Opinie Nocny lot oraz Pełnia Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magros

magros Nadzorca forum

nareszcie mam pnacze zycze cierpliwosci walczacym jeszcze

2. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Jutro powinnam skończyć event i odpalić pnącze,do końca brakuje mi 12 karmień. Dobrze,że zwiększyli ilość wypadajek,bo tak by było krucho ;)

kybek93 i amelka.66 lubią to.
  3. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

nie tak dużo SN wychodzi, trzeba siac na dużych polach, dla ilości wypadajek to prawie nie ma znaczenia czy pola duże czy malutkie

usiamik46 lubi to.
  4. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

79/125
    ogarnia mnie zwątpienie

5. zletrafileskotku

zletrafileskotku Nadzorca forum

107/125, dziaiaj dosiewam już tylko do mijsi krzaki :p, kończyć cu wpadła będę jutro, Bo dzisija nie mam już na to siły, aleee w końcu wpadła mi tajemnicza zagroda i kolejne drzewko:)

6. -maciejka-

-maciejka- Okazjonalny autor

77 kroków za mną, zdążę wygrać pnącze - super, nie zdążę - świat się nie zawali. Udało mi się wylosować pomocników, w tym jeden raz na 12 h, 4 ZB, jakąś zagrodę i sadzonkę - tu szału nie było ;) Ogólnie jestem zadowolona :)

7. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Jeszcze 29 nietoperzy do nakarmienia i będzie koniec. Nie lubię pełni, nie lubię tych dziwacznych roślin, chyba będę udawała, że nie ma tego dziwnego ogrodu, może mi się uda....
    Pozdrawiam wytrwałych :)

kybek93, amelka.66 oraz AnnDżelina lubią to.
  8. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

:inlove:
    pierwszy raz widzę, ze ktoś pisze o ZB, a u Cb aż 4 o_O daj chociaż jednego...

pełnia :inlove: mogłabym grać tylko raz w miesiącu xD uważam się za jej największą fankę xD
    trochę nie podoba mi się, ze tak ją co chwila wydłużają, bo traci swój urok...

9. niki1990

niki1990 Komandor forum

deszcz cmj. Karmcie nietoperki.

Stan 111/125. Jest dobrze, zaczęły lecieć soczki

10. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

iwoneczka333

Twój post usunęłam
    Potrzebujesz sok z krwawych pomidorów czy też chcesz wysłać sąsiadom i znajomym w prezencie ?
    Zamieść swoje ogłoszenie >>Tutaj<<

11. zletrafileskotku

zletrafileskotku Nadzorca forum

Moje nietoperze sypia zagrodami teraz, nie wiem, co im się stało ale bardzo się z tego ciesze :)Ewent mozoooli się niemiłosiernie 109/125, ale na dzisiaj dość! bo mam serdecznie dość! :)

kybek93, amelka.66 oraz FarmaNirvany lubią to.
  12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Podstawa zaliczona.
    Poleciałem hurtem 125 karmień.
    Tak z grubsza:
    3 ZB
    2 CMJ
    5 bukietów
    3 donice
    1,3,6,12,1 pomocnicy w takiej kolejności (fuks, czy dają rosnąco i potem od nowa?)
    2 Lhotse
    5 Bornholm
    4 Kobalt

Od wczorajszego południa kropiłem na zielono.
    Mam jeszcze spory zapas i nie zawaham się go użyć.
    Cisnę do końca.:p

13. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Kręcą mi się szaszłyki za 20 min podliczę wszystko i napiszę wam ile czego dostałam na 125 karmień.

14. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Jeszcze tylko 4 :) Ostatnie 7 karmień bardzo owocne - 1 banan ( po raz drugi w sumie) i 2 x ts ( w sumie mam 3 ).

15. jacekf

jacekf Komandor forum

82/125 taki mam bilans na koniec dzisiejszego dnia..... niby niezle , ale wypadajki leca jak krew z nosa.......:(:cry: a
    do tego jutro caly dzien od rana do 20.00 w pracy..........:cry::cry: mimo to mysle ze sie uda.....:p;)

16. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ZB 2szt
    Lhotse 4szt
    Bornholm 2
    Kobalt 6
    Doniczki 5
    SP 10szt (razem suma)
    SN 12szt
    PD 225 tys
    TPD 170tys
    SG 90tys
    CMJ 4szt
    XXL 2szt
    Pomocnicy w sumie 16 h (12h, 1h i 3h)
    Zośki 2szt
    Gwiazdki 9 szt.

Bukietów 0!

Pnącze odpalone! :D można iść spać :sleepy:

17. FarmaNirvany

FarmaNirvany Analityk forum

Ost.zbiór o 1 w nocy i dam jutro rade skończyć event!Zostało mi już tylko 21 szaszłyków!A rano już myślałam, że jutro będę z 5x siac z sn.Jak ktoś może poratować sasiada mojego słoikiem dzisiaj było by super!jego nazwa to:artrix
    Powodzenia w evencie i nie poddawać się!;)

18. karmel99

karmel99 Forumowy żółtodziób

sieje przez cały czas a wypadajki w lesie

19. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

jeszcze 15 głodomorów czeka na jedzenie. Może po zbiorze rano się uda?

20. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Brawo ja-.- Właśnie odkryłam, że bukiet i mroczne pnącze skracają czas wzrostu eventówki-.- Zupełnie przypadkiem, bo całkiem zadowolona z nagród od nietoperzy postanowiłam karmić je nadprogramowo. Tak to jest, gdy kontakt z farmą ogranicza się do eventów i FAQ:( Miałam zakodowane, że bonusy dla mrocznych roślin nie działają na rośliny specjalne (eventowe):oops:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.