Opinie Nocny lot oraz Pełnia Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .vene.

.vene. Młodszy ekspert

Ale marudzicie. Kupujcie koszyczki i super nawóz wtedy uzbieracie co potrzeba. Jak widać, BP dobrze na was zarabia i będzie ciągle podkręcać śrubkę, żeby sprzedawać swoje "luksusowe" produkty. Już bez dopalaczy swoją pracą nie da sie ukończyc kolejnego eventu. Oby tak dalej BP a stracisz następnych graczy... a dno osiągniesz szybciej niż ci się wydaje. Podają, że mają zarejestrowanych graczy 54 miliony... ciekawe czy chociaż 1/10 z tego jeszcze gra...

dirkpitt, skaliwa oraz allasad lubią to.
  2. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Jak znakomicie i jest to w pełni planowany ruch to niebawem się przejadą.
    Chyba nigdy nie poruszyłem tematu wypadajek /że słabo lecą , lub nieadekwatnie do potrzebnych ilości/ , ale tym razem poszli po całości.
    Długofalowo nie ma to większego sensu , bo tylko wkurzą i zniechęcą do końca resztki Graczy.
    Teraz jeszcze jest dość luźno , ale polecam ten wątek pod koniec eventu , nie będzie tutaj zbyt milutko;).

Podważanko jest jak Rodzic czy inny Opiekun mówi : "Nie jedz tego zielonego paskudztwa" , a Ty jesz.
    A potem ...... :wuerg::wuerg::wuerg:.
    Taka sytuacja.

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Wg. rankingu (do którego linku pewnie podać nie można), Farmerama jest na 18 miejscu z liczbą 313K aktywnych graczy. Czołówka ma ich powyżej 1M.

4. ewdusia95

ewdusia95 Stały bywalec

z wypadajkami koszmar, roślina wysiana. Z czubajki świetlistej rosnącej na małych polachpodlanych dopalaczami(woda, nawóz i sn ) wyleciało 15 słoiczków. Śmiać się czy płakać? Eventu pewnie nie skończę, czarno to widzę

Azile lubi to.
  5. gadek

gadek Fanatyk forum

Mroczne kwiecie z dużych pól dało 17 słoików,kolejne 3 gacki dostaną papu,ależ to idzie wolno-.-

6. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Nudny ten ewent i ciągnie się jak flaki , a tyle emocji wzbudza .
    Posadziłam ten mroczny i czekam .

7. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

kureczek z wypadajkami przykręcony na maksa. No cóż nie pierwszy event, którego się nie ukończy

-Gargamel- lubi to.
  8. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Stop ! Stop ! Po co się dołować i wnerwiać
    Tylko spokój nas może uratować chyba xD ewentualnie zakup koszyczka ;) xD
    ale lament i to w drugiej dobie eventu , czy jakieś zmiany ogłoszono i już jutro kończy się czas ?
    Nie żartujcie i nie straszcie ,bo ja jeszcze ''uszaków'' nie wysiałam ;)
    czaję się i sobie kapelusznik sieję do misji xD ale obiecuje Wam - jeszcze dziś zabiorę się za sianie eventówki ;)
    A po co chlapiecie sn ?
    A ile powinno wypadać z jednego zbioru ???
    Ale to nie tak działa ,że liczymy jeden zbiór z różnych roślin mrocznych - aby widzieć czy marnie leci czy dobrze leci .
    Sprawdzał ktoś :
    Ile wypada słoików --na dobę z jednej i tej samej roślinki mrocznej --???
    Samo sianie raz tego ,raz tamtego i sprawdzanie ile wpadło ''wypadajki'' to lekkie nieporozumienie :)
    Doba -jedna roślina = ilość wypadajek wtedy widać co i jak z wypadajkami .
    Na stanie 232 słoiki :)

9. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

moje spostrzeżenia ,sadziłam czubajke na duzych polach(44szt) -18 wypadajki,mroczne tez na duzych polach -19 wypadajki,znowu czubajka -24 szt słoiki,teraz posiane mroczne za 1:23 zbior zobaczymy ile wyleci słoikow,chyba z duzych leca lepiej i duzzzzo mniej SN potrzeba :p,94 szt nietoperków nakarmionych :),ide po mału do przodka :D

EDIT:
    z mrocznego na duzych polach -25 słoikow :)

Ostatnie edytowanie: 17 marca 2017
  10. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Moim zdaniem to taka próba sił, (w walentynkowym wypadajki leciały tylko z farmy (3 łąki), w zejściu... do świątyni - tylko z wyspy (2 łąki), teraz tylko z mrocznych, niby logicznie) ale..., z SP pojechali, to może i z SN da się przycinać, tutaj tylko wielkie zepsuły robotę.
    Już od dłuższego czasu mam wrażenie że coraz bardziej chodzi o wyciąganie waluty, niż "zadowolenie klienta".
    regularne TS,y, BB (które kiedyś lubiłam- teraz już mniej), równie regularne pnącza za floreny, nagniotek z coraz szerszą ofertą i takie tam.
    Nie bardzo mi się to podoba chyba się tego zielonego najadłam :wuerg:
    BP po cienkim lodzie stąpa to fakt, ale to w końcu eksperci od balansu,
    a ja nigdy dobrym prorokiem nie byłam, więc to może tylko moja teoria spiskowa:p

nietoperzy nadal 32 sztuki
    uszaki nadal rosną, słoiki nadal słabo lecą.

11. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Hmm.
    Od kiedy ja tu jestem?
    Wg mojego tortu od roku pańskiego 2014.
    Szmat czasu.
    I zawsze kiedy w ciągu pierwszej doby eventu nie udawało się go skończyć, były te czarne prognozy bankructwa pazernej firmy.
    Owszem, firma coraz częściej oferuje ostatnio takie płatne uciechy... ale mam wrażenie, że oferuje dlatego, że świetnie na nich zarabia.

A ten event, cóż... męczący i nerwowy (kto by pomyślał) z kuszącą opcją skrócenia męki przy pomocy SN.
    Inna opcja to rezygnacja z pnącza...
    ... jak myślicie, za ile miesięcy pojawi się to pnącze do kupienia na wyprzy...?
    Moim zdaniem całkiem niedługo.
    Ale co ja tam wiem 8)xD

Za chwilę kończę wysiew badyla (event zaczęłam wczoraj) i startuję z tymi długimi. Na super kupce, rzecz jasna, ale przynajmniej z własnych sekwoi. Gdyby nie sekwoje, to mordowałabym się z tą głupotką znacznie dłużej - ale przypuszczam, że jednak jakoś dałabym radę bezgotówkowo.
    Jak dla mnie nadal jest za wcześnie na czarną rozpacz.

12. niebo016

niebo016 Generał forum

Jeszcze 99 nietoperzy do nakarmienia:oops:, jak tak lecą wypadajki:cry:, to chociaż do przedostatniej paczki chciałabym zrobić event8).

13. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Nigdy nie liczę ile mam wypadajek z pola.Zawsze średnią dobową
    W tym evencie 125 słoików na dobę i jestem mocno pod kreskąo_O
    Daaaaaawno juz nie narzekałam na wypadajki ale chyba czas powrócić do zapomnianej melodii/bez sentymentu/
    Do poniedziałku poobserwuje i jak sie nic w temacie nie zmieni będę chlapać kropelkami.Mam wiec sie nie martwię ale... nie tedy droga drodzy tforcy8)
    Juz z SP przeginaja na max.Chyba zapomnieli ,ze my tu gramy bo chcemy a nie musimy-.-

14. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Nakarmiłam dopiero 36 nietoperzy, będzie co będzie i tyle:p:p:p

15. Karen139

Karen139 Baron forum

A ja dłubię powoli ten ewent jak wszyscy.
    Nie rozpaczam, że wypadajki nie lecą, tak jak powinny, bo to niczego nie zmieni.
    Chlapnełam SN na duże pola z ewentowym badylem, wyleciał z niego 15 słoików.
    Skończę, to dobrze.
    Nie skończe .............nic sie nie stanie.
    Odkąd przekroczyłam 100 poziom na farmie, jakoś coraz mniej mi się chce.8)
    Dzień dobry Wszystkim;)

16. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Zebrałam czubajkę.... 20 słoiczków, a więc o 10 mniej niż poprzednio, ale to nic, jakos się uzbiera.... tylko czy te nagrody są warte tego SN?
    Niby mam dużo - prawie 9000 jeszcze, ale widzę, że zapasik topnieje, a myślę że takich eventów pewnie w przyszłości będzie więcej i znowu SN pójdzie w ruch....ale drzewa stoją cały czas.
    Co do pazerności firmy to w zasadzie się zgadzam, że rośnie.... ale czy ja muszę wszystko kupować? nie... Kupuję to co mi jest potrzebne (pomocnicy i turbo młyn) a wyprzedaże omijam szerokim łukiem. Dzisiejsze TS-y również....

gadek i xBabciaEwa lubią to.
  17. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Witam. A ja nakarmiłam 50 nietoperzy. Patrząc jak lecą wypadajki to niestety poziom trudności tego eventu jest: łatwy pod warunkiem, że nakupi się tego soczku w sklepiku:cry::cry::cry:. A ja z założenia niczego za realną kasę nie kupuję. Gra jest wirtualna przecieżxDxD

18. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Dzień dobry wszystkim, jeszcze mnie tutaj nie było :D
    Przeleciałam z grubsza wątek, bo rozpisaliście się w narzekaniach i zapomnieliście ile to jeszcze czasu zostało :)

Sama zacznę narzekać jak poczytam ile mi brakuje w porównaniu z innymi, bo nie jestem aż tak zawzięta, żeby kalkulator wyciągać i liczyć ile powinno wypaść na dobę i czy to mam, ale...
    Nie pamiętam kiedy używałam SN, a kończę wszystkie eventy, które zacznę, więc nie przesadzajcie, bo 90% z najbardziej narzekających kończy sporo przed czasem :D
    Poza tym jeśli mnie pamięć nie myli, to BP zawsze pod koniec eventu troszkę kurek odkręca :D

19. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

enarah: Na zegarze eventowym kliknij w nietoperza i jak wyskoczy Ci pasek postępu, w maly kwadracik po prawej stronie pod nietoperzem. Powinny po tym się pojawić :)

20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Z czubajki wypadło 25 słoików teraz. Na noc znowu pójdzie czubajka, bo brakuje mi 744 sztuki do 44 świetlików. Karmień za 3 h 30 min będzie 23/1258)
    Szkoda tylko, że w tym czasie pewnie będę miał szkołę-.- Ta gra zaczyna mnie coraz bardziej ździebko wkurzać (i pewnie nie tylko mnie)-.-

xBabciaEwa lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.