Opinie Nocny wyścig II

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 16 października 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Pryku

Pryku Baron forum

Takze sie wkurzam, mam podobnie.

2. dorro007

dorro007 Baron forum

Ech, dzieciaki - wystarczy wejść i wyjść na planszę, a przyciski się odszarzają :)
    Skończone, loty niskie, bo mam lęk wysokości, ale udało się podwoić jeden item i picolo. W końcu mieć jedno picolo i nie mieć jednego picolo to dwa picolo różnicy ;)
    Najważniejsze, że niedzielę mogę spędzić na ziemi - kiepsko się gotuje obiad w samolocie xD

Ostatnie edytowanie: 20 października 2024
  3. Makowiska

Makowiska Koneser forum

U mnie też koniec. Nie było tak źle. Powoli przyzwyczaiłam się do zmiany. Będzie ich więcej. Trzymam kciuki za walczących. :)

4. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Event skończony, choć nie tak jak bym chciała. Itemy + ustawione i czekają na swoje zbiory. Udało mi się osiągnąć tylko jeden podwojony item, trudno. Piccolo , cóż jak zwykle skromnie obdarowało parasolką i chomiczą muchołapką.

5. ponderoza70

ponderoza70 Stary wyjadacz

Aga mam na stanie naklejek w ilości 1 szt :p
    i dlatego od razu zauważyłam że mi drugiej nie dali
    nawet przelogowałam się i nie ma -.-

6. alekar

alekar Chodząca legenda forum

3 wyścigi za mną, zaczynam czwarty...

7. _KUBA2004_

_KUBA2004_ Baron forum

Gratki Sąsiadeczko:inlove:u mnie 4 wyścig 47/72;) 2 itemy podwojone ,został ostatni ale jeszcze do niego nie doleciałam .

8. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Nareszcie wyścig 1 za mną:inlove: Muszę rozplanować sobie podwajanie nagród i zmiany trasy. Tylko nigdy nie pamiętam czy te zmiany zżerają tylko 1 krok, czy jednak 2xD

9. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Przez te zmiany nie mam "energii" do policzenia roślinek na paliwa, jakie mi będą potrzebne. Sieję bez celu -.-
    Muszę się za to zabrać, nie chciałabym lecieć w ciemno, tylko wiedzieć, co mnie czeka po drodze ciekawszego... ale nie mam ochoty zaczynać :sleepy: Mój samolot jeszcze nie ruszył w przestrzeń powietrzną ;)
    Widziałam wrzucane na forum pierwsze tabelki, dziękuję za nie, idę tam poczytać i rozplanować loty :)

10. alekar

Skończyłam czwarty lot i zaczynam ostatni z pnączem.
    Moim skromnym zdaniem nagrody nie powalają, więc ich nie podwajam.

11. halina415

halina415 Ekspert forum

Rysiu jesteś jedyny i niepowtarzalny w tej grze serdeczne dziękuje

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 października 2024
  12. alekar

Spokojnie:p 72 godz czasu na ostatni lot do pnącza, jeden lub dwa zbiory i samolot zamykam w hangarze.

13. klonek68

klonek68 Hrabia forum

Skończyłem loty xD ale nie mogę odpalić pnącza ....ale ze mnie :eek: o_O;)nie doczytałem że itemy przed trzeba wystawić i zebraćxD

Ostatnie edytowanie: 20 października 2024
  14. teresa3000

teresa3000 Zaawansowany

itemy sa ale z plusem trzeba wystawic

15. szary_ludzik

szary_ludzik Stary wyjadacz

Chciałam złapać/podwoić w 3 wyścigu elfa.
    Podfrunęłam na górę, pokazała mi się nagroda SNZ podleciałam jeden krok, uderzyłam i już elfa nie udało mi się podwoić.
    Nie wiem jak to się stało. Mylą mi się te kroki.
    Po katastofie każde paliwo oglądałam po 4 razy, aby napewno item x2 złapać.
    Itemy podwoiłam!!!
    Jeszcze tylko/aż dwa wyścigi.

16. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

finisz w ostatnim locie podwoiłam skrzynkę pikolaka i wykluły się święto świateł i wieczne poszukiwanie (10 florków wpadnie):inlove: teraz tylko czekam na rozładowanie z + itemówxD

17. krasnoludek10

Kurczę, mam dylemat czy lecieć cały czas prosto, niejako na oślep... Czy jednak podwajać to co chcę. Bo obecnie to nawet przy 2 wyścigu mi wyszło około 8000 badyla jak wszystko dobrze spisałemxD:cry:xD

18. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Pisałaś do PT?
    co Ty tam chcesz podwajasz ?
    już nasiałeś zielsko ?
    priorytetem chyba pnącza ?

jest eventówka na 4 wyścigi na mój plan a nawet ciut więcej
    niby nie dużo zostało wysiać a jednak dużo :sleepy:

19. krasnoludek10

Chciałem podwajać farmarki, SP, SN, SNZ, TNZ itp., ale chyba ograniczę się do SP, bo reszta to śladowe ilości w tym evencie i jednak trochę ich mam a SP po ostatnim hodowlanym tyle co nic.

20. grania.

grania. Analityk forum

Latając na slepo nasiałam jak głupia zielska i teraz mając go nadmiar dosiewam wypadalce bakłażanem i w ostatnim wyścigu podwajam wszystko co się da. Do tej pory podwaiałam kolorowańce, super paszę (bo cienko ostatnio z nią u mnie), dynksy potrzebne do albumu, itemy i te skrzynki gdzie są potencjalne piccolaki - no i dwa mi wyskoczyły. Jeden z którejś z ognistych ścieżek, a drugi chyba z cukrowej. Jeszcze podwoję te dwa z planszy i wtedy wystawię wszystkie w kupie. Itemy się rozładowują ma leśnej.