Opinie Nocny lot oraz Pełnia Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Cieszę się, że ilość wypadajek wzrośnie, bo będzie szansa na jeszcze więcej dodatkowych nagród. Pnącze odpalone, czas na sianie roślinek do misji. Powodzenia wszystkim i miłego weekendu.:):music:
    PS. To mój pierwszy wrzut grafiki, więc nie do końca taki o jakim marzyłem...

2. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Czyli jednak konkretne uwagi odnośnie złych współczynników miały coś na rzeczy ;).

Można ? .... można:p.

Akurat miałem zbiór badyla 8h , wszystko gra :

[​IMG] wypadło , 44 dopisało.

Teraz z górki ......

Jeszcze , żeby tak trafić w nowym TS-ie stajnię dla kretów xD.

3. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Przed chwilą zebrałem czubajkę i 23 słoiki wypadło, różnica jest może nie wielka, ale jest.

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

5. zletrafileskotku

zletrafileskotku Nadzorca forum

nakarmiłam dwa nietoperze, i teraz nie ma już zadnego, o co chodzi?dodam ze "ptaszek"mam zaznaczony

6. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

A ja myślałam , że tylko my narzekamy , a tu niespodzianka , tylko się cieszyć . Już tylko 4 karmienia i 3 item mój - jest moc .

7. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Nie powalają mnie nagrody od netoperków 8)
    Punkty na farmę, punkty na wyspie, sianogrosze i ze dwie "wiechcie" upiornego bukietu ... a i jeszcze jedno SP :eek:

8. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Relaks , odprężenie ;).
    Choć zdaję sobie sprawę , że przy kłopotach z ptaszkiem nie jest lekko.
    Może wyczyść ciasteczka ?

9. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

AngelGina lubi to.
  10. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

a co by :ptak się zastanawiam

przecież to i tak dodatkowe nagrody - nagrodą w evencie jest pnącze i itemy

Mnie tam się wszystko przyda mimo że nawet nie zauważam ani tego pd ani tych sg
    dają biorę :)
    ja tam mogłabym ich karmić byle bym miała czym :)
    to i tak lepsze niż zrobienie 3 tortów na czas za 1 skarpetę :p- nie zapomnę im tego xD

11. AngelGina

AngelGina Generał forum

No nie wiem, mi wyleciało 13 z eventówki, czyli tak jak zwykle, u mnie więcej nie leci :( Sprawdzę przy następnym zbiorze, ale to dopiero około 19-stej ;) Byłoby fajnie, gdyż mam dopiero 40 ze 125 karmień... ;)

Ostatnie edytowanie: 17 marca 2017
  12. zletrafileskotku

zletrafileskotku Nadzorca forum

spokojnie, to tylko pytanie;) nie wylewam żalu, nie czuję frustracji;)i jestem odprezona,

13. smerf41

smerf41 Weteran forum

A u mnie nie latają nietoperze???

14. AnnDżelina

widzisz 13 a masz połowę więcej o to chodzi zgodnie z ogłoszeniem

"...częstotliwość uzyskiwania "wypadajki", została podwojona, jednak otrzymane soki z krwawych pomidorów nie będą widoczne w dzienniczku zdarzeń, a tylko w inwentarzu..."

wystarczy wejść do młynka i zobaczyć ile da się ukręcić

15. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Smerfiku musi być odhaczony ten zielony ptaszek pod nietoperzem.

Nutka i smerf41 lubią to.
  16. kwasia1999

kwasia1999 Młodszy ekspert

Nie ma opcji żebym ukończyła nakarmiłam szaleńcze 15 nietoperzy xD. W tym evencie od początku ze zbiorów leciało z 5 do 10 max u mnie. Eventówki mam sporawo wyszłoby nawet ponad miarę jakbym siała do końca, tylko dziś wyleciało bagatela 40 słoików, ale niestety nie dam rady. :oops:. Życie "mówi się trudno i płynie się dalej ":D

17. AngelGina

AngelGina Generał forum

Całkiem możliwe, bo zebrałam jeszcze 5 z niebieskich drzewek i kręciłam 5 sztuk, to by się zgadzało, dziękuję :)

WandaTab i AnnDżelina lubią to.
  18. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    To jednak dobrze mi się wczoraj wydawało że słabo lecą. Teraz jest szansa na pnącze

19. AnnDżelina

Jest dodane ogłoszenie w sprawie eventu tu :)

50/125 - ładny mam wynik :)

20. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Nie załapałam się na zbiór po zmianach.Muszę czekać jeszcze godzinę.Póki co 55/125.

gadek, AnnDżelina oraz xBabciaEwa lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.