Opinie Nordycka saga

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 26 listopada 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. zuzia-zuzia

zuzia-zuzia Naśladowca mistrzów

OMG - przebosko - zatem wracam na pole sensownego siania ;) porzucać tym toporem jeszcze dwa razy :) a następnie będe się wdzięczyć po item :) może komuś podaruję nordycką sagę :)

ps. oboje zarejestrowaliśmy się w grze w sierpniu 2014 roku (25 i 26) to jest znak i ... prehistoria :)

2. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

takie coś z zaskoczenia

3. freska_kreska

freska_kreska Komandor forum

Nie przekonał mnie do siebie ten event. Sieję i sieję i w sumie to niewiele oddałam (jakieś itemy zdobyłam).
    Stwierdziłam po przeczytaniu ogłoszenia o PT, że mam ochotę rzucić tym toporkiem. Ukręciłam 13 bulionów i zaczęłam zabawę.
    Udało mi się trafić w 10 za pierwszym razem i dostałam ze skrzynki Kukę :)
    Widzę, że ustrzeliłam też zacne 2 szt. itemu (według strony Rysia). Idę im miejsce w ogrodzie znaleźć :)

4. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

witam ;)
    wpadła w końcu iu mnie 10 tka ze skrzynki wendi -.-

5. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

30 rzutów zrobione, niestety nie udało mi się trafić drugiej 10, a z pierwszej skrzyni dostałam papugę Draculi - więc ciągle jeszcze brakuje mi zagrody kuki. Za to jutro spokojnie zrobię ostatnie rzuty i będzie Baba Jaga xD

6. memlak

memlak Wielki mistrz forum

Event ukończyłem w całości i jeszcze sobie rzucam z tego co wyrośnie 33/32;)

7. gosiunia007

gosiunia007 Wyjątkowy talent

U mnie 32/32, nadal brak dziesiątki w pierwszej próbie. -.-

8. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

Mnie do całości brakuje 3rzuty toporkiem, jeszcze tak długo eventu nie robiłam :( :cry:

9. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Podsumowanie

Pnącza 2 zgarnięte
    wpadła ''10'' i Baba Jaga

z tajemniczych nowa Dudki i Gronostaje [​IMG][​IMG]
    i nie na darmo to zagadki - gronostaje z dudka

rewelacyjny pomysł z eventówką w sklepiku [​IMG]
    brakuje zbiorczego opakowania :sleepy: te pojedyncze kliki ło matko

sieję dalej :D
    daję szansę na kolejną '' 10 '' :p

piccolo bajkowe źródło :sleepy:

łącznie gier 42
    druga ''10'' dała Kuki

Ostatnie edytowanie: 10 grudnia 2025 o 19:58
  10. mirusinski

mirusinski Naśladowca mistrzów

coś nie tak z tą moją datą rejestracji, bo z tego co pamiętam to gram od 2010r8) także jeszcze większa prehistoriaxDxD

11. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

'Statek zakonczony. Teraz tylko odbierac buliony. Sieję do końca. 30 rzutów zrobione. Z drugiej skrzynki mam wytrzeszcza:inlove::D:inlove::music:

12. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

z pikolo robale :) sieję dalej ,w sklepie wykupione wszystko co chciałam wykupićxD

13. klonek68

klonek68 Generał forum

32 rundy poza mną xD sieję dalej;)

14. pbkl

pbkl Generał forum

Ciekawe jest to, ze jak robie event z powodu: bo dlaczego nie i PST, to wlasnie skonczylam i na ostatek 10 w 1 rzucie-z zagrody-wyszczerz.

Dudka nie ma, banana niebieskiego tez ani widu ani slychu xDxD

Porzucam to pole bez zalu ;)xD

15. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

Udał mi się za pierwszym razem ustrzelić dziesiątkę w 23 rozgrywce za 170 gt i skrzynię zagród. Brawo jajajaja.

16. AngelGina

AngelGina Generał forum

U mnie jest tak samo, a również gram od 2010 roku :)

Co do Ingrid, to nadal nie mogę utrafić tej gęsi nowego szmaragdowego stroju (czyli trafienie za pierwszym razem), chyba pozostanie w złocie ;)

nikolabln, Aisha1969 oraz morelowesady lubią to.
  17. -ola55-

-ola55- Okazjonalny autor

czy ktos ma do odstapienia wiklinski hokej nie zdazyłam zrobic bede bardzo wdzieczna a moze cos w zamian co mam chetnie sie zamienie :inlove:

nikolabln i Aisha1969 lubią to.
  18. AngelGina

AngelGina Generał forum

Mam ten item, oddam w dobre ręce :) odezwij się podczas gift :)
    Jeden na pnączu (niezbędny), drugi w pasku ;)

morelowesady, nikolabln oraz Aisha1969 lubią to.
  19. d_anulka

d_anulka Hrabia forum

Rzuciłam toporkiem 31 razy. Za pierwszym razem nie trafiłam w dziesiątkę :(
    Jutro rano ostatnie 2 rzuty, Chatka Baby Jagi będzie moja 8). Czekam na wyklucie czegoś fajnego z Picollo.
    Wolałabym taki event na normalnych polanach... ale... trzeba lubić, co dają :p

nikolabln, AngelGina oraz Aisha1969 lubią to.
  20. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Nagrody są jakie są. Jednym będą się podobać, a innym nie przypadną do gustu. Natomiast żeby odebrać np. nagrodę 15 000 PD - 200 szt. (jedyna jaka mi została do odebrania z tej zakładki) to trzeba się naklikać 600 razy, to horror. Ktoś kto to wymyślił bardzo nie lubi graczy i niech sobie sam klika :)