Opinie Nocny lot oraz Pełnia Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Uraaaaaa! Uraaaaa! :D

Będziemy grać, będziemy grać
    I znów będzie chciało nam się roślinki eventowe siać:inlove:
    :D:D:D

2. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

A ja tam nie narzekam :) Zostało nakarmić 17 gacków i finito :)

3. maslane04

maslane04 Baron forum

Ja z tymi radosnymi okrzykami poczekam. Przed chwilą zebrałem i nie zauważyłem zwiększonej liczy wypadajek, no ale może się doczekam.

4. gadek

gadek Fanatyk forum

5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Ja się cieszę , mam 60 nietoperzy nakarmionych , teraz będzie z górki .

6. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Cuda,czary,dziwy!
    Z głównej łąki zimowego jasminu wyleciało mi 16 słoiczków....normalnie czary mary:p8)

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A gdzie sprawdzałeś? W dzienniczku zdarzeń nie podwajają, tylko w inwentarzu (cokolwiek to znaczy, chyba raczej w stodole według mnie). Ewcia - brawo:D !!! Do niedzieli się wyrobim:D !!! I dodatkowe nagrody wpadną:) !!! Jak znowu trafię kombajn, to pozbieram sobie te nieszczęsne drzewa, bo ostatnio zapomniałem jak dostałem, że mam niezebrane bananowce i klony cukrowe a w sumie.. Nawet chyba wszystko mam niezebranexD Tylko jagody i w strefie pełni regularnie to robię:p

Azile lubi to.
  8. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobrze że się względnie szybko obcięli 8)
    u mnie już z górki ;)

Nutka, Azile, gadek i dalsza osoba lubią to.
  9. abask

abask Fanatyk forum

U mnie dopiero 35/125. Pewnie i tego eventu nie zrobię. Poszło już ponad 1000 SN i kiepsko z wypadajkami :
    Moim zdaniem masz średnio bo jeszcze sporo Ci brakuje. Jednak dużo lepiej niż ja :)

gadek lubi to.
  10. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Teraz będą zabierać xD:cry:

11. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Z dwóch kont poleciało mi bardzo dużo, aż oczom nie wierzyłam... coś miedzy 50-60 szt. na trzecim jeszcze zmiana nie doszła tylko 30 a wszędzie miałam to samo, czyli mroczny kwiat na dużych polach... a wiec prawda xD

12. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie gadaj!-.-
    Nie oddam!>:(
    Moje ci one!:p8)

13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Oj...to dobrze,że podwoili,bo mnie już mdlić zaczynało :wuerg: A tak,to może i pnącze zrobię :p Mam 34/125 i kręcę teraz 6 szaszłyków...

14. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Przede wszystkim to miło że wzięto pod uwagę nasze opinie :)

aż się chce teraz siać i event robić

ej poczekajcie na mnie

[​IMG] lecę po item

15. Azile

Azile Komandor forum

I na mnie też :D

Nutka, AnnDżelina oraz gadek lubią to.
  16. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Nie, noo ja juz tak sie nie bawie i będę :cry::cry: Właśnie nakarmiłam 20 głodomorów a one mi dały najwięcej tpd trochę pd i sg no i 1 pomocników 0 zb i 0 tajemniczości Ech chyba ich za kare na dietę wyśle >:(

17. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

miejmy taką nadzieję że ukończymy, czubajka rośnie i zobaczę ile teraz będzie wypadajek, bo poprzednio było malutko

morellaa lubi to.
  18. gadek

gadek Fanatyk forum

No jest róznica 21 słoików na pasku widocznych,a w młynie 43 z mrocznego na dużych polach,więc już chyba sn nie potrzebny:D

Nutka i marmlada lubią to.
  19. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Huraa!!! Brawo BP!!! To się ceni że potrafią przyznać się do błędu i to chcą naprawić!!

Dla optymistów. Gdyby nie narzekania na które tak psioczyliście zmian by nie było. Więc czasami trzeba szczególnie gdy jest to uzasadnione. O!

peterek_w lubi to.
  20. .vene.

.vene. Młodszy ekspert

Oj to nawet mniej niż zakładałam... dużo mniej :D
    Niedługo i tego nie będzie

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.