Opinie Nocny lot oraz Pełnia Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

faktycznie więcej wypadajek ze zbioru czubajki, udało mi się ukręcić 7 szaszłyków dla nietoperków. Mimo wszystko do końca jeszcze daleko

2. smerf41

smerf41 Weteran forum

Dziękuję Olgo na Ciebie zawsze mogę liczyć. Serdecznie pozdrawiam.

draculik34 lubi to.
  3. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Nie zauważyłam ,aby więcej wypadajek wypadło ,jestem wściekła roślina w komplecie ,a wypadajki w lesie .Mam ponad 30 cały czas sieje .Nienawidzę eventów z wypadajkami.Jeśli mi się nie uda skończyć to definitywnie kończe z grą.

4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Gdzie sprawdzałaś ilość wypadajek?

5. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Zobacz we młynie jak będziesz nastawiać szaszłyki, że tam masz podwójną ilość wypadajek. Na planszy pokazało np 11 a we młynie masz ich 22 szt.

6. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

U mnie 32/125, źle nie jest ale i dobrze też nie 8)

7. PaniTopusia

PaniTopusia Aktywny autor

Czy ja wiem czy więcej...z całego pola nagrobków(4 h) 7 wypadajek, czyli normalnie co, wypadłyby 3? Ilość sprawdziłam w młynie

8. niki1990

niki1990 Komandor forum

u mnie ledwo 21 zrobionych szaszłyków. Ludzie, z czego najlepiej leci?

9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Z mrocznego kwiatu i czubajki.

xBabciaEwa lubi to.
  10. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

A ja mam 3 item i 72 nietoperki nakarmione , teraz już tylko pnącze do zdobycia .

11. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja jednak przy swoim zdaniu pozostanę-nie lubię pełni,w żadnej postaci :( To jeden z eventów,których w ogóle nie robię :p I ten jest dla mnie taki sam-bez sensu 8) A już te misje,pożal się farmerze...( :) )Tam prawie nic nie ma,co potrzebne na farmie a zielska tony do oddania,za np.taki bukiet,który 20 tysi kosztuje na targu...:) Ale posiałam na noc już zielsko i chyba na rannym zbiorze poprzestanę....Zobaczę,jak z żołądkiem rano będzie-jak dalej mdłości,to finito*...:p
    *chyba każdy wie,co to znaczy no ale...-"koniec"(jakby kto nie wiedział :p )
    Edycja:3 szaszłyki:chutnej,bukiet i doniczka-opłaca się tyle siać?o_ONa 43 nietoperki,jedno drzewko,to ja podziękuję jednak...:p

Ostatnie edytowanie: 17 marca 2017
  12. niki1990

niki1990 Komandor forum

A i kit z ogłoszeniem. Nic mi nie wypadło. Przelogowałam się 3 razy i kicha

13. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

zostało juz niewiele,moze uda sie dzisiaj skonczyc ;) ale za to ile poszlo SN :cry::cry::cry:, z mrocznej na duzych znowu wylecialo 25 szt *2 czyli 50 słoikow :):)

14. tesik79

tesik79 Czeladnik forum

zaorałam 3 pola - wyleciała 1 wypadajka...trochę frustrujące.

15. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Hmm.
    Skąd wzięłaś trzy pola...? o_O

16. gadek

gadek Fanatyk forum

To taniutki u Ciebie ten bukiet,bo u mnie teraz ponad 100 tys,a na początku eventu 160 tys kosztował:)

Stan obecny to 74/125:)

17. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Hehehe :) No widzisz :D

A w ogłoszeniu jest podane,że trzeba sprawdzić w inwentarzu.Ja tak przynajmniej zrozumiałam,że ich "nie widać" przy wypadaniu,ale się zapisują.
    Za chwilę zbieram,zobaczę jak będzie u mnie.

gadek lubi to.
  18. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Też masz trzy pola...?
    xD
    Podejrzewam, że z tego magicznego leci jedna sztuka i nie jest podwajana ;)

19. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Donoszę,że sromotnik jakiś tam (4,5h) dał 15 wypadajek widocznych, a 33 w młynie.Więc jest postęp i trzeba go sprawdzić w młynie,bo na pasku wyświetla się mniej :)

Nutka, Kasialka oraz gadek lubią to.
  20. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

W tej chwili ok.140 ale kto w trakcie eventu kupuje?o_O:p A tak w ogóle przepis mam ale ponieważ itd.xD No mogę pełni nie lubić?o_O

Nutka, gadek oraz Kasialka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.