Opinie Nordycka saga

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 26 listopada 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. IZABELA2504

IZABELA2504 Zaawansowany

Zakładka Nagrody II wyczyszczona :music: Klikałam na bieżąco to nie było tragedii. Reszta raczej nie zostanie wyklikana, ale dalej coś tam skupie. Tak jak większości brak rzutu za pierwszym razem...

2. dorro007

dorro007 Hrabia forum

W pierwszym z trzech ostatnich rzutów - dziesiątka za pierwszą razą :))) I chatka Baby Jagi ze skrzynki zagród :))) A klikać 600 razy nawet nie zaczynam. Nie PD jest najważniejsze :)))

cetynio i AngelGina lubią to.
  3. cetynio

cetynio Zaawansowany

Jak Wam się udało zrobić aż do chatki baby jagi? Gratuluję Wam. Ja latam po farmie aż się w głowie kręci i nie uda mi się skończyć. Mam 23/32 i ostatniego itemu Wikiński hokej nie dam rady zebrać ani Piccolo już o chatce nie wspomnę. Ostrzy piołunowych mi zabraknie. :(

4. Wąsy71

Wąsy71 Okazjonalny autor

Cześć. Mam to samo 22 / 32 a robię regularnie. Mogliby przedłużyć....8)

cetynio lubi to.
  5. freska_kreska

freska_kreska Komandor forum

Powystawiałam tsy na noc. 2x gronostaje, nadal 0 dudka :( sieję do końca, bo przede mną runda 19 - 2x potencjalne dudki. Może się uda?

Nie od dziś wiadomo, że eventy na PST robi się z zegarkiem w ręku używając wody i kupy. Jeśli chcesz kończyć eventy jak inni - zawsze zaglądaj do wątku eventowego i czytaj wszystkie posty. Jest tu zawsze dużo informacji :)

AngelGina, cetynio oraz gosiunia007 lubią to.
  6. sportakus17

sportakus17 Czeladnik forum

jak sprawdzić ogólny postęp?? Gdzie jest ta ikonka prezentu??

cetynio lubi to.
  7. LAZYMEN

LAZYMEN Czeladnik forum

Klikasz na Ingrid (tam gdzie rzucasz toporem) i w lewym górnym rogu obok gwiazdek masz ikonę prezentu

A mi został jeszcze jeden bulin do chatki, no i jeszcze muszę trafić 10tkę za pierwszym razem do pełnego sukcesu 8)

AngelGina lubi to.
  8. dhardus

dhardus Forumowy żółtodziób

Przepraszam,o co chodzi z tym sklepikiem i wymianą eventówki,nie umiem znalezc.....

9. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

Jak wejdziesz na PST to przechodzisz do rzucania toporkiem i tam u góry na ikonę talarków- GT. Wchodzisz w to i pierwsze to masz nagrody za talarki, jak przejdziesz do Nagrody II lub III to za rośliny eventowe możesz kupić kilka rzeczy, zerknij.

AngelGina lubi to.
  10. dhardus

dhardus Forumowy żółtodziób

Bardzo dziękuje za pomoc,MOD Ruda

tamako, cetynio oraz MOD_Ruda lubią to.
  11. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

Dzisiaj rano skończyłam event, w sumie 33 rzuty toporkiem, 1raz trafienie w 10 kiedy już myślałam, że tej dychy nie będzie, echhh ta losowość.

12. morelowesady

morelowesady Okazjonalny autor

No cóż,jak widać trochę rzutów wykonałam,a dziesiątki za pierwszym razem się nie udało trafić:cry:.
    Jeszcze mogłam siać i rzucać,ale już mi się nie chciało.
    Podsumowując,event trudny,wymagajacy pilnowania zbiorów,ale do zrobienia.
    Ze sklepiku wzięłam co się dało i dołączam się do narzekań nad ilością kliknięć w celu wykupienia PD i TPD,to była męczarnia:wuerg:

13. cetynio

cetynio Zaawansowany

No na drugi raz z zegarkiem będę zbierać. Właśnie policzyłam i o jeden zbiór ostrzy za mało, braknie mi 26 sztuk. Zawód, szkoda. Za to z TS-ów wystawionych na noc wyskoczyła ćma pudłowa, żółw czerwonolicy i dudek :D

Ostatnie edytowanie: 10 grudnia 2025 o 11:32
  14. asia

asia Aktywny autor

Mnie się udało skończyć, mam "nadmiar" tarczy i właśnie zaczęłam odbierać nagrody. Wyszło mi, że żeby odebrać punkty doświadczenia muszę kliknąć 200 razy........:pxD
    ooo, właśnie spojrzałam na kilka postów wyżej - nie ja jedna nad tym, jak widzę, się rozwodzę xDxD

Ostatnie edytowanie: 10 grudnia 2025 o 11:38
    AngelGina lubi to.
  15. gradient48

gradient48 Okazjonalny autor

400 razy, bo są dwa kliknięcia na jeden odbiór. W drugim oknie potwierdzasz. I za każdym razem chwila czekania aż złapie...

Event zrobiony wczoraj, ale dalej sieję i rzucam. Opłaciło się, bo w 34 rzucie trafiłem 10 za pierwszym razem. :D

AngelGina lubi to.
  16. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Za GT wzięłam oczywiście sezonowe żetony i zagadkowe zagrody.
    Nie mam pomysłu co jeszcze wziąć. Może klej na przyszłość, bo w tej edycji albumu trochę mi o brakowało i musiałam kombinować.
    Drzew chyba nie chcę, bo mam tych cukrowych i fikusów sporo, a one raczej nie będą za wiele warte podczas G&T. Mogli dać najnowsze

tamako i AngelGina lubią to.
  17. -Tova82-

-Tova82- Czeladnik forum

Event umęczyłam do końca przed chwilą, nie mam pojęcia jak to się stało, ale się udało :p Dopełniając radości z ukończenia tego szaleństwa, 32 bulionem trafiłam pierwszy raz w 10. Mam więc dwie Baby Jagi, a marzyłam, że trafię Papugę Draculi albo chociaż Wendigo. Widocznie limit farta na dziś już wyczerpałam...

AngelGina lubi to.
  18. Kaja889

Kaja889 Stały bywalec

No niestety nie udało się brakuje do pnącza tylko wikiński hokej, braknie jeden zbiór a szkoda bo nie lubię jak na pnączu coś brakuje.
    Powodzenia wszystkim jeszcze walczącym

tereska1108 lubi to.
  19. pbkl

pbkl Generał forum

Sprobuj na GT go zdobyc. Jest jakos pod koniec miesiaca.

20. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Skończyłam.Nie sądziłam, że dam radę.Dopiero w poniedziałek uruchomiłam statek.

"10" nie trafiłam za pierwszym razem .Tak to już jest z losowością.
    Od jutra mam wolne eventu nie robię .Nie zdam się już na żadną losowość.