Opinie Nocny wyścig II

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 16 października 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. hapsak89

hapsak89 Wyjątkowy talent

Dziękuję ;) też uważam, że dyniowy jest na wagę złota :music: bardzo pomaga w sytuacjach podbramkowych, zwłaszcza teraz , gdy dzięki poradom z forum nauczyłam się go wykorzystywać sensownie :p

2. danagk70

danagk70 Czeladnik forum

witam,ja skończyłam wczoraj,ale brakuje "zakręć mną jak królik"

bogusiania, Angel oraz krasnoludek10 lubią to.
  3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Wyścig 5 - 33/65. Badyl na Dużych Polach ze wszystkim, w tym kerststolem i BN, bo to jednak dość mało brakuje do pnącza. Ale więcej nie tknę podobnego eventu nawet kijem jak zostawią obecną formułę.

EDIT: Za godzinę zmęczę ostatnie 10 kroków. NARESZCIE.

Zrobiłem głupotę i mam 2 nadprogramowe paliwa XXL a z pozostałych 18 badyli i 26 wylotek muszę zrobić materiału na 2 kroki zwykłe, więc dopiero teraz będzie ostatni zbiórxD:cry:xD Dawno nie czułem takiej adrenalinyxD:cry:xD A to wszystko przez to, że zapomniałem, że podwajać można dopiero krok przed nagrodą8)

Twoje posty połączyłam, bo z emocji zapomniałeś o zasadach Forum.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 października 2024
  4. jakacper78

jakacper78 Mieszkaniec forum

witam jak zwykle koniec eventu i znów gra nie dziala masakra

bogusiania, Angel oraz krasnoludek10 lubią to.
  5. TheiaBloom

TheiaBloom Stały bywalec

Myślałam, że uda mi się zrobić cały event, bo to pnącze ma takie ładne chmurki ;( rośliny zostało 2 tysiące, ale wylotki niestety zawiodły :oops: jeśli ktoś ma możliwość, to bardzo proszę o kanistry na ostatnia chwilę, brakuje mi 9 sztuk do zrobienia ostatniego paliwa do pnącza :cry:

EDIT: omg, zapomniałam kompletnie, że można dokupić kanistry za floreny!! pnącze jednak MOJE :inlove:

Ostatnie edytowanie: 23 października 2024
  6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Mam, mam pnącze:inlove:

7. Angel

Angel Książę forum

Gratulacje:)
    Też doleciałam po południu, małe zmiany tylko chyba w trzecim wyścigu na samym końcu wprowadziłam i jeszcze gdzieś tam po drodze jakiegoś wyścigu, ale ogólnie trzymałam się toru lotu Rysia, wg tej rozpiski wszystko mi pasowało, leciało się nawet spokojnie i łatwo. Paliwo miałam naprodukowane, nie robiłam go na bieżąco.
    No taka tragiczna nawet nie byłaby ta nowa plansza z lotem samolotu, gdyby oczywiście był podgląd gdzieś, np. u dołu planszy, na cały przebieg lotu w pasku, tak jak kiedyś, był przedstawiony lot w tym evencie. Stale musiałam spoglądać na rozpiskę Rysia, gdzie się znajduję i potem liczyłam ile lotów z paliwem XL i leciałam, potem stop i znowu w rozpiskę z lotem i z znowu start. Trochę to słabe byłoby bez tego planu lotu Rysia, być może nawet nie zrobiłabym tego eventu.

Postuluję również o zmianę grafiki, by był widoczny tak jak piałam wyżej chociaż pasek u dołu gdzie się znajdujemy, jakie nagrody są przed nami, wówczas będzie OK.:)
    No i Ty Rysiu jesteś nieoceniony, dzięki, że pomagasz takim graczom mniej kumatym jak ja swoimi wyliczeniami, rozpiskami, że Ci się jeszcze chce, że poświęcasz czas. :inlove: