Event Nowa misja: Dzieciaki z rodeo

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 21 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

event zakończony :)

ross2, Pan_Plusz oraz Anhedrea lubią to.
  2. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Gratuluje. Jak też cosik sprzedałam - najdroższa kaczka poszła za 2,5 mln SG.

A oto co wykręciłam na kole dziś z imprezówek z eventu:

A to dowód na to, że poidełka z pól wypadają, żeby niedowiarkowie uwierzyli. Mnie dziś ta przyjemność z cebuli wypadła:

Ostatnie edytowanie: 27 kwietnia 2015
  3. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

event zakończyłam chyba w sobotę :) pozdrawiam Walczących :)

4. glajda1011

glajda1011 Moguł forum

U mnie też już dawno po ewencie, który został wykonany w całości w sobotę....
    Było też trochę klonów i miksów innych stworów, ale to chyba był najgorszy BB u mnie, bo nie było przeskoków wyższych niż o 1, a było sporo wtop i cofki, więc oazy poszły w sobotę do paska (brak zachęty do dalszej zabawy), SP (sporo) została na następne BB lub klony wykonane między BB.....
    Kurcze, abonament na młyn mi się kończy (jeszcze tylko 42 godziny, a 8 szt. SP nie da się nastawić >:()

hiacynta, ross2 oraz Pan_Plusz lubią to.
  5. tkoivusaari001

tkoivusaari001 Ekspert forum

Event zakonczony ...dzis rano, dobrze ze sobie przypomnialam...ze towar trzeba oddacxD Przynajmnie na czas G&T mam kombajn i farma odlogiem nie bedzie stac:p

6. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Gratuluję :)

Poidełka wypadają bez problemu [​IMG]

U mnie z eventowych imprezówek nic ciekawego nie wyszło :( Nawet SP nie udało mi się wykręcić, a o łubinie, to już nawet nie wspomnę :wuerg:

hiacynta i chrumcia91 lubią to.
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Event już dawno się zakończył i temat został zamknięty,więc przenoszę go do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.