Opinie Nordycka saga

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 26 listopada 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. dorro007

dorro007 Hrabia forum

Do "oczka" brakuje jeszcze dziesiątki w pierwszej próbie. Ale drugie pnącze wpadło, więc pełny loozik :) Budynki ulepszone, itemy zdobyte... to chyba czas na śledziexD

2. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

jeszcze tylko 2 rzuty do końca juz straciłam nadzieje ze za pierwszym razem 10 nie bedzie no trudno nie bedzie zwierzaka :p

3. klonek68

klonek68 Generał forum

Do końca jeszcze 8 rzutów, może się uda ;).... wczoraj nie chciała mi się farma załadować, więc opóźnienia

4. pbkl

pbkl Generał forum

Ja powolutku, w wolnym czasie i pelne zaskoczenie: wczoraj skonczylam wszystkie budynki i zdobylam pnacza, choc w ogole nie planowalam zadnego xD

Dalej sobie sieje, rzucam tym nieszczesnym toporem... nie mam w 1 rzucie dziesiatki, jak wiekszosc, ale od poczatku nie liczylam na zadna. Nie musze skonczyc calosci-mam chatke.
    Robie event bo jest na PST i akurat mam duzo czasu.

Nie wiem na co wydac setki zetonow, bo nic mi ze sklepu nie jest potrzebne. Pewnie kupie zetony sezonowe i potencjalnego dudka ( tej zagody nie mam ) a nad reszta pomysle.

edit: zero dudka z zagrod ( kto by sie spodziewal ):p

5. duzy6666

duzy6666 Generał forum

napisz do mnie 27.12. g&t to Ci podaruję;)

Aisha1969 i bogusiania lubią to.
  6. halina54

halina54 Hrabia forum

to chyba ogolniejszy problem..u mnie tez nie mozna wrzucic zwyklych 300 desek i nic na to nie pomaga...ani czyszczenie ciasteczek ani przelogowywanie..moze ktos z GORY cos wreszcie wyjasni?

Aisha1969 lubi to.
  7. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

ja już zrobiłam to, poszukaj wcześniej mojego postu z wyjaśnieniem :)

22 rzuty za mną i nie udało mi się trafić w 10kę za pierwszym razem

8. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

Proszę post #301.

Natomiast ja wchodzę w Dom Ingrid i u góry wybieram np. Statek. Pamiętajcie, że raz wybrany wariant trzeba robić do końca nie można w trakcie zmieniać, po prostu się nie da.

9. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Finito chatka zdobyta z 2-ch trafionych dziesiątek chatka kuki i zagroda potwornych pomidorów.Powodzenia walczącym życzę.

Z piccolo chomicza muchołapka.

Ostatnie edytowanie: 8 grudnia 2025 o 17:43
  10. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Ja jeszcze męczę Strzelnicę łuczniczą bo item na pnącze potrzebny jest. Ten event to jakiś dramat.

11. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

25 rzutów za mną. Z 5 potencjalnych dudków bobry 2x i jeden tartak:sleepy::p:cry: na osłodę morsy ktore i tak miałam. Zostalo mi ostatnie zadanie ze statku. Pnacza oba moje. :D

12. gradient48

gradient48 Okazjonalny autor

Do tej pory event robiło mi się fajnie, ale teraz to i ja ponarzekam.

Wszystkie domki ulepszone, ciekawe nagrody odebrane, ale skoro i tak trzeba pilnować zasiewów na buliony, to wysianie szkarłatnej tarczy przy okazji to nie problem.

Problem jest z odbiorem nagród. Serio trzeba się wklikiwać (i potwierdzać) w każdy pojedynczy transfer 5 tarcz za 15000PD? Bardzo brakuje mi tu pola, gdzie mógłbym jednorazowo wpisać, że chcę odebrać tyle, na ile pozwalają mi zasoby.

13. -Assoka-

-Assoka- Czeladnik forum

jak osągnąć dziesiątkę za 1-ym razem?

Aisha1969, wio3 oraz nikolabln lubią to.
  14. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Popieram, też mnie to klikanie denerwuje

15. AngelGina

AngelGina Generał forum

Mieć niezłego fuksa :)
    Ja też jeszcze nie trafiłam za pierwszym razem.

Ostatnie edytowanie: 8 grudnia 2025 o 17:24
  16. klonek68

klonek68 Generał forum

jeszcze 5 rzutów do końca;) chyba dam radę

17. -stamps-

-stamps- Czeladnik forum

Jak uniknąć 2 x po 200 kliknięć ????
    Czy BP nie może wprowadzić zmiany na możliwość
    odbioru po - 50, 100, 150 - całość - ???
    Mam już ponad 1400 szkarłatnych tarcz !!!

18. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Nie miałam z tym problemu ale oddawałam systematycznie po każdym zbiorze było 12-13 kliknięć.

19. zuzia-zuzia

zuzia-zuzia Naśladowca mistrzów

pnącze pewnie zdobędę ale zabraknie itemu urodzony miotacz toporów :( więc na nic ...

AngelGina, Aisha1969 oraz nikolabln lubią to.
  20. mirusinski

mirusinski Naśladowca mistrzów

jak będzie G&T to napisz do mnie po ten item, to go podaruję:D