Opinie Nocny wyścig II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 16 października 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pryku

Pryku Weteran forum

Takze sie wkurzam, mam podobnie.

2. dorro007

dorro007 Hrabia forum

Ech, dzieciaki - wystarczy wejść i wyjść na planszę, a przyciski się odszarzają :)
    Skończone, loty niskie, bo mam lęk wysokości, ale udało się podwoić jeden item i picolo. W końcu mieć jedno picolo i nie mieć jednego picolo to dwa picolo różnicy ;)
    Najważniejsze, że niedzielę mogę spędzić na ziemi - kiepsko się gotuje obiad w samolocie xD

Ostatnie edytowanie: 20 października 2024
  3. Makowiska

Makowiska Generał forum

U mnie też koniec. Nie było tak źle. Powoli przyzwyczaiłam się do zmiany. Będzie ich więcej. Trzymam kciuki za walczących. :)

4. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Event skończony, choć nie tak jak bym chciała. Itemy + ustawione i czekają na swoje zbiory. Udało mi się osiągnąć tylko jeden podwojony item, trudno. Piccolo , cóż jak zwykle skromnie obdarowało parasolką i chomiczą muchołapką.

5. ponderoza70

ponderoza70 Stary wyjadacz

Aga mam na stanie naklejek w ilości 1 szt :p
    i dlatego od razu zauważyłam że mi drugiej nie dali
    nawet przelogowałam się i nie ma -.-

6. alekar

alekar Chodząca legenda forum

3 wyścigi za mną, zaczynam czwarty...

7. _KUBA2004_

_KUBA2004_ Weteran forum

Gratki Sąsiadeczko:inlove:u mnie 4 wyścig 47/72;) 2 itemy podwojone ,został ostatni ale jeszcze do niego nie doleciałam .

8. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Nareszcie wyścig 1 za mną:inlove: Muszę rozplanować sobie podwajanie nagród i zmiany trasy. Tylko nigdy nie pamiętam czy te zmiany zżerają tylko 1 krok, czy jednak 2xD

9. AngelGina

AngelGina Generał forum

Przez te zmiany nie mam "energii" do policzenia roślinek na paliwa, jakie mi będą potrzebne. Sieję bez celu -.-
    Muszę się za to zabrać, nie chciałabym lecieć w ciemno, tylko wiedzieć, co mnie czeka po drodze ciekawszego... ale nie mam ochoty zaczynać :sleepy: Mój samolot jeszcze nie ruszył w przestrzeń powietrzną ;)
    Widziałam wrzucane na forum pierwsze tabelki, dziękuję za nie, idę tam poczytać i rozplanować loty :)

10. alekar

Skończyłam czwarty lot i zaczynam ostatni z pnączem.
    Moim skromnym zdaniem nagrody nie powalają, więc ich nie podwajam.

11. halina415

halina415 Moguł forum

Rysiu jesteś jedyny i niepowtarzalny w tej grze serdeczne dziękuje

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 października 2024
  12. alekar

Spokojnie:p 72 godz czasu na ostatni lot do pnącza, jeden lub dwa zbiory i samolot zamykam w hangarze.

13. klonek68

klonek68 Generał forum

Skończyłem loty xD ale nie mogę odpalić pnącza ....ale ze mnie :eek: o_O;)nie doczytałem że itemy przed trzeba wystawić i zebraćxD

Ostatnie edytowanie: 20 października 2024
  14. teresa3000

teresa3000 Zaawansowany

itemy sa ale z plusem trzeba wystawic

15. szary_ludzik

szary_ludzik Baron forum

Chciałam złapać/podwoić w 3 wyścigu elfa.
    Podfrunęłam na górę, pokazała mi się nagroda SNZ podleciałam jeden krok, uderzyłam i już elfa nie udało mi się podwoić.
    Nie wiem jak to się stało. Mylą mi się te kroki.
    Po katastofie każde paliwo oglądałam po 4 razy, aby napewno item x2 złapać.
    Itemy podwoiłam!!!
    Jeszcze tylko/aż dwa wyścigi.

16. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

finisz w ostatnim locie podwoiłam skrzynkę pikolaka i wykluły się święto świateł i wieczne poszukiwanie (10 florków wpadnie):inlove: teraz tylko czekam na rozładowanie z + itemówxD

17. krasnoludek10

Kurczę, mam dylemat czy lecieć cały czas prosto, niejako na oślep... Czy jednak podwajać to co chcę. Bo obecnie to nawet przy 2 wyścigu mi wyszło około 8000 badyla jak wszystko dobrze spisałemxD:cry:xD

18. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Pisałaś do PT?
    co Ty tam chcesz podwajasz ?
    już nasiałeś zielsko ?
    priorytetem chyba pnącza ?

jest eventówka na 4 wyścigi na mój plan a nawet ciut więcej
    niby nie dużo zostało wysiać a jednak dużo :sleepy:

19. krasnoludek10

Chciałem podwajać farmarki, SP, SN, SNZ, TNZ itp., ale chyba ograniczę się do SP, bo reszta to śladowe ilości w tym evencie i jednak trochę ich mam a SP po ostatnim hodowlanym tyle co nic.

20. grania.

grania. Baron forum

Latając na slepo nasiałam jak głupia zielska i teraz mając go nadmiar dosiewam wypadalce bakłażanem i w ostatnim wyścigu podwajam wszystko co się da. Do tej pory podwaiałam kolorowańce, super paszę (bo cienko ostatnio z nią u mnie), dynksy potrzebne do albumu, itemy i te skrzynki gdzie są potencjalne piccolaki - no i dwa mi wyskoczyły. Jeden z którejś z ognistych ścieżek, a drugi chyba z cukrowej. Jeszcze podwoję te dwa z planszy i wtedy wystawię wszystkie w kupie. Itemy się rozładowują ma leśnej.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.