Opinie Nordycka saga

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 26 listopada 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

oba pnacza u mnie pracują :)

2. malgos63

malgos63 Stały bywalec

Koniec uffff... wszystkie budynki pokończonexD
    Szkoda tylko, że nie można siać różeńca górskiego na wszystkich polach.... poszło by o wiele sprawniej rzucanie toporem o_O

3. Lunari78

Lunari78 Komisarz forum

też to zauważyłam coś nie tak ze zbiorem pierwszej rośliny

bogusiania i Aisha1969 lubią to.
  4. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

napisz całe polecenie jakie masz.

Aisha1969 i farmerbaba1 lubią to.
  5. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Zgadza się, pnącze 1 mam zdobyte z budowli i tam wstawiłam zdobyte itemy, jeszcze tylko nie mam ostatniego itemu, a pnącze 2 będę miała za chwilę za 2 rzuty, i dopiero wtedy będę mogła postawić itemy.

Aisha1969, tamako oraz agniecha$ lubią to.
  6. farmerbaba1

farmerbaba1 Półbóstwo forum

tak jak napisałam "Wykonaj etap misji " takie mam polecenie

Aisha1969 i tamako lubią to.
  7. MOD_Ruda

Misje są w Spółdzielni, czy próbowałaś tam zrobić 1 etap Misji, mamy teraz do zrobienia Misje weekendową- chyba, że już ja zrobiłaś, to wybierz najprostszą i wykonaj.

Aisha1969, tamako oraz farmerbaba1 lubią to.
  8. farmerbaba1

farmerbaba1 Półbóstwo forum

zaliczyło 1 etap misji w spółdzielni, dzięki za pomoc:)

Aisha1969, tamako oraz MOD_Ruda lubią to.
  9. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Toż nie pytajcie o te nieszczęsne projekty we wszystkich wątkach jak leci, bo oszalejemy, a i tak nikt niczego nigdzie nie znajdzie :eek:

A skoro mam tutaj wątek eventu Nordycka saga, to się pochwalę, że uporałam się z sianiem zielska. Znaczy się został jeszcze różeniec do minigier, ale wszystkie domki skończone.
    A jak już się uporałam, to odkryłam, że warto siać dalej, bo nadmiar zielska można wydać w sklepikuxD

10. MOD_Ruda

Marion ale na co na 1szt SP :( czy PD/TPD :(

bogusiania, Aisha1969 oraz Daisy44 lubią to.
  11. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Ziarnko do ziarnkaxD
    Tam są też całkiem nowe TS-y i imprezówki i coś tam... A skoro i tak sieję ten różeniec, to co mi szkodzi...

12. MOD_Ruda

Ja najwyżej wydam na samym końcu, zobaczę ile mi zostanie i na co mnie będzie stać, bo na razie to się bujam z toporkami i nie chce wpaść za pierwszym razem :( :( :cry:

13. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Mam pytanko? Czy bulion do rzutów dostanę po zalogowaniu o konkretnej godz. na którą mam planowaną ,czy jest coś gdzieś do kliknięcia żeby odebrać? bo nie widzę:p

Aisha1969 i izabell2468 lubią to.
  14. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Też na w miaŕę nowe drzewka i dudki potencjalne. Męczę statek jeszcze. A wie ktoś co oznacza opis pnacza: wiecej pd lub tpd z ozdobnych? Czyli w koncu pd czy tpd...

Aisha1969 lubi to.
  15. MOD_Ruda

TPD masz na Wyspie tam też mogą być itemy a PD to do itemów na Farmie.

Aisha1969, AngelGina oraz Daisy44 lubią to.
  16. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Tak , trzeba wejść w statek wikingów i odebrać, tam jest licznik czasu do zbioru bulionu

17. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

czyli w sumie do wszystkich itemow jakie mam postawione. Tak to rozumiem. Dziekuje.

18. fg-1

fg-1 Komisarz forum

O no proszę , nie domyśliłabym się żeby tam jeszcze zaglądać .Dziekuję:)

19. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

Tak Was czytam i sam się do siebie śmieję. Ja po 21 rzutach mam nietrafione za 1,2 i 3 razem
    tylko 4 i 5 zaliczony

20. AngelGina

AngelGina Generał forum

Witam w "klubie" walczących o szmaragdowy strój Ingrid :D
    Ja również po wykonaniu 22 prób nie trafiłam jeszcze za pierwszym razem, co prawda resztę trafień mam zaliczoną, ale ta najcenniejsza nie chce się ucelować :)