Opinie Nocny lot oraz Pełnia Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niki1990

niki1990 Komandor forum

No nareszcie. Comedia finnita.

2. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

Zostalo pare godzin a mi brakuje 106 wypadajek. Musze pogratulowac tego eventu, bez zakupu koszykow lub bez chlapania SN po prostu sie nie da go zrobic. Cisna mi sie na klawiature bardzo brzydkie slowa...
    Jak mi sie skonczy turbo mlyn ktory jeszcze sie kreci to i ja zakoncze te "zabawe", to juz jest chore.

3. piotr100500

piotr100500 Czeladnik forum

100\125 może jeszcze się uda:p potraficie zaskoczyć w ostatniej chwili i obdarować mnóstwem prezentów.
    Serdecznie dziękuję wszystkim.

Nutka, filip082004 oraz zgej10 lubią to.
  4. zgej10

zgej10 Okazjonalny autor

Pomóżmy wszyscy piotr100500;)

piotr100500 i filip082004 lubią to.
  5. duringd

duringd Zaawansowany

Event zrobiony ok. 30 godzin przed czasem. Kosztem 400 SN i kilku chutnejów.
    Nagrody atrakcyjne. Ale... czuję się zmęczony i zniechęcony do eventów siewno-wypadajkowych.
    Dziękuję moim kurkom za zaopatrywanie strefy pełni w kupkę. Sąsiadom również dziękuję za perfumy, skrzynki i jednego misia śpiocha. To było bardzo pomocne.
    Poza tym, za długa ta pełnia. Trzymam kciuki za walczących do końca. Dobrej nocy.

Nutka lubi to.
  6. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Hmm. to nie do końca tak. Nic nie kupowałam, a Sn użyłam tylko kilka sztuk na początku eventu. Wiadomo, że wypadajki słabo lecą z rośliny eventowej, a tej nie trzeba było siać dużo.
    Na początek rozsiałam trochę eventowej, a później długorosnąca na 8h czubajka lub mroczny kwiat z qpą i wodą na małych polach. Z każdego zbioru miałam 24 -28 wypadajek. Pomiędzy zbiorami rzut rośliny eventowej, tak na minimum, żeby nie brakło do młyna. A dzisiaj odpaliłam pnącze. Można zrobić, tylko trzeba mieć plan i trzymać rękę na pulsie, żeby nie nasiać roślin eventowych bez potrzeby.
    Moja rada, zawsze czytaj forum, porady innych graczy zamieszczane trakcie eventów są bezcenne!

Nutka, alusoo oraz kacper_07 lubią to.
  7. filip082004

filip082004 Czeladnik forum

Popieram akcję pomocową dla kolegi ,to bardzo szlachetne

piotr100500 lubi to.
  8. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Zgodzę się w 100% - godziłem szkołę z grą jako tako a i tak brakuje mi 294 słoiki - powinni o tydzień wydłużyć ten event:sleepy: Albo najlepiej do kolejnej pełni:D

9. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Zostało do nakarmienia 31 nietoperzy,zatem ... część będzie głodna :p. Event może być. Nagrody ze skrzyń zasiliły nieco moje zasoby PD,TPD,SG,SP,SZ, SN, TNZ i ZB. Wpadły jakieś cjm, wiązanki,doniczki, drzewka , Ts-y. Jest moc choć pnącza nie będzie, ale event oceniam bardzo pozytywnie. Misja Brakula zakończona i dwie ostatnie coraz bliżej zakończenia.

10. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Święte słowa! Trzeba czytać, przeglądać forum. Nie trzeba wydawać realnej kasy, wystarczy mieć dobry plan na ewent, a tutaj zawsze pomocne i nieocenione są rady farmerów. Ewent dość(ujmę to łagodnie) "dziwny". Ale udalo się skończyć:D Podziękowania dla sąsiadów za wsparcie!Powodzenia dla walczących

Nutka i gretag lubią to.
  11. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

to dlaczego mi się to udało? SN tylko na rozsiew-a i bez niego bby mi sie udalo, bo juz skonczylam

gretag i alusoo lubią to.
  12. anja66677

anja66677 Czeladnik forum

...skończone :p...bez sn, bez koszyków, za to z dużymi zapasami wytrwałości i kombinatorstwa...stan końcowy zadowalający, chociaż askalotki mnie nie pokochały :p...powodzenia walczącym !!

Nutka, gretag oraz Widełki3 lubią to.
  13. Tofikt92

Tofikt92 Forumowy żółtodziób

Mnie wystarczył zwykł nawóz, woda+mroczne bukiety i dzisiaj skończyłem. Sąsiedzi też nie zawiedli, za co im dziękuję.

gretag lubi to.
  14. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

15. duringd

duringd Zaawansowany

Pucharów w strefie pełni postawić się nie da. Ale chyba "powieszone" na drzewie działają na mroczne wypadajki.
    Może to jest wytłumaczenie, że jedni kończą, a inni są w lesie? Mimo dużego zaangażowania.
    Ale faktem jest, że kombinować trzeba było...

Nutka, gretag oraz Widełki3 lubią to.
  16. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Event skończyłam wczoraj, teraz się bawię i zgarniam nagrody, naprawdę fajne :) W życiu nie kupiłam żadnego koszyczka i nigdy nie kupię, nawet jeśli bym miała nie ukończyć eventu!
    Powodzenia walczącym o ukończenie!

gretag i Widełki3 lubią to.
  17. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A nie ma Cię w domu nieraz od 7-8 do 18? Bo wątpię, abyś tak miał.
    To nie to. Mam puchary prawie na maksa a maksimum u mnie to były 42 słoiki - jak na moje zasoby czasowe to zdecydowanie za mało. A biblioteki dla gry ciągle nie będę okupował, bo trzeba też się integrować, odrabiać lekcje i w ogóle.

18. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Maciejka, Twój post usuwam, zamieściłaś tylko cytat.

19. donkristiano2

donkristiano2 Czeladnik forum

106/125.... jest światełko w tunelu :)

gretag lubi to.
  20. anusia57

anusia57 Czeladnik forum

Ja już dawno przestałam robić eventy "na siłę" . Producenci zapomnieli , że najważniejsza dla nas jest zabawa. Zgubili to co najważniejsze i przyciąga do zabawy goniąc za zyskiem ponad wszystko. Na dłuższą metę to nie jest opłacalne. Brakuje mi ponad 40 szaszłyków i mam to w nosie :)

gretag i duringd lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.