notes

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika GruszkosMalinos, 25 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GruszkosMalinos

GruszkosMalinos Forumowy żółtodziób

Notes , najlepiej przesuwalny aby nie zasłaniał czego chcemy ,

notes , jak to notes -każdy by używał do notowania.

Mi przydałby się aby zapisać sobie co za ile ostatnio było kupione/sprzedane albo jakie mam zagrody ( czasem w młynie muszę się zastanawiać czy mam takie zwierzątka czy nie )

Jeszcze co do zagród - słabo widać gdzie brak paszy , można nie zauważyć - przydało by się taką zagrodę jakoś mocno podświetlić ,

edit - tak , tak - wiem każdy ma notes w komputerze i może osobno sobie uruchomić ale chodzi o wygodę , forum też można znaleść w przeglądarce a mimo to mamy skrót w grze

Ostatnie edytowanie: 25 lutego 2017
  2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

przede wszystkim - każdy z pomysłów należy przedstawić osobno i powinien mieć ankietę;

pamiętaj, by przedstawiać szczegółowo dopracowane pomysły, podawaj jak najwięcej detali np. jak wyglądałoby to podświetlenie, czy miałoby być w określonym kolorze itp.?

co do notesu - mamy już podobny pomysł: https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/notatnik.24175/

zapraszam do głosowania i dyskusji we wskazanym wątku, ten zaś zamykam jako dubel

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 lutego 2017
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.