Event Nowa misja: Dzieciaki z rodeo

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 21 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tessao

tessao Cesarz forum

dziękuję za odpowiedź

Pan_Plusz i ross2 lubią to.
  2. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Wystarczy poczekać z oddaniem wsadu do 1 zadania / złoto i diament/ do ostatniego dnia eventu i masz 52 h pomocników wtedy kiedy coś zbierasz i siejesz.
    Lubię takie eventy bez siania. Moja technika -najpierw zarobić potem zrobić. Kolorowanki, które miałam, a które u mnie wariują cenowo, już sprzedałam. Gdzie się jeden farmer śpieszy, tam drugi się cieszy. 60 Sp wykorzystałam i mam jakiś zapasik maluchów na rozruch, a 100 Sp poczeka sobie na BB. Chociaż... wiosna... może jeszcze coś dzisiaj do oaz wrzucę.

3. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hejka wszystkim,
    ja to już kończę z tymi małymi. W BB i tak mam wielkie nic, albo same cofki.
    Jeszcze 1 tura koni i koniec będzie. Papki się kręcą

Hej Lucy, chyba ckliwa jest w środku... miedzy tymi dwoma na screenie

A dzisiaj to można i więcej niż milion na marchewce zarobić...chmj+ chlebek i siejemy...siejemy...

Wcale się nie dziwię tym pytaniem. Na farmie z 4 szt krów dostaje się dzisiaj 1 szt cielaka i krowę jakąś...ale nie pytaj mnie jak to robią, bo pojęcia nie mam...a w szkole inaczej mnie uczyli

A event zrobię jak zdejmę zagrody i capnę tych "darowanych" pomocników"... budowniczym zdejmę...

PS. Ten chlebek dałam, bo na pszenicy też można zarobić sporo.. jak sie marchewka znudzi.
    a na wyspie...trzcina...

Ostatnie edytowanie: 22 kwietnia 2015
  4. .Gwiazdka.

.Gwiazdka. Naśladowca mistrzów

Ja za to mam same przygody z tym eventem....

Na początku ciach... zwierzaki których mam najmniej, koni miałam 13, a krów ze 20...

No to stwierdziłam heja... Kupować nie będę, postawiłam wczoraj gdzieś po 20 zagród dla jednych i drugich, mówię sobie narobi się do weekendu i jakoś to będzie...

Rano zbieram zwierzaki i co??!! Nawet paszy dla koni mi brakło, a młyn na parę godzin zajęty przez SP... To co kasujemy konie w to miejsce dałam dodatkowe zagrody dla muciek :) A paszę nastawiłam...

Teraz wstawiłam te musy i papki, ale jak na złość niedługo kończy się abonament na młyn, paszy dla koni mało i nie nastawie na maksa SP... Ech te braki, ale kupować nie będę... o co to to nie, bo skarbiec prawie pusty :D

Muszę jakoś się nakombinować....

5. goldii1

goldii1 Stały bywalec

Mój młyn żyje życiem własnym od czasu wprowadzenia.........nazwijmy to ulepszeniem.......
    i mam pytanie
    jak mam zrobić ten Event???????????????????

Pan_Plusz i renia111979 lubią to.
  6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

nastaw papki w młynie, zwierzaki do oaz jak zacznie sie BB (najprawdopodobniej w weekend ) ;)

7. nnalepkaa1

nnalepkaa1 Młodszy ekspert

hejka ja tez nie kumam to do zrobienia jakiegos cielaczka potrzebujemy i papki i sp ?

Pan_Plusz lubi to.
  8. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie źle te krowy brykały, że takiego byka wybzykałyxD
    a do pary towarzyszkę:p

9. goldii1

goldii1 Stały bywalec

niby masz racje ......ale mój mlyn robi co mu sie widzi.......
    i to juz tak od czasu wprowadzenia....... "NOWOSCI"

chrumcia91 i Pan_Plusz lubią to.
  10. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Warto zapoznać się z poradnikiem Zadanie hodowlane: Dzieciaki z rodeo
    Wszystko jest w nim wyjaśnione.

11. WilczyKierz

WilczyKierz Stały bywalec

Hi hi... jurne masz te krówska xDxDxD

12. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Oby im to nie przeszło;)xD

13. Megan

Megan Komandor forum

Niezłe te przeskoki, u mnie zaledwie jedne lub drugim poziom i chyba na tym poprzestanę, bo zużyłam już 100SP, jednak poczekam do BB:)

14. Aureliapurpurowa

Aureliapurpurowa Forumowy żółtodziób

Ta, fajnie, mówiono mi, że to super gra, wciąga, robi z Ciebie odpowiedzialna osobę:) ale jak jesteś nowy - za nic nie dowiesz sie o co chodzi w hodowli cielaczków i żrebaczków... nie wiem gdzie jeszcze jak do tego dojść , podobno od 21 poziomu... hahaha, mam 46 co??? czarna magia....

ross2 i Pan_Plusz lubią to.
  15. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Ja od razu wrzuciłam w młynie "do kolejki": 144 puree z marchewki, 72 musy z kopru i 36 papek jabłkowo-owsianych. Razem 16h mielenia, a za 5h wstawię 24 przeciery z gruszek żeby później nie zapomnieć ;)

Czy wystawię dzisiaj oazy? Waham się... Stajnie i obory stoją póki co :)

16. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Wiem,że tak jest lepiej,ale i tak jeszcze eventu nie rozpoczynam,więc zdążę do jutra wszystkie sztuki puree z marchwi przygotować.
    Będzie dobrze. Potem, pójdzie już za kolejnością:)

ross2, Pan_Plusz oraz hiacynta lubią to.
  17. Pan_Plusz

Pan_Plusz Koneser forum

No to event u Cb nabrał rumieńców... :D
    U mnie za to spokojnie, aż za spokojnie. Wszystko wycyrklowane i przygotowane. Młyn kręci. Ja pod drzewem spocząłem i końtempluję...
    Na kolorowanie się nie skuszę przed weekendem. Nie ma mowy! xD

18. .klio.

.klio. Czeladnik forum

zwierzaki mam, ale gdy usiłuję je wstawić, ucieka mi wszystko i zabawa powtarza się; może rzeczywiście spróbuję się przelogować - dzięki za podpowiedź

19. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Witaj, na forum w ogłoszeniach eventowych, w poradniku jest dokładnie opisane o co chodzi i jak należy hodowac cielkaczki. Oazy masz w pasku po lewej stronie tam gdzie pola (fasolka). Opis znajdziesz w poradniku gry pod hasłem hodowla kolorowych zwierząt. Powodzenia.

20. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

Już wyhodowałam sobie krówki i koniki, brakuje mi tylko jeszcze 14 szt źrebaczków, ale to już narodzą się w czasie BB. Jedzonko dla maluchów "gotuje " się we młynie:pJuto rano (ze wzgledu na pomocników)zacznę robić event:)Jak zrobiło się miło, nikt nie marudzi, dosłownie idealnie. Dzięki panie V..., oby tak dalej;):):D

Dybilas4, Pan_Plusz oraz ross2 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.