Opinie Nordycka saga

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 26 listopada 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Jak dobrze że zajrzałam na farmę. Nie wiem skąd mi sie to wzieło, że event dziś się nie kończy. Lecę do sklepiku. 1045 talarów do wydania.

2. twardy81

twardy81 Wielki mistrz forum

Finito 33 próby bez trafu w 10 za pierwszym razem, szkoda skrzynki losowość nie była łaskawa

3. kit6kat

kit6kat Okazjonalny autor

Event zakończony, 2x Baba Jaga i Kuka :)

4. Kaja889

Kaja889 Stały bywalec

dziękuję

5. grania.

grania. Baron forum

Możemy sobie podać rękę tez 33 rzuty bez 10 za pierwszym razem. Jak dotąd nigdy mi się to nie przydarzyło.

6. gosiunia007

gosiunia007 Wyjątkowy talent

U mnie na 40 rzutów tej pierwszej dziesiątki brak. -.-

7. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Kończę z wynikiem 37 rzutów i 1085 talarów.

twardy81, AngelGina oraz morelowesady lubią to.
  8. Karakuliambro

Karakuliambro Stary wyjadacz

Na 37 rzutów - dwa razy 10 przy pierwszym rzucie. Ze skrzyni zagród 2 razy wyszczerz, choć liczyłam na gniazdo papugi Draculi, którego nie mam.
    Z Piccolo Cylinder iluzjonisty.
    Kiedyś rzucanie toporkiem sprawiało więcej przyjemności. Można było zaobserwować jakąś prawidłowość w tych kropkach. Teraz próżno szukać jakiejkolwiek prawidłowości. Przynajmniej ja jej nie dostrzegam.

9. -ola55-

-ola55- Okazjonalny autor

kto moze wikinski hokej przesłac mi jak bedzie wymiana ,jesli chce na cos zamienic jesli bede miała bardzo
    chetnie

10. diorina

diorina Książę forum

Skończyłam przed chwilę rzutem na taśmę, ale tak niedopracowanego, a z drugiej strony mało elastycznego eventu to nie pamiętam. Nad kolejnym na PST będę się mocno zastanawiać...

szary_ludzik, twardy81 oraz AngelGina lubią to.
  11. IZABELA2504

IZABELA2504 Zaawansowany

41 rzuty toporem i ani jednej 10 w pierwszym rzucie

12. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

U mnie skończyło się na 23 rzutach.
    Gorący czas w pracy nie daje możliwości robienia czegokolwiek na farmie w ciągu dnia.

twardy81, morelowesady oraz AngelGina lubią to.
  13. AngelGina

AngelGina Generał forum

Nie czytasz postów? Już pisałam wcześniej, żebyś odezwała się w czasie gift, to Ci ten item podaruję :)

Wykonałam 45 rzutów toporkiem, niestety ta losowość mi nie sprzyjała, nie trafiłam rzutu za pierwszym razem, a co za tym idzie, nie zdobyłam skrzynki, to nie jest fajne -.-
    Z Piccolo- Święto świateł.

Ostatnie edytowanie: 10 grudnia 2025 o 21:28