Nowa farma

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Advocat95, 29 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Advocat95

Advocat95 Forumowy żółtodziób

Hej wszystkim ;). Już od bardzo dawna w grze funkcjonują niezależnie od siebie farma i bahama. Co myślicie o tym żeby do gry wprowadzić trzecią farmę funkcjonującą na podobnych zasadach? Moją propozycją jest prehistoryczna farma. Ostatnio oglądam dużo filmów naukowych o historii ziemi, zwierzętach jakie wtedy żyły i roślinach. Bardzo mnie to zafascynowało i myślałem jakby ty wyglądało w grze. Co o tym myślicie? Zapraszam do dyskusji

2. ulcia50

ulcia50 Okazjonalny autor

brawo,,,,jestem za prehistorią--- może == dinozaury???

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

O tak, na farmie stanowczo brak miejsca.
    Chciałbym, żeby wprowadzono również te pomysły (najlepiej jednocześnie):
    Polana jesienna
    Sad
    Lodowa wyspa
    Magiczna polana
    Podziemia
    Rafa koralowa
    i jeszcze kilka innych których tu nie wymieniłem.
    I wtedy niech kombajny się grzeją do czerwoności, a ilości ewentowego badyla niech będą 6 cyfrowe.

Głos na "nie", o ile pojawi się ankieta i będzie w niej taka opcja.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj Advocat95.

Rozumiem zainteresowanie, ale jak już wyżej kolega hlnrys podał linki, jest kilka różnych pomysłów na dodatkowe miejsca na farmie, zapoznaj się proszę z tymi pomysłami, może któryś i Ciebie zainteresuje.

A wracając do Twojego pomysłu to o więcej szczegółów proszę, jak widzisz tę prehistoryczną farmę, w jaki sposób uzyskalibyśmy do niej dostęp i w jakim celu, jakieś nowe uprawy, hodowle czy zupełnie coś innego? Proszę również o dodanie ankiety bo bez niej pomysł zostanie zamknięty. Aby dodać ankietę to trzeba wybrać nad Twoim postem z Narzędzi tematu opcję "Dodaj głosowanie" a jak powinna taka ankieta wyglądać dowiesz się z poradnika:
    Czas na poprawki i dodanie ankiety pozostawiam do jutra (sobota), do godz. 22:00.

5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Sam pomysł zacny, już widzę siebie w roli Wilmy Flintstone xD
    Ale... na pewno nie jako dodatek do farmy i wyspy w tej grze.
    Osobna gra - proszę bardzo.
    Dodatkowe obszary w Farmeramie - a Boże uchowaj 8)

6. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Podpisuję się pod tym czterema kończynami.

morellaa lubi to.
  7. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Oszalałeś? Na nie, zaraz będą ilości badyla po 500.000 sztuk i nie będę zbierał ręcznie godzinę czasu gdy braknie kuponów.

8. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Czas wyznaczony przez SMOD_Atena na poprawki minął. Poprawek i ankiety brak. W związku z tym wątek zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.