Notoryczne błędy i awarie

Temat na forum 'Dyskusje o grze i nie tylko' rozpoczęty przez użytkownika pepe2013, 24 lipca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. wisna

wisna Okazjonalny autor

witam, czy u was też targ nie działa??
    Chciałem kupić paszę dla czerwonych pand, ale kwiatuszek się wciąż kręci :(

krasnoludek10 lubi to.
  2. maciekmietek

maciekmietek Młodszy ekspert

teraz to już nawet paszy nie można wyprodukować żenada

3. d_anulka

d_anulka Hrabia forum

U mnie idzie mało płynnie, ale idzie. Paszę nastawiłam. Na targ udało się wejść. Zebrałam, posiałam. Ale muszę się przelogowywać, żeby sprawdzić, czy wszystko ok., bo wcześniej na przykład nie podlało mi wodą i nie podsypało qpą na jednej polanie, mimo, że to zrobiłam.
    Nie znam się na tych informatycznych sprawach, ale jeśli kolejny event na początku ma takie problemy i nic się nie poprawia, to może za sterami serwerów Farmeramy siedzą tacy ludzie, jak ja, którzy się nie znają... 8). Bo jeśli podobny błąd wyskakuje któryś raz z rzędu, to chyba nie powinno być problemem znalezienie go i naprawienie (tym bardziej, że mechanika Ingrid rzucającej toporkami to żadna nowość ). Ale, jak mówiłam, ja się nie znam o_O

Ostatnie edytowanie: 5 czerwca 2025
    Lunari78 lubi to.
  4. Lunari78

Lunari78 Komisarz forum

u mnie nie działało wysyłanie prezentów sąsiadom

5. gradient48

gradient48 Okazjonalny autor

Takie coś dzisiaj miałem:

Przelogowanie się naprawiło problem (okazało się, że pasza już dawno ukręcona).

6. jabolka

jabolka Młodszy ekspert

u mnie od tygodnia są problemy , za każdym przejściem na inne pole muszę grę odświeżać ,a gdy najadę myszką na dany teren jest komunikat że teren jest jeszcze nie przygotowany ,... takie bzdury się pokazują