Opinie Nocny lot oraz Pełnia Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Niedługo będzie 58 nietoperków nakarmionych:) Z kapelusznika wypadło około 16 słoików - teraz posiana muchołówka z upiorkiem, wodą i nawozem i zbiór będzie o 16:07 - tuż przed wyjściem:)

gretag, kybek93 oraz FarmaNirvany lubią to.
  2. FarmaNirvany

FarmaNirvany Analityk forum

Z dzbanecznika wypadło 12 słoików, teraz posiałam ziele grozy po zielu pójdę na jakiś film może 2 to posieje rosiczke księzycową do misji, a póxniej sie zobaczy.
    Jesz.raz napiszę (sorry, że tak męczę) jakby ktoś miał słoik do wysłania i by chciał podarować niech wyślę mojemu sasiadowi jego nawza to:
    artrix

gretag i kybek93 lubią to.
  3. mroczna1589

mroczna1589 Czeladnik forum

61/125........wg mnie te podwójne wypadanie to jedna wielka ściema,wypada tyle co do tej pory,czyli 10-16 sztuk(nie ważne co posieję),a jakby kto pytał,za każdym razem sprawdzam i taka sama ilość i w młynie i w stodole........ktoś(bp)robi mnie(nas) w konia :wuerg::wuerg::wuerg:

4. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

A ja twierdzę inaczej, że podwójne wypadanie działa bo na planszy pokazuje u mnie np.12 szt. a we młynie jest 24 szt.

5. niheii

niheii Czeladnik forum

no to gratuluję,bo u mnie jest tak samo jak u mroczna1589,czyli czyli jedne wielkie :wuerg:,wypada około 20 sztuk,i sprawdzam stan w młynie i w stodole i niestety zawsze jest taka sama ilość,tylko ci pozazdrościć.......

6. Karen139

Karen139 Baron forum

Uffff, skończyłam.:wuerg::wuerg:
    Pnącze odpalone..........nastepnego takiego ewentu nawet kijem nie tknę8)

7. draculik34

Nie ma czego gratulować bo u wszystkich powinno tak być, a i zazdrościć też nie ma czego :) Może napisz do Pomocy technicznej i wyjaśnij sprawę, bo dla mnie to bardzo dziwne, że i na planszy i we młynie masz taką samą ilość wypadajek.

8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dziś wreszcie powinnam skończyć,najdalej jutro rano.Wlecze się ten event.Jak by nie zwiększyli ilości wypadajek,to nie miałabym szansy skończyć ( pierwszy raz chyba ).

9. .Spanielka.

.Spanielka. Forumowy żółtodziób

i mnie tak wychodzi...mimo ze regularnie z zegarkiem zbiory robilam....teraz przeszlam na duze pola i SN+W+N. Nic nie mowie jak do rozsiania....ale zebym na ukonczenie ewentu musiala tak sie meczyc...bez sensu.

gretag i alosza.66 lubią to.
  10. -Maud-

-Maud- Stały bywalec

Ilość w młynie i stodole powinna być taka sama, bo to już ilość finalna. Natomiast ilość podstawowa (przed podwojeniem) wyświetlana jest na dolnym pasku - tam gdzie wszelkie informacje o wypadających przedmiotach, zakupach itd.

Jednak muszę chlapnąć trochę SN na pola, bo pomimo zwiększenia wypadalności słoiczków nie da się nadrobić strat z pierwszych dni eventu. Mam dopiero 79/125 nakarmionych nietoperzy, a chciałabym jutro skończyć ten event. Nie lubię czekać do ostatniej chwili.

Ostatnie edytowanie: 19 marca 2017
    gretag, alosza.66 oraz hlnrys lubią to.
  11. tigre

tigre Fanatyk forum

uffff koniec
    umęczyło
    ale u mnie faktycznie jak zwiększyli to sypnęło - z tych chalucynogenków sporo leciało
    Jak ktoś w potrzebie to info na izielinska bo po 24 będzie kilka wypadajek wolnych do wysyłki

gretag lubi to.
  12. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Porównajcie tak jak mówi draculik34

W młynie i w stodole jest taka sama liczba wypadajek dwa razy większa niż ta, która pokazuje się na planszy.

13. [Mateusz13]

[Mateusz13] Ambasador forum

pomoge i licze na to samo w każdy dzień :) a u mnie słabo :( nie pamiętam eventu w którym brakowało mi wypadajek a nie nasion

gretag lubi to.
  14. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

kraby to chyba w tsach nie występowały....były nagroda w jakimś evencie jak dobrze pamiętam, a nie w tsach

94 nakarmione
    i mam kolejne pandy czerwone ;)

gretag lubi to.
  15. zletrafileskotku

zletrafileskotku Nadzorca forum

81/125, myslę że sto dziś będzie bo młyn miele jeszcze 10 szaszłyków, a pewnie jeszcze dzisiaj coś wyleci, niestety brakło mi ewentowki iii muszę ją teraz dosiewać =/ :(

gretag lubi to.
  16. niki1990

niki1990 Komandor forum

Szczerze mówiąc wszystko jedno, byle by były odblokowane na następnym g&t

gretag lubi to.
  17. zletrafileskotku

ooo, -pokaż jak wyglądają pandy czerwone!!!

gretag lubi to.
  18. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No to ściągam gumiaki 46 godzin przed końcem.:D

19. zletrafileskotku

aaa, skad wziąć mackę wierzby ośmiorniczej?potrzebuję jej do uopirnego salonu wąsów,

gretag lubi to.
  20. draculik34

W sklepie Jacka ją znajdziesz.

Nutka i gretag lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.