Opinie Nocny lot oraz Pełnia Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zletrafileskotku

zletrafileskotku Nadzorca forum

Co tu się kurde dzieje ? powiedzcie mi...Bo ja czegoś tu nie rozumiem, co ewent połowa narzeka, ze takie nuuudne, bo zrobione w ciągu doby, ze za łatwe ewenty itp., to w końcu się zbuntowali i zakręcili kurek z wypadajką, bo i tak zwykle większość z was konczy ewenty w ciągu pierwszej doby.
    PO drugie, ktoś tutaj napisał że BP "wyciąga" kasę od graczy, a czy ktoś wam siła pieniądze z portfela wyciąga albo przelewa z konta bez waszej wiedzy? , Nikt wam nie każe kupować koszyczków, florenów i pnącz, ja nie chcę i nie kupuję , a gadanie ze ktoś mi wyciąga pieniądze jest głupie.
    Straszna spina tu ejst, a to tylko gra, ba odprężyć, odmozdzzyc po ciężkim dniu pracy...;)

2. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

pewnie że byś dala rade i pewnie prawie wszyscy też dadzą radę
    tyle tylko że to nudne przez tyle dni i narzekanie zawsze będzie
    pomyśl tylko robisz całość do pnącza bez sn
    jeśli o mnie chodzi to dla mnie spoko bo mam zadania mroczne jeszcze rozgrzebane w spółdzielni więc i tak coś sieję raz to raz tamto co za różnica
    jak ktoś nie ma zadań może robić bukiety i sprzedawać - czysty zysk
    jak się komuś nie chce nie włazi na pełnię :p

wszystko wiadomo
    nawet to że tkwi wielu z nas przyzwyczajenie że nam leci mega dużo wypadajek a mało potrzeba
    ostatnio jest odwrotnie
    ale niestety jest też zauważalne że ten kto wymyślił taką formę to nie dostosował ilości rośliny do wypadajek
    i to nie jest po raz pierwszy niestety.

Ale nie dziwię się jak ktoś czeka 5 godz a potem nie może nawet 1 gacka nakarmić to nie motywuje w żaden sposób nikogo.

Minęła doba eventu i nikt nie skończył - to jest dopiero wynik :)

trza siać i ciągnąć ten mroczny jak się chce chmurki i itemki
    do itemów każdy dojdzie ale do pnącza to na ten moment jest to nie pewne więc się wielu nie dziwię
    szłam wolno, szybciej potem znów zwolniłam i na ten moment
    45/125 czołgam się do 3 itemu
    może paseczek się magicznie przesunie :D

wygląda na to że będziemy siać do końca pełni i co niektórzy czekać też do końca na wypadajki.
    Ale Kochani czy i tak byście nie siali? ;)

więc siać co potrzeba po wysianiu eventówki i robić swoje ;)
    co ma wylecieć to wyleci

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

A po kiego Ci tyle świetlików , nawet pohandlować nie można . Mam 4 zagrody i wystarczy , misję z nimi zaraz skończę .

Nutka, panoramaogrodnicza oraz gadek lubią to.
  4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Żeby były 44 wypadajkixD

xBabciaEwa lubi to.
  5. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

A wypadły już z raz z tych swietlików?

Nutka i gadek lubią to.
  6. GOCHA76

GOCHA76 Młodszy ekspert

Dla mnie to kolejny event............ którego nie skończę :)
    ale jestem przeszczęśliwa ponieważ to moja trzecia pełnia, odkąd gram, i mam w końcu kryptę nietoperzy :)
    i nawet drzewko złotolistne w misjach wpadło :)

Nutka i AnnDżelina lubią to.
  7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Nie wiem, bo jeszcze nawet 1 kryjówki nie mam:p

8. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Kręcą się szaszłyki: całe 7. Wcześniej ukręciłam 1 z prezentów od sąsiadów i trafił mi się drugi ZB :D choć tyle dobrego. Przydatne są bo mam jeszcze duuuuużo do odkrycia. A tu jeszcze nowości dali :D ale za 3 dni dostanę 5 ZB za logowanie :D
    muszę jakieś zwierzę odkryć coby zagrody wystawić. Ostatnio odkryłam Pandy i co? Przy najbliższych zagadkowych zagrodach trafiłam 2x pomarańczowe Pandy i pomarańczowe pałeczki. A 2 dni wcześniej kupiłam 2 zagrody Pand i zbudowałam pałeczki xD wiadomo że chciała bym coś innego np: brzydalka :inlove: albo hipcie, czerwone pandy czy kraba. Flamingów już mam chyba ze 4 czy 5 to samo z mrówkojadami.

9. gadek

gadek Fanatyk forum

Wkleję obrazki,będzie bardziej kolorowo:p
    Moja pierwsza:)
    Jeszcze tylko 3 gacki do itemu:D,a potem resztaxD

10. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Mam dopiero 2 itemy odkryte 37 nakarmionych nietoperków,słabo to widzę z taką ilością wypadajek jaka wypada trudno będzie zdobyć pnącze. W dzień sieję eventówkę i dzisiaj chyba ostatnią zasiałam przed chwilką na noc idzie roślinka 8 godzinna i teraz też chyba będę siać te co mają 8 godzin wzrostu,bo inaczej się nie da :p

Ciapciak1703, Azile oraz gadek lubią to.
  11. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

dobijam do 70, jednemu słoiczka do żarcia zabrakło i musi czekać ;)
    będzie trzeci item, a później już tylko 55 do końca wyczarować ;)
    powinno się do niedzieli udać :)

12. gadek

gadek Fanatyk forum

Tez tak myślę,że powinno do niedzieli być to nieszczęsne pnącze:)
    He he,dawno sie już wypadajkami nie przejmowałam,jak za dawnych czasów:D,bo tak czy siak mroczne sieję,przynajmniej jak są misje nowe to je robię od ręki;)

13. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ja się doszukałam pnącza łysawego u siebie, tego z piranodzillą, więc sieje na itemy, zielsko się nie zepsuje zresztą :p

14. gadek

gadek Fanatyk forum

U mnie juz nic ni ma:oops: nawet świetliki szybko poszły,pozostaje czekać na nowe misje czy cuś:)

Nutka lubi to.
  15. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Nooooo nooo na 7 karmień nareszcie coś normalnego: 3h, 1h, 2x10tys TPD, 1zagroda i do tego 5tysPD i 10tys SG. Już wolę TPD niż PD.

Na 52 karmienia 3 zagrody, 2 drzewka, 1 doniczka, 2ZB. Bukietów zero.

16. abask

abask Fanatyk forum

U mnie dopiero 35/125. Pewnie i tego eventu nie zrobię. Poszło już ponad 1000 SN i kiepsko z wypadajkami :(

17. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Faktycznie sporo ja wywaliłam ze 250 SN zostało mi 622 (nie mam drzewek) więc poczekam jak będzie szło. W sumie moje 52 karmienia przy takiej ilośc SN to jednak sporo. a ja się dołowałam. a co sadzisz???

18. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

19. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Nie jest dobrze. I w ogóle i w szczególe. Czy bycie na górze zwalnia z myślenia? -.-
    Podważanie czy nie, oto jest pytanie. Ale dyskutować podobno nie wolno. 8)
    No cóż, jaki jest ewent każdy widzi. Jednym leci, innym nie leci. Czyli słynna zasada dziel i rządź.
    U mnie z drzew nie leci, z zagród nie leci, a z roślin jak ... BP da. ;):)
    Jak na razie, po 48 godzinach ewentu, dzięki mojej niezwykłej pracowitości ;)xD, mam 47 szaszłyków.
    Ciężko się idzie pod górę, bez odpoczynku, cały czas w gumowcach, ale nadzieja jest.

20. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witajcie Farmerzy,

Po zapoznaniu się z Waszymi opiniami uznaliśmy, że częstotliwość uzyskiwania "wypadajki"/drop'u niezbędnego do wykonania akcji specjalnej jest zbyt mała.
    Została ona podwojona, jednak otrzymane soki z krwawych pomidorów nie będą widoczne w dzienniczku zdarzeń, a tylko w inwentarzu.
    Zmianę wprowadzono do gry kilka minut temu.

Życzymy ukończenia zadania i pozdrawiamy,

No to teraz poproszę o radosne okrzyki:D.Wszyscy ukończą event!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.