Opinie Nocny lot oraz Pełnia Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niki1990

niki1990 Komandor forum

No nie wiem. ja mam niby 90 poziom a nadal pół drzewa do zrobienia

kybek93 i gretag lubią to.
  2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ewent skończony. Zużyłam... 10 szt SN
    Powodzenia dla siejących.

3. Nutka

Nutka Komandor forum

Za kilka minut będę miała nakarmionych 100 nietoperków. Zostanie do nakarmienia 25 :eek:. Mimo, że sieję już w zasadzie to co potrzebuję, to i tak strasznie mi się ten event ciągnie 8). Całe szczęście, że mam super Sąsiadów i znajomych :inlove::inlove::inlove:, bo bez nich to dużo dłużej by potrwało, albo musiałabym zużyć wiele zielonych kropelek. Jeszcze raz bardzo im dziękuję :inlove:.
    Niestety, dodatkowych nietoperków chyba nie nakarmię, bo i mało słoiczków i na razie nie wysiewałam na zapas uszaków.
    Z nagród jestem zadowolona, ale jak na razie nie zdobyłam żadnej zagrody :D. Za to kilka drzewek, ale jeszcze nie wystawiałam :p.
    Gratuluję posiadaczom pnącza i trzymam kciuki za cierpliwość i słoiczki, u tych którzy jeszcze walczą :).

Edycja
    Własnie dostałam jedną zagrodę :DxDxD. Ciekawe co z niej wyrośnie, chyba poświęcę florki, żeby się dowiedzieć :D

Ostatnie edytowanie: 19 marca 2017
  4. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Dobry wieczór :)
    Zebrałam krwistą paprotkę z wczoraj, net wieczorem się zaciął, nie łączył, a dziś nie miałam czasu, więc troszkę do tyłu jestem, ale wciąż dobrej myśli :D :) 90/125

Postawiłam dwie eventowe sadzonki i co? Znów achacha xl o_O Nie, żebym narzekała, ale z ostatnich 10-12 osiem to achachy xl :p
    Cóż, darowanemu koniowi sie w zęby nie zagląda :)
    Za to na farmę była jedna i jest jodła śnieżna :music: plus żółte małpki zamiast tego białego ufo o dziwnej nazwie -.-

Gdzieś pisałaś, ze liczysz na kraby z ts i w sygnaturze masz, ale to sa zagródki z eventu, więc z ts ich nie dostaniesz, na GT zobaczymy, ale zwykle trzeba poczekać aż pozwolą wysyłać

kybek93, gadek, gretag i dalsza osoba lubią to.
  5. zletrafileskotku

zletrafileskotku Nadzorca forum

A ja wczoraj dałam czadu,....wróciłam z imrezy - i na farmie posiałam nie wiedzieć czemu wszędzie chabry, xDDD a na bahama i właśnie w strefie pełni zostawiłam pusto, :D haha, a miałam kombajn, widocznie truskawkowe drinki mi nie służą , xD

6. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Jeszcze 41 nietoperków trza nakarmić, zdążę ???

7. olencja70

olencja70 Czeladnik forum

U mnie klapa. Sadzę, tracę super nawóz a wypadajek dalej mało :cry: Ale za dużo nietoperków lata;)

8. kazak9

kazak9 Forum Pro

Oczywiście ,że tak

kybek93, Anuszki oraz gretag lubią to.
  9. Ciapciak1703

Ciapciak1703 Ekspert forum

Powinnaś spokojnie się wyrobić, a jak coś to zawsze trochę SN można chlapnąć, w końcu od takich "ekstremalnych" sytuacji jest. ;)
    Mi zostało jeszcze 30 do wykarmienia, także na spokojnie, choć i tak używam SN ale oczywiście tylko na dużych polach, (aż tak rozrzutny nie jestem, w końcu towar reglamentowany :)) przynajmniej w końcu się przydał na coś. :p

kaniape4410, Nutka oraz gretag lubią to.
  10. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Nakarmionych mam 110 a we młynie kręci się 11 szaszłyków :D uszaka mi zbrakło xD i przez to będę czekać 3.5h na 4 słoiki :D żeby nie było poziom mam 79 i dało radę zrobić bez kupowania koszyków.

Powodzenia reszcie nie poddawajcie się. Może jutro szybciej będą leciały te wypadajki.

11. alosza.66

alosza.66 Forumowy żółtodziób

Może się okazac ,że chabry będą potrzebne do kolejnego eventu;)

kybek93, Nutka oraz gretag lubią to.
  12. 11eveline

11eveline Książę forum

Mój poziom to 102 a na drzewie odkryłam te runy, które są potrzebne czyli ok.95 %.
    Nietoperze dały kolejna zagrodę, może po narzekaniach będzie coś fajnego.

13. niki1990

niki1990 Komandor forum

coś w tym jest. Następny event jest kwiatowy

kybek93 lubi to.
  14. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

U mnie podobnie, tylko ja mialam konwalie :) i też z kombajnem nie miałam natchnienia ich zbierać :)

Nie wiem ile to procentowo, ale ja przy lvl 93 mam
    7 435 gwiazdki
    1 530 banany

Ta się zastanawiam czy nowości odkrywać za drobne, czy oszczędzić na guaranę...

kybek93 lubi to.
  15. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

maks czyli 100% to obecnie tyle,,,,[​IMG]
    event jutro skoncze

16. niki1990

niki1990 Komandor forum

No to ja mam lekko ponad połowę bo 5200 z groszem. Także gwiazdki mile widziane, już nie mówiąc o bananach

kybek93 lubi to.
  17. gadek

gadek Fanatyk forum

Ale złośliwe te słoiki:D naleciało tyle,że 28 gacków nakarmiłam ponad stan i jeszcze słoiki zostały,a uszaka brakłoxD

I zaś muszę siać eventówkexD

18. zgej10

zgej10 Okazjonalny autor

Jak lecą wypadajki z czubajki świetlistej i mrocznego kwiatu.Jest ich więcej?

19. Kaasia86

Kaasia86 Aktywny autor

Jejku u mnie jeszcze z 40 szaszłyków, a czasu coraz mniej :( Ludzie czym tu nadgonić :) ?

=kalina= i kybek93 lubią to.
  20. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Nie na darmo ta gra się nazywa Farmerama, a jak wiesz farmer nie ma chwili odpoczynku.Wszystko musi mieć zaplanowane i tego pilnować.Całe jego życie dostosowane jest pod farme,więc my tyż musimy się do tego stosować.Wystarczy że cosik zaniedbamy i cały plan idzie w ruine.Co tu pisać farmerko,bierz się do siania,pielenia,zbierania.Nie pozwól wyrosnąć chwastom,a nietoperki będą najedzone leżały brzuchami do góry a ty będziesz zgarniała prezenty;)
    Wierzę w ciebie:)))))))))))))))))))

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.