Nowa laka

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika zuza53, 17 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zuza53

zuza53 Czeladnik forum

Witam wszystkich !
    Po 7 latach gry, moje laki bardzo sie skorczyly . Wszystkie eventy specjalne sa oparte na sadzeniu roslin i przerabianiu ich w duzych ilosciach , niestety nigdy nie moge ich skonczyc bo mam za malo pol do sadzenia ., prze 7 lat zagrod musi byc tyle ze pol do sadzenia zostalo bardzo malo . Tym sposobem gra robi sie nie fajna i coraz bardziej denerwujaca , poniewaz zadnej akcji specjalnej skonczyc nie mozna . Moze czas pomyslec o nowej lace z polami .
    Pozdrawiam
    zuza53

2. TLaskowski

TLaskowski Czeladnik forum

A czy musisz mieć wszystkie zagrody na polach ? Mam odpowiednie zapasy w stodole, a na polach tylko to co mi potrzebne do wykonania misji w spółdzielni. A na czas eventów to co na "już" nie potrzebne ląduje w magazynie - jest usuwane z pola.

3. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.