukończyli :)

17. justi_j

justi_j Okazjonalny autor

tez nie zrobię; zabraknie 3h do zrobienia 2 skarpet :cry:chyba że Nostalgia się wydłuży.... (proszę proszę proszę)

18. daleko66

daleko66 Okazjonalny autor

a SP może pomożę;)

19. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

20. RWM41

RWM41 Ambasador forum

no i się wydłużyła.... Żebym wiedziała - wczoraj postawiłabym drzewka i zebrała jednocześnie do misji i na wypadajki. Ot, można zaplanować!

juras i MA$KA lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.