Opinie Nocny lot oraz Pełnia Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kropelka04

kropelka04 Generał forum

witam nietoperkowo;)
    event robie, jak najbardziej i bede siala eventowke do ostatniego dnia eventu, lubie po prostu karmic stworki, ktore daja za to prezenty ( w tym evencie calkiem, calkiem:D).
    cala gra polega na strategicznym sianiu, hodowaniu i zbieraniu owocow - wiec jak kaza w evencie hodowac - hoduje, jak kaza klonowac - robie to, jak mam oddawac owoce - oddaje, a jak trzeba siac - sieje. a jak dostaje za moja prace prezent dodatkowo (oprocz plonu i pd) to i tak jestem zadowolona, nie patrzac czy jest to ts, item, przetwor z rzemiosla, sn, zoska itp. na farmie wszystko kiedys sie przyda. a moja stodola jest przestronna i wszystko miesci. ;)
    wszystkim eventowiczom zycze mnogosci soku i wspanialych nagrod od nietoperkow:)

Ostatnie edytowanie: 15 marca 2017
  2. niki1990

niki1990 Komandor forum

hmm...robić, nie robić eventa...Jedno wiem na pewno, że odkuję się w misjach. I znowu czekać do 14...

Ostatnie edytowanie: 15 marca 2017
  3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Powiedziałabym, że albo - albo.
    Do eventu potrzebny będzie jednak ten eventowy badyl, a nie to, co się oddaje do misji ;)

4. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Obiad zrobiony :) jedno dziecię śpi (oby nie wstało przed 14:10), drugie ogląda bajkę więc czekam w gotowości ;)
    ja tam lubię siać badyl xD ale odpoczynek też jest potrzebny. Wszystko z umiarem.
    Ciekawe jak sypną wypadajki o_O a dwa podoba mi się to że po zakończeniu można dalej karmić nietoperki. Ciekawe czy będzie mi to dane :music:

5. niki1990

niki1990 Komandor forum

A no widzisz. Będzie potrzebny badyl. Ale misje też same się nie zrobią. Mam już 90ty poziom i dalej 7 mrocznych misji leży i piszczy. A dużo tego chwasta trzeba?

6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ilość chwasta zależy od tego, ile nagród chce się zdobyć.
    Na wszystko razem z pnączem - 125 karmień czyli szaszłyków, po 38 chwastów na szaszłyk, czyli 4750 według kalkulatora na moim kompie. Ale później można karmić dalej i zgarniać te rozmaite nagrody... co kto woli.
    A mroczne misje charakteryzują się różną atrakcyjnością - są takie, których nigdy nawet bym nie ruszyła ;)

7. Elatea

Elatea Aktywny autor

Na takim małym polu mogę siać badyla ;) Lubię karmić stworki, ale ciekawe czy uda się zgarnąć pnącze.
    Powodzenia w dokarmianiu nietoperków! :)

8. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Od jakiegoś czasu robiłam misje w spółdzielni i tam gdzie jest kombajn oddawałam o jeden mniej niż było wymagane:D więc mam nadzieję, że starczy tych moich kombajnów na event :D a kuponiki zostawię na później ;)

9. niki1990

niki1990 Komandor forum

a no widzisz, ja chcę skasować wszystkie

gosiunia007 lubi to.
  10. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie misje mroczne prawie zapomniane, tylko 42 mroczne swietliki mi potrzebne do skończenia ostatniej :) póki co je usunę z pola i wystawię same małe pola
    namordowałam się trochę przy misjach ale się udało :p

nie wiem czy odpalać kupon czy ręcznie jechać :p

11. niki1990

niki1990 Komandor forum

ja kupiłam wcześniej na cały miesiąc. i odpalić koniecznie bukiet, doniczkę i cmj

12. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Mroczny kwiat dał 23 wypadajki.Chyba trochę mało :(

gadek i kropelka04 lubią to.
  13. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

u mnie 23 słoiki z 8h roślin

Nutka, gadek oraz kropelka04 lubią to.
  14. gosiunia007

gosiunia007 Stary wyjadacz

Czyli tak jak ja, będziesz siać i zbierać non stop.:music:

niki1990 lubi to.
  15. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja najpierw białą niewinność i kesrtol-bukiet chyba niekoniecznie.....działa na mroczne rośliny a ta jest roślina specjalną....
    u mnie z mrocznego kwiatu, drzewek i 16 zagrod swietlikowych tylko 16 :p no trudno, jedziem z tym koksem :D
    roslinka rozsiana za 50 minut bedzie

16. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

bukiet dziala i pnacze tyz

17. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

U mnie sok.jpg cieniutko, ale czasu jest dużo, będzie nudno ale uzbiera się :)

18. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

też mi sie tak właśnie widzi wbrew temu, co Duszek wczoraj pisał ;)
    wypadajek mam aż 21, duchy były i świetliki, nic nie urywa, no ale nie ma się co martwić na zapas, pójdzie w ruch sn i sie zrobi :p

19. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Witam :) z całego pola posianego 8 -godz. roślinką , kilka jabłoni i wierzb wypadły tylko 24 soki:wuerg:. Zobaczymy co będzie dalej ze słoikami ;).

Nutka, gadek oraz Mariolka7214 lubią to.
  20. niki1990

niki1990 Komandor forum

dokładnie
    a na noc najdłuższe

gosiunia007 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.