Opinie Nordycka saga

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 26 listopada 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ewa nie chodzi o to by dopiec Tobie personalnie bo Ty jesteś zawsze na Forum ale równocześnie reprezentujesz BP,które delikatnie mówiąc ma Nas w nosie.Piszemy tutaj aby cokolwiek się dowiedzieć bo OO nie ma.Skąd mamy wiedzieć czy to błąd komunikacji góry czy jeszcze jakieś inne przyczyny.Podczas eventu takie zawirowania zawsze powodują nerwową atmosferę.Przychodzi niedziela i nie ma nikogo kto by coś napisał i nie mam na myśli Ciebie.Zawsze służysz podpowiedzią ale wszystkim chodzi o OO.Nie przyjmuj wszystkiego do siebie.Nie było moim zamiarem Cię urazić.Jestem w dalszym ciągu wściekła na BP.

2. AngelGina

AngelGina Generał forum

Dziękuję za słowa wsparcia :D
    Rzeczywiście chcę pnącze, a do pnącza potrzebne są też itemy, dlatego trzeba było robić te inne budynki, trochę się w tym pogubiłam ;)

3. olinka23

olinka23 Czeladnik forum

skad wziac chwytak pior? jakie to misje

Aisha1969 i grania. lubią to.
  4. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Z różanecznikiem też przegięli.:sleepy:
    Na start będzie 5 a nie 10 szt.
    Z jednego zbioru nie będzie można ukręcić nawet jednego Bulionu wikinga, bo potrzeba 63 szt. różanecznika a zbierzemy 58 szt. Jak dopisze te 5 szt. co 5 godz. to trochę podratuje.
    Cały czas pod górkę z tym eventem.

Poszukaj w skrzynkach z narzędziami.

5. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Tak po prawdzie to niewykluczone, że będzie 10 szt. Ale tak potwornie mieszali z ilościami roślin na start i sposobem ich dopisywania, że w końcu nic nie było pewne. Pewność będziemy mieli jutro o 14xD

6. bacowa70

Jakby jeszcze dopisywali te 5 szt. co 3:36 godz. to już byłoby znośnie.:)

7. BA_Marion

Zarzekali się, że problemów z dopisywaniem zużytego różanecznika nie będzie. Poczekamy, zobaczymy... Na 3:36 h nie ma co jednak liczyć;)
    Gdy tak patrzę jak wolno przybywa zielska i jak odległe jest skończenie budowy statku wikinga, to zastanawiam się jakim cudem mieliśmy się z tym uporać przed obniżką wymagań...

8. Pryku

Pryku Weteran forum

Ja jestem lepszy ;p zamiast odblokowac most to dodalem do domku ;xx

9. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Witam Wszystkich

Jeszcze przedwczoraj byłem pozytywnie nastawiony (przed budową mostu) ale dziś chyba będę tylko robił event na lajciku:oops:
    Nie rozumiem polityki BP -jestem przykładem który gra od początku gry:cry:właśnie wróciłem tak na 95% po bodaj 5-6 latach i chyba będzie znów zwinąć żagle :eek:

Z innej beczki - jak EKIPA już jedzie po BP to znaczy że gra dobiega końca (wiem co piszę bo też byłem MODeratorem - najgorszym ale byłem )xD

10. grania.

grania. Baron forum

Pierwsze darmowe buliony odbierzemy na godzinę przed końcem eventu xD:pxD

11. BA_Marion

To akurat jest bardzo mylne przekonanie. Nawet więcej niż mylne, zapewniam:D

Aisha1969 i memlak lubią to.
  12. bacowa70

A BP na to - oferowaliśmy wsparcie (czytaj: koszyczki), to chętnych nie było.:p

13. Pryku

Pryku Weteran forum

A ktos skonczy wczesniej i akurat nie bedzie mial czasu i pozamiatane ;p

Aisha1969 lubi to.
  14. memlak

memlak Mistrz forum

Noo:cry:xDdobre to
    Ja rzucę na 5 minut przed końcem eventaxD:cry:
    No coś w tym jest,hmmm:oops::oops:

Aisha1969, AngelGina oraz Ania lubią to.
  15. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

Aisha1969 lubi to.
  16. BA_Marion

zletrafileskotku, już w Dziale Pomocy (nie w PT, bo tam nie działam) pisałam Ci co się dzieje z Twoim zgłoszeniem. Na forum naprawdę nikt nie rozwiąże tego problemu. Ani ja, ani MOD_Ruda, ani nawet Eviana. Czekaj na odpowiedź z PT. Te "zamknięcia" mają charakter czysto techniczny. Tak działa ten program. W rzeczywistości zgłoszenie jest czynne, dopóki problem nie zostanie rozwiązany. Obrażanie, wyzywanie moderatorów w niczym Ci nie pomoże. Co najwyżej otrzymasz blokadę konta na forum. Twój post usuwam i bardzo proszę o wyciszenie emocji.

tereska1108 i Aisha1969 lubią to.
  17. bogusiak80

Jeśli mogę Ci coś podpowiedzieć i wiem ,że możesz nie być zadowolona ale MOD tutaj nic nie może zrobić.Byłam w podobnej sytuacji i czekałam cierpliwie bo to zależy od sprawdzenia wszystkich płatności w danym dniu i na pewno nie tylko z Polski.Mają jakiś okres rozliczeniowy i to trwa dość długo.Jeśli masz konto internetowe to sprawdź jaki status ma ta płatność.Jeżeli rozpatrują, to powinno być zablokowane i dopóki nie sprawdzą tak będzie.Potem wycofują pobranie.Ewentualnie pobiorą wpłatę na nowo a tamtą wycofają.Sądzę,że zawinił system płatności.Jeżeli jest zgłoszenie rozpatrzą to ale musisz czekać.

Edytowałam, ponieważ cytowany post został usunięty
    BA_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 grudnia 2025 o 16:57
    AngelGina, Aisha1969 oraz agniecha$ lubią to.
  18. .julita22.

.julita22. Forumowy żółtodziób

z jakiej misji wylatuja chwytaki pior pomozcie prosze

Aisha1969 lubi to.
  19. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

To bardziej chodzi o takie podejście do tego gracza/ klienta ,
    jakby nie można byko zamieścić OO o błędzie, i też w normallny sppsob napisać maila i opisać co się dzieje że tak ejst, ale do tej pory więcej wiem z forum niż od PT, - oni w koło na wesoło pisza żeby czekać i zeby nie pisać do nich bo zgłoszenia bedą kasowane i więcej nie odpiszą, bardzo nie ładne podejście tak sądze- że można to załatwić w " ładniejszy" sposób.

Aisha1969 i hapsak89 lubią to.
  20. bogusiak80

W OO nie mogą bo to prywatna płatność i dotyczy indywidualnej osoby.Nie mają podstaw do takich ogłoszeń.Co do pisania powtórnych zgłoszeń to odpowiedź generuje system.Za każdym razem kiedy ponawiasz swój problem procedura musi rozpocząć się od nowa.To jest system i tylko ktoś to sprawdza na podstawie liczb.Uzbrój się w cierpliwość.Zauważyłaś ,że na Forum nie ma postów ani odnośników do prywatnej korespondencji.To już jest sprawa między BP a Tobą.Muszą to rozwiązać bo nie zamknie się im system księgowania.

AngelGina i Aisha1969 lubią to.