Opinie Nocny wiścig III

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 11 marca 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

paliwo xxl można tylko wykorzystać gdy jest 1 krok od nagrody podwaja daną nagrodą
    spróbuj z paliwem zwykłym lub xl
    xl o tyle dobre że daje 3 kroki

2. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Skończone 4 wyścigi. Na początku jechałam na paliwie xl cały czas. Dopiero 2 ostatnie item podwójne. Teraz najpierw Robię paliwo dające 1 krok, potem podwajające nagrody a na końcu dające 3 kroki. W potrzebnej ilości. Nie wiem czy będę robiła ostatni wyścig

3. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Nie ma obniżek więc nie robię do końca ostatniego wyścigu. Szkoda mi SP

4. klonek68

klonek68 Generał forum

Rano wystawiłem 5x Piccolo i wypadło; 2x Uczeń Ingrid,Kumpel Niedźwiedź ,Kwieciste melodie i Inwazja robali...bez rewelacji ale i nie ma tragedii ;)

5. marynia53

marynia53 Cesarz forum

zagapiłam się i mam jeden item podwójny, trudno.

6. Lilka41

Lilka41 Czeladnik forum

Witajcie ..
    moze mnie ktos poinformowac co oznacza item - wieczne poszukiwanie skarbow ??

mysza199710 lubi to.
  7. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

witaj w klubie ja za gapiostwo mam jeden item ale ten najmniejszy ivent w całości skończyłam wczoraj

bogusiania i grania. lubią to.
  8. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Jeżeli item ma plus to daje Ci 1 Florena ma chyba 10 ładunków.Po wyczerpaniu ściągasz z pola i wystawiasz i wtedy daje Ci PD lub TPD

9. Lilka41

Lilka41 Czeladnik forum

item ma + . Dziekuje za wyjasnienie

10. twardy81

twardy81 Komisarz forum

11. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Pnącze mam. Reszta nie ruszona jeszcze. Zostawić czy robić.... oto jest pytanie... ;):p:eek:

12. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

6 wyścig ukończony ,itemy podwojone ,4 drzewka tessmannia princeps już stoją na baha,poszło sporo sp ale warto było :inlove:xD

13. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

Evencik skończony , pnącze odpalone ;) jakieś podwojenia wpadły , teraz czekam co nowego wydarzy się na farmie , pełnia trwa jeszcze ponad 200 h więc coś na pewno będzie :p .Miłego dzionka wszystkim życzę :)

14. bunny132

bunny132 Komandor forum

finito wszystkie wyścigi :inlove:xD

15. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Nobla temu co niebieskie ulepszenie, umieścił na niebieskim tle i ... po evencie

16. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Tak jak u myszy wyżej. Niebieskie ulepszenie na niebieskim tle i przeskoczyłem je paliwem XL. No brawo. Eh mówi się trudno. Pozostanę chyba na Eleganckiej szklarni 3 dla skrzyneczek.

mysza199710, bogusiania oraz grania. lubią to.
  17. grania.

grania. Baron forum

No i można powiedzieć, że trafiło się ślepej kurze ziarno. Wystawiłam 10 piccolaków z ostatnich ewentów no i proszę: :inlove::inlove::inlove:

Kiedyś maniacko zbierałam wszystkie piccolo, odkąd kwieciste i chomicze straciły na znaczeniu zdarza mi się je pomijać, a tu jednak nie, trzeba zbierać dokładnie co do ostatniego. W tym ewencie podwoiłam zbiór piccolo - może to z jednego z nich :sleepy::sleepy::sleepy:

Poza tym cudem : cylinder:inlove:, kwieciste x 2, kosiarz - też się przyda, bo powoli mi ich ubywa, zabawa w wodzie, bukiet kwiatów (kuponów nigdy za dużo), genialny, inwazja robali (imprezowe też OK) i bajkowe.
    Wylatałam wszystko do końca. W piątej podwoiłam prawie wszystko, bo cosik za dużo kwiecia mi się nasiało.

18. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

też zrobiłem wczoraj całość

19. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

[​IMG] Wszystkie loty zakończone pomyślnym lądowaniem :) Niektóre itemy podwójne, w sumie udany event. Tylko pozbyłam się całej SP eh. Szkoda, że nie było obniżki w oazie. Powodzenia dla jeszcze szybujących w powietrzu :)

20. Bulbas

Bulbas Forumowy żółtodziób

Nie wiem jak wy to robicie, że tak szybko kończycie te eventy, ja pilnowałem, ale i tak sytuacja jak zwykle, czyli rośliny mam dużo, wypadajek mało, więc jestem dopiero na 4-tym wyścigu, czyli nie mam już szans na nic fajnego :(

farmerbaba1 i mysza199710 lubią to.